2 thoughts on “Rasmus eldar på

 1. Just nu så är fokus på att koranbränning är det som provocerar muslimer, men är det så?
  Finns det mer som provocerar muslimer, socialtjänstens omhändertagande av misskötta barn är ett exempel, ett annat är maten som serveras i skolor och på flyktingförläggningar. Kvinnliga chefer är ytterligare ett exempel, sjukvården ett fjärde (vilka får nudda vem). Jag antar indragna bidrag också kan provocera.
  När muslimerna blir fler blir protesterna större och kraftigare, jag gissar att vi kommer se mer muslimupplopp för fler typer av ”kränkningar”.
  De är också fysiska i sina ageranden och då räknas alltid antal individer. De hade numerärt överläge mot polis tex.
  Dra in bidragen innan det är för sent!

  15
 2. De ”svenska” (somaliska) unga gossar som brutalt mördade några andra ”svenskar” i en gänguppgörelse i Köpenhamn dömdes till särskilt höga straff.

  Några rabatter pga ungdom gavs icke ! De fick även extra hårda straff eftersom de skedde i ”bandemiljö” dvs i organiserad form av gäng.

  När domen skulle avkunnas ville dessa ”svenskar” inte resa sig upp vilket är brukligt i Danmark och när vakterna tryckte upp dem protesterade de högljutt.

  Danmark är INTE som mesiga Sverige och har betydlgit hårdare och tuffare lagstiftning. Därför vågar de kaxiga ”bruchorna” o ”Kuzzarna” inte köra över till Danmark i sina feta svarta BMW med guldiga fälgar.

  Danmark visar vägen !

  16

Kommentera