En islamist och journalist

JOURNALISTIK & DEMOKRATI. Atilla Yoldas är journalist och författare. Yoldas är verksam som reporter och krönikör på Expressen med fokus på jämställdhetsfrågor.

Atilla Yoldas Bild: Expressen

Yoldas, född i Sverige av turkiskt muslimska föräldrar har varit skribent på sajten ”Inte Rasist, Men…” som bara ägnar sig åt negativa saker om Sverigedemokraterna.

-Pettersson undrar hur en som Yoldas, som påstår sig kämpa för jämlikhet och för att motverka destruktiva machonormer kan försvara en ideologi som islam och om Expressen vet om att de har en aktiv islamist på lönelistan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “En islamist och journalist

 1. Att säga ”jag ska knulla din mamma” oberoende av språk, är ett ännu värre hatbrott som har fått pågå i decennier här i Sverige. Att den kränkningen är s.k. kultur för en del folkslag spelar ingen som helst roll, det vämjeliga uttrycket skulle istället ha förbjudits på ett mycket tidigt stadium.

  Enligt det fjärde budordet och normal svensk kultur ska man hedra sin fader och sin moder. Inom kristendomen, Värdegrunden(!)) och rent demokratiskt, görs inte heller skillnad på vi och dom, utan alla mödrar och fäder ska hedras som sina egna. ”Allt vad i viljen att människorna skall…”

  Dags att kontinuerligt anmäla det dagliga, strukturella hatbrottet riktat mot etniska, möjligen också troende kristna, svenskar! Betänk att offret har tolkningsföreträde när det gäller hatbrott.

 2. Här ser vi hur problemen i Sverige fått ett ansikte.

  Inte undra på att Sverige går under med invandrare typ denne.

  12
 3. Fan så synd att man inte kan byta huvud på folk. Tydligen andra generationen, men fortfarande genomsyrad av islams föraktliga idéer. Detta bevisar att plusselusker födda här, får med sig skiten i modersmjölken. Alltså måste hela flocken ut ur landet.

  24
 4. Islamist med fokus på jämställdhetsfrågor? Som bocken med fokus på trädgårdsfrågor? En kommunist med fokus på demokratifrågor?

  Enda anledningen till att anhängare av kollektivistiska ideologier uppvisar intresse för frågor som synes gå stick i stäv med vad deras ideologier gör är att hitta den perfekta angreppspunkten till det moderna demokratiska samhället.

  32

Kommentera