Muslimer lever rövare igen

Uppenbart finns det alltid en anledning för förorternas muslimer att leva rövare i det svenska samhället. När ni ikväll ser reportagen från upploppet i Linköping bör ni ha i minne att vi förmodligen betalar uppehället för merparten av dem.

Nej, alla muslimer lever inte rövare, går på bidrag och hatar vårt samhälle. Tyvärr är det dock alldeles för många som gör det.

Har då det svenska samhället abdikerat för dessa religiösa fanatiker? När man ikväll ser poliser som springer från brottsplatsen och hör polischefer som säger att ”man vill undvika våld” så är frågan om man helt enkelt inte gett upp.

Man ser på filmerna att det kanske rör sig om 50-talet poliser och det dubbla antalet våldsamma muslimer. Minst en polisbil har vandaliserats, en stuckits i brand och tre poliser först till sjukhus. Lek då med tanken att det dubbla eller t.o.m. tredubbla antalet våldsamma muslimer attackerar samhället. Tyvärr poliser, förtroendet för er är inte i topp hos vanliga, hederliga och hårt arbetande skattebetalare. Ni vill säkert, men lagar och paragrafryttare håller er tillbaks.

Man behöver inte gilla Stram Kurs budskap, men i en sann demokrati har de all rätt att framföra det. Däremot är det inte okej att vandalisera, misshandla och kasta sten. Det är brottsliga handlingar, även i en demokrati.

Hittills har två av de muslimska skitstövlarna gripits och vi hoppas att betydligt fler kan identifieras av bilder som visats från platsen. Därefter hoppas vi notan blir dyr för utomeuropéerna. Till slut stämmer vi alla in i detta…

17 thoughts on “Muslimer lever rövare igen

 1. Nu har justitieministern gjort sitt för landet Sverige. Han säger på Twitter ”oacceptabelt” och ”följer händelseutvecklingen”. Det är bra, men om ministerns konkreta åtgärder i regeringskansliet och för riksdagen är det tyst.

  12
 2. Ja du Stefan Löfven, när tror du att dessa primater kommer att bli lönsamma för några fler än advokaterna?

  61
 3. Vilken vinstlott för såssarnas importerade terrorister.
  1) Mitt under deras ramadan fick dom något välbehövligt att avreagera sig på.
  2) Samtidigt som de får chansen att sabotera vårt kristna påskfirande.
  3) I morgon är det så dags för deras fredagsbön, med nya krigshetsar-order från mullorna.

  Polisen backar undan. Hur ska då allmänheten skyddas ? Hur ska Stefans mantra om ”De historiska trygghets-satsningarna” kunna förverkligas ? Polisen klarar inte sin uppgift.
  Magda skulle ju ”Vända på varje sten”. Men terroristerna var visst snabbare.
  Polisbilar vandaliserade och länsade på utrustning. Uniformer stals, vilket är illa nog. Men tänk om det även fanns Vapen i bilarna……….

  59
 4. Vilken pajas-polis vi har, varför låter man muslimerna slå sönder och elda upp polisfordon. De som har våldsmonopol backar undan. SKANDAL! 🤬

  80
 5. Dvärgen! Sluta importen av dessa mänskliga avarter. De är snarare primater! Jag hatar importerad våldsamhet

  72
  • Tillräckligt många naiva etniska svenskar röstar på dessa sverigeförstörare. De kanske kommer att fatta när de får ofrivilligt dödsfall i familjen via en kula eller huset nerbrunnet eller barnbarnen är gruppvåldtagna eller det inte finns några matvaror på ICA.

   19
 6. Morgan är nog påskledig för det finns ingen kommentar om denna stora och otrygga händelse.

  53
 7. Inget märkvärdigt..
  Muhammedanernas så kallade religion uppmanar ju till våldsamheter.

  58
 8. Paludan har nu fortsatt till Norrköping där Polismyndigheten igår meddelade följande: ”En tillståndsgiven allmän sammankomst kommer att äga rum under torsdagen 14 april, klockan 18.30, i Navestad, Norrköping. Alla medborgare har de grundlagsskyddade fri- och rättigheterna där yttrandefrihet, mötesfrihet och demonstrationsfrihet ingår. Det innebär bland annat att var och en får uttrycka sina åsikter och närvara vid allmänna sammankomster.Polisen arbetar med en särskilt avsatt polisresurs för att se till att de som vill uttrycka sin åsikt ska kunna göra det. I arbetet med den allmänna sammankomsten kommer polisen att använda UAS (Unmanned Aerial System).”

  Och just nu: Larm om bilbränder i Norrköping – i flera stadsdelar samtidigt, bilder:
  https://dms-api.ntm.eu/api/v1/images/lwgpzx7r/smart/width/980/height/653/as/webp

  Från tidigare idag, Skäggetorp i Linköping, ytterligare en video:
  https://youtu.be/DzXYkiPRI_c

  44
 9. Islam är en förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse(islam) där döden är större än livet. I sosse-Sverige utdelas medborgarskap (rösträtt) och försörjningsstöd. Vi har fortfarande yttrandefrihet.

  66
  1
 10. Om det korkade Sverige någon gång hade statuerat exempel och skickat
  hem sådana kräk som vandaliserar och förstör hade det sänt signaler till
  övriga att det kan kosta medborgarskapet att vara dum, men när dom
  slipper ansvar blir det så!

  89

Kommentera