Att hetsa mot muslimer

ISLAM. -Pettersson misstänker att om partiledaren för Partiet Stram Kurs, Mikail Yüksel, fick bestämma så skulle mycket förbjudas för att det ”hetsar mot muslimer”. Däremot verkar muslimer vara fridlysta från det mesta oavsett hur de uppträder.

Om Mikail Yüksel och Partiet Nyans på bloggen…

Konstigt att Mikail Yüksel inte tar upp muslimernas uppträdande i går. Vad exakt får muslimerna att attackera räddningstjänst, polis, grannarnas bilar osv?

Krigsscener i Linköping som spridit sig till Norrköping… poliser skadade, fordon i brand. rån och tjuveri, allt i någon diffus Guds namn… skrikande på arabiska… vi är redan invaderade kriget är i full gång.

När får/ska vi försvara oss? undrar Florence Sahlén på Twitter.

Islam är inte en religion, islam är en ideologi och dödskult

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Att hetsa mot muslimer

 1. Islam är en POLITISK IDEOLOGI under täckmantel att vara ”religion”. Ett bedrägeri av alla de pågående av vänsterextrema ideologierna.

  12
 2. Två ”ledare” som inte har fattat något. Mest korkad är Stefan Löfven, tvåa kommer idioten Reinfeldt. Hur kan svenska folket rösta fram dessa avskum?

  17
 3. Har en inte kapacitet att bygga upp något är det lätt att en blir avundsjuk. Är en dum i huvudet och avundsjuk så förstör en för de som har kapacitet!

  12
 4. FRÅGAN ÄR, med vilken mera rätt har islamisterna rätt att rapa upp massa skit I VÅRT land, mer än att vara kritisk mot och håna denna ovästerländska dravvelsörja, som kallas islam.

  VI HAR MER RÄTT I VÅR KULTUR ATT BRÄNNA KORANEN, som inte tillhör oss och vår kultur, ÄN ATT BEJAKA OCH ALLAHEJA DEN! Helt enkelt för att islam, INTE HAR HÄR ATT GÖRA!

  DÄRFÖR, är att bränna koranen HÄR, en icke-händelse! Som de invandrade bara ska finna sig i, och acceptera, EFTERSOM DETTA ÄR VÅRT ICKE-ISLAMSKA LAND, inte deras!!!

  43
  1
 5. Så löjligt med allt bråk, muslimer vanliga svenskar, alla hetsar för att skapa ännu mer bråk.
  Muslimerna är glada för en anledning att bråka.
  Och en del svenskar ser det också som ett bra tillfälle att skräna.

  3
  40
 6. Var är inte Jimmy Åkesson statsminister? Han är den enda politiker som ser vad som händer med Sverige. Sluta rösta på landsförädarna i socialdemokraterna och moderaterna.

  43
  3
 7. Om vi ska förbjuda åsikter beroende på hur de säger att vi ska behandlar andra är koranen, haditherna och siran det första som hamnar på bålet.
  Så skulle jag vara Yuksel skulle jag nog vara väldigt försiktig med vad jag önskar mig.

  47
  2
 8. Sverige har smittats av ett fruktansvärt virus, ett virus som sprider sig som en löpeld över precis hela landet och letar sig in i varje vrå och skrymsle!
  Folk och fä smittas och drabbas hårt av denna pandemi av mänskligt avskräde!
  Viruset är islam och var för 50 år sedan en utrotad sjukdom i Sverige, i dag en enorm cancersvulst i vårt land.
  Sverige hotas av total utplåning och en ond bråd död, ”läkarna” står handfallna och gör ingenting, vill inte göra någonting och kan inte heller göra någonting annat än att importera ännu mer muslimsk virus från mellersta österns enorma smitthärdar!
  Detta är en mänsklig pandemi utan dess motstycke!
  Det finns botemedel, men det används inte, det går också att stoppa viruset och utrota sjukdomen, men vi är förbjudna att ens skydda oss längre!
  Målet är att flockimmunitet=flockdumhet skall uppnås där alla slutar bete sig som människor, slutar att tänka med hjärnan och istället stöna och vända anus mot skyn 5 gånger per dag!
  En gång världens bästa land är nu förvandlat till världens sämsta land!
  Det är svårt att bygga men lätt att riva och förstöra!
  Må dom skyldiga till dessa fruktansvärda brott straffas hårt och utan nåd!

  73
  1
  • Fel. Viruset som sprids är politisk korrekthet.

   Hade polisledningen varit immun mot den hade de agerat med kraft igår. Hade politiker och myndigheter inte varit smittade så hade merparten av flocken (eller deras föräldrar) vi ser på filmerna aldrig släppts in i landet från första början.

   39
   3
  • Janne
   Jaha, tror du att vi som läser bloggen är nya för den åsikten?
   Problem skall naturligtvis beskrivas, men inte i oändlighet.
   Problem skall lösas på ett bra sätt och enligt lagen.

   1
   25
 9. Som vanligt är idioten som företräder muslimpartiet okunning.
  Palundan är svensk medborgare, vilket är mer än vad man kan säga om de flesta omring muslimpartiet.

  72
  2
 10. Ja nu får det tame fan vara nog:, packa i hop era saker ni hade med er när ni kom och avlägsna er från Sverige fortare än kvickt !!!!!!!

  84
  2

Kommentera