Den SD-hatande shariapolisen tror att muslimerna gjort det värre för sig själva

ISLAM. Ni som ligger bakom upploppen har gjort situationen betydligt värre för er själva, men tyvärr också för alla som delar era yttre attribut eller er religion. Jag är rädd att det som hände påsken 2022 kommer att märkas och påverka oss lång tid framöver, skriver polisen Nadim Ghazale på Expressen Debatt.

När dialog inte räcker längre måste vi se till att polisen aldrig ska behöva tvingas backa. Vi behöver kunna verka på distans på andra sätt än verkanseld med dödliga vapen. Gummikulor, vattenkanoner, etc – vår verktygslåda ska innehålla tillräckligt mycket för att ingen någonsin ska kunna kapa en polisbuss, skada oss fysiskt eller stjäla något från en polisbil.

Vi är den yttersta linjen för staten, samhället och demokratin. När vi tvingas backa för vandalers våld så backar även allt vi försvarar. Allt som Sverige står för. Det får aldrig ske igen.

Vi behöver också stärka skyddet för redan utsatta medborgare, för riktiga muslimer som blir uppriktigt ledsna, sårade och uppgivna över de provokationer som genomförs under missbrukandet av yttrandefriheten. Islamofobin breder ut sig och är ett av de mest anmälda hatbrotten. Att tillstånd ges och att brännandet av Koranen inte är ett självklart hatbrott påvisar hur långt den svenska lagstiftningen har kvar för att skydda vissa utsatta folkgrupper. För mig är det lika självklart som att inte längre få heila fritt på stan eller använda kränkande ord mot andra hudfärger.

-Pettersson är förvånad över att Nadim Ghazale fortfarande arbetar kvar som polis, hans tidigare meriter borde ha fått polischeferna att agera och nu vill han ha hädelselagar och särskilt lagstiftningen för muslimer, men han verkar ha vänner i partiet…

Om Nadim Ghazale på bloggen…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Den SD-hatande shariapolisen tror att muslimerna gjort det värre för sig själva

 1. Knappast korrekt att jämföra heilande med koranbränning. Snarare har koranen gett upphov till lika mycket våldsdåd, förföljelse och elände över åren. Så koranvurmande är mer att jämställa med heilande.

 2. En icke pålitlig individ, utbildad till polis, som vid första bästa tillfälle sticker kniven i ryggen på svenskarna. Dessa lismande, lata, okunniga och falska individer, bidar just nu bara tiden. Snart drar de igång igen.

  33
  1
 3. Fanatismen som visade sitt vansinniga nylle under påskens korankravaller är att jämställa med galna sekter. En extrem retorik från ledarna manipulerar undersåtarna till galna våldsdåd, i andra länder där sekten är starkare manipuleras de tom till självmord.
  Varför är det så viktigt för politiker och media att införa islam i Sverige?

  30
 4. ”… muslimerna gjort det värre för sig själva…”
  Va?!? Nej då, inte alls. Vi har fortfarande samma åsikter om muslimer som vi hade innan upploppen. Att de alla ska åka hem till den arabiska halvön och stanna där, för evigt.

  49
  2
  • Hörde också det. Undra om det kommer att gälla tantraköpande fruntimmer också eller om denna nya lag kommer att vara diskriminerande mot män?

   22
   2
  • Paludan visade svenskarna att polisen inte klarar av sitt uppdrag!
   Nu var det några 100 som klarade av att knäcka polisen. Hur blir det när några 10000-tal brottslingar bestämmer sig för att ta makten? De som trott att det inte går att knäcka polisen vet nu att det går, straff av betydelse kommer ju inte delas ut.
   Nu har brottslingarna eller rättare sagt rebellerna fått svart på vitt att de är starkare än svensk polis. Med ekonomiskt stöd och vapen utifrån (båda är en realitet idag) kan allt hända.
   Men media och politiker kommer lägga fokus på en bränd bok…

   37
   2
   • Nej, men han gjorde det och nu är han putt för hon dumpade honom och vill ge igen.

    6
    1
 5. Utsatta grupper….? På vilket dj-a (förlåt) sätt är muslimerna en utsatt grupp? Dom kommer hit, får bostad och socialbidrag, kan uppföra sig hur illa som helst, ingen får säga ett ont ord om dem,….så jag undrar – på vilket sätt är dom en utsatt grupp?

  72
 6. En typisk ”Trojansk häst” denne Nadim Ghazale.och de ”naiva” Svenska politiker och myndighets ledningarna går på det !!!

  56
  1
 7. ÄVEN INOM POLISEN SKER DEN ISLAMISTISKA INFILTRATIONEN

  ”Men att en av målsättningarna är att påverka opnionen för de grundlagsförändringar som Partiet Nyans är förespråkare för bör bedömas som klarlagt. Grundlagsförändringar som kommer leda till kraftiga förändringar av två svenska grundlagar; den svenska Tryckfrihetförordningen (TF) samt Yttrandefrihetsgrundlagen (YGL).

  Detta synsätt, en inskränkning i yttrandefriheten, har börjat få stöd inom poliskåren där Nadim Ghazale, polisinspektör, det vill säga polisbefäl i yttre tjänst och aktuell med boken ”Min väg från flykting till hela Sveriges polis”, menar i Expressen att

  ”Att tillstånd ges och att brännandet av Koranen inte är ett självklart hatbrott påvisar hur långt den svenska lagstiftningen har kvar för att skydda vissa utsatta folkgrupper”.

  Det går inte att komma ifrån att Ghazale i egenskap av polisbefäl i praktiken ansluter sig till Islamiska Samarbetsrådets synsätt, att muslimer är utsatta för ett kollektivt våld.

  Ett synsätt som har stöd från främmande makt. Med ett budskap som numera kan spåras till inte bara den turkiska presidentens kansli, det Muslimska brödraskapet, mullorna i Teheran utan även terrororganisationen Hezbollah.” saxat från Ledarsidorna

  DET SVENSKA SVARET BÖR LYDA, ISLAM GO AND FUCK YOURSELF

  Det är ingen mänsklig rättighet att bo i Sverige och att förtala vår kultur

  57
  1

Kommentera