Skottlossning i Värnamo, en man gripen

VÅLDSVÅGEN. Polisen larmades om en skottlossning på en innergård i Värnamo på lördagseftermiddagen. Larmet kom strax efter klockan 15 och drygt en timme senare greps en man misstänkt för försök till mord och grovt vapenbrott. – Det är en man i 25-årsåldern som är känd av oss sedan tidigare, säger Johan Borg, tillförordnad lokalpolisområdeschef i Värnamo, enligt TT.

Steget Efter

Flera skott ska ha avlossats, enligt uppgifter till polisen. Men det är ännu oklart om någon har skadats.

Johan Borg säger att polisen söker fler personer som har varit inblandade i händelsen. – Vi håller förhör och vi kommer att påbörja en teknisk undersökning. Vi söker kontakt med personer som kan ha sett någonting.

En brottsplats har spärrats av där också vissa fynd har gjorts.

Om Värnamo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Skottlossning i Värnamo, en man gripen

  1. Den politik som gjort skottlossningar till vardag har våra senaste regeringar varit väldigt bestämda med att införa, så det kan inte ha varit olycksfall i arbetet då alla som påpekade följderna förklarades ha icke önskvärda åsikter….

    10
  2. Den organiserade brottsligheten kommer att bli krossad precis som vi lovade inför förra valet och valet innan det, under förutsättning att vi kommer till makten efter just detta val!
    Mvh Morgan Johansson tjänstgörande “Justitienarr” i Magdas lag!

    14

Kommentera