Media låter socialdemokraternas rasism gå obemärkt förbi!

INSÄNDARE. Torsdagen den 7 april så höll integrationsminister / migrationsminister Anders Ygeman (S) och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) en extra presskonferens.
Det framkom då att samtliga ukrainska flyktingar som beviljats ett tidsbegränsat uppehållstillstånd (TUT) ska göra rätt för sig. Eva Nordmark sa då:-”De ska leva på deras arbete eller egna besparingar”!
Gör inte detta uttalande regeringsföreträdarna till de verkliga rasisterna?

2022-04-07 höll integrations- och migrationsminister Anders Ygeman (S) och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) en pressträff där två uppdrag till Migrationsverket och Arbetsförmedlingen. Foto: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

Enkelt uttryckt så anser med andra ord vår socialdemokratiska regering att vita ukrainska kvinnor och barn är intelligenta och därför ska försörja sig själva. Dessa krav anser man ju sig bevisligen inte kunna ställa på mörkhyade och arabisktalande män i 20-30 årsåldern, dessa förefaller istället kunna få leva på och av andras arbete hur länge som helst.

 • Ett annat märkligt fenomen är att vår regering helt ogenerat hävdar att de ukrainska flyktingarna ska resa hem när kriget är över.
 • Har man någonsin hört något liknande nämnas om dom 100.000-tals utomeuropeiska flyktingarna som vi tidigare har tagit emot?
 • Varför denna skillnad, varför förväntas bara vita människor och sydostasiater kunna försörja sig själva medan människor från Mellanöstern och Afrika helt ogenerat välkomnas för ett kravlöst liv baserat på bidrag?
 • Varför anser man bara att ukrainska men inte afghanska och syriska flyktingar ska återvandra när vapnen i hemlandet tystnat?

Det är alltså inte vi Sverigedemokrater utan Socialdemokraterna som gör skillnad på flyktingar och flyktingar! Därför är det smått tragikomiskt att från vänsterhåll höra att vi Sverigedemokrater inte påstås se till ”alla människors lika värde”!

Det är ju faktiskt Socialdemokraterna som nu med all önskvärd tydlighet visar att man gör skillnad på folk och folk.

Att media låter detta gå obemärkt förbi bevisar bara att debatt och beslut sällan handlar om relevansen i ett förslag, utan oftare vem som lägger förslaget och när det läggs. Rätt person / parti och tidpunkt är viktigare än allt annat. Detta gäller på alla nivåer i Sverige.
Det är även orsaken till att förutseende personer omöjligt kan få gehör på förslag som gör att framtida samhällsproblem kan undvikas. För då är ju såväl tidpunkten som budbäraren fel!

Samma ”regelverk” gör att våra kritiker nu anser att SD:s positiva inställning till mottagandet av just dom ukrainska flyktingar bevisar att vi är rasister.
Som om våra meningsmotståndare skulle ha funnit några andra ”bevis” om vi istället sagt ”nej” till dom ukrainska flyktingarna!?

Johnny Hornbrink, SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Media låter socialdemokraternas rasism gå obemärkt förbi!

 1. Ukrainarna är vita, kristna och alldeles för lättintegrerade. Dessutom är risken på tok för hög att de blir självförsörjande och inte det med bidrag mutade valboskap man vill ha.

  16
  1
 2. Vi minns ju också de restriktioner som kom under pandemin. Det skulle krävas vaccinintyg för att få komma in i landet. Men som av en tillfällighet var en kategori av folk undantagna…. Inte så svårt att gissa, eller.

  20
 3. Valboskapen måste skyddas med allah stående medel.

  VARFÖR SKALL MAN KRÄVA ATT DE SKALL ARBETA???

  Det räcker väl om vi svenskar arbetar och betalar in skatt så de kan få fortsätta sitt all-inclusive liv utan motprestation

  32
  • Enligt sossar ska vi arbeta mer…helst tills vi dör..
   Då behöver dom inte ge någon pension.
   Då tar dom dessa pengar tills sitt egna bidrag från oss som arbetar och har arbetat i många år
   r

   18

 4. I ett BI-samhälle gäller samma sak, där Arbetsbin, Drönare och Drottning
  är de de 3 kategorier som har sina uppgifter att fylla…då de inhemska en
  dag gått i pension är inte arbetsbiet inte längre ngt värt trots att de knegat
  ett långt liv… egna knegarna förväntas självmant kasta sig från ättestupet
  då blir drönarpack (egna och importerade) nöjda, den dagen då slutet är nalkas…vår egen sjukvård är inte till för slitageskador på egna lemmar
  förtur å vård även bistånd prioriteras och ges i 1.a hand till främmande
  kulturers drönare…de drönare som aldrig gjort ett skapandes gram för att
  bygga det samhälle våra egna knegare skapade för sin egen trygghet
  och för nyttjande i slutskedet på sina liv…detta sker inför öppen ridå och
  med våra inhemska drönares samtycke…
  DRÖNARE från båda läger håller ihop och är måna om sin egna grupps
  /skrås välfärd

  17
 5. Vi vet inte hur kriget slutar. Om Ryssland tar hela Ukraina, så kommer flyktingarna att betraktas som fiender.

  4
  16
 6. Allt handlar om köttgrytorna. De importerade analfabeternas enda uppgift, är att vara lätthanterad valboskap. Det spelar ingen roll, att kostnaden för dessa samhällsodugliga individer, riskerar att stjälpa hela landet. Det enda som är viktigt är socialdemokratisk makt. Det säkerställer inkomst/förmögenhetsbildning för politiker och en enorm mängd sossepolitruker i våra myndigheter.
  För övrigt skiter socialdemokratin fullständigt i hur det går för skattebetalarna.
  Socialister är avskyvärda!

  55
  1
  • I år röstar 2 miljoner nysvenskar på nyans vilket medför en del förändringar, för sossarna. Detta kommer att kräva enormt valfläsk.

   • Röstar två miljoner på Nyans blir det inte bara förändringar. De blir Sveriges största parti.

    Nåväl, det kommer inte att hända. Nyans kommer kanske in i några kommuner men inte i Riksdagen är min övertygelse.

 7. Läser på SVT att dagersättningen till Olga P med två barn får 151 kr om dagen i ersättning från migrationsverket och att hon inte klarar sig på det. Jag vet inte vad små barn kostar i drift men det blir totalt 4500 kr/månad i ersättning. Det känns som 1100kr i veckan borde räcka…. men det klart har man några ”laster” så räcker det ju inte….

  10
  17
  • Håller med…

   Läser man på SVT så ser man att det är vänsterorganisationen Rädda Barnen som vill höja dagersättningen och SVT lobbar för dom. Även Kommunistiska Vänstern och Islamistiska Mp vill höja dagersättningen till sina importer/väljare från Mena.
   Jonna Mannberg ordförande för Refugees Welcome Stockholm, vill också höja…

   Så det är inte ukrainarna som dom vurmar för egentligen…

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/flyktingarnas-dagpeng-har-inte-hojts-pa-28-ar-hor-ygeman-s-svara-pa-kritiken

   13
   • Ja och kommungubbar o kärringarna i Kalmar kommun vill höja sina
    månadsarvoden med 7100, alltså en löneökning på uppemot 100000
    om året?? Snacka om att överskatta sin egen betydelse?

  • Och hur var det nu med kostnaden för de ensamkommande barnen, där regeringen visade en förvånadssnabb initiativförmåga med att stifta gymnasielagen för att dessa skulle få stanna
   Googlar man får man fram 2500-3000 Kr PER DYGN. Undrar hur många av dessa som är lönsamma idag. Undrar också hur många av dessa som var sk ankarbarn och som nu har fått hit sina släktingar och om dessa månne vara lönsamma?

   18
   • och många fick någon form av ersättning när do sa att föräldrarna var döda,,, som sen genom ett under kom hit när ankarbarnet fått PUT denna lekstuga och otroliga slöseri med skattepengar måste få ett slut NU

    13
 8. Sverige har ända sedan 60-talet varit världsledande gäller insamling av mänskligt avskräde från världens alla hörn.
  Det började med massimport av ”assyrier” som snabbt koloniserade bl.a. Södertälje -och gjorde tokstan nu ännu tokigare! Ett katastrofalt steg som fick förödande konsekvenser för hela landet.
  Det var början på slutet för ett svenskt Sverige!
  Därefter har gränserna varit vidöppna och i första hand muslimska och chilenska dysfunktionella människor vällde in i landet.
  Sen kom negrerna, ännu mer muslimer och brottslingar, terrorister och våldtäktsmän!
  Och ingen av dom var intresserad av att arbeta och göra rätt för sig, utan det var 99,99% äkta parasiter som anlände. Parasiter som vi hårt arbetande skattebetalare TVINGADES försörja!
  Sverige byggdes en gång av arbetsamma och ärliga svenskar, nedmonteringen som sedan följde utfördes av importerade muslimska varelser med samma intellekt som en flugsvamp!
  Och uppdragsgivare var i första hand socialisterna, sedan valde som bekant även andra partier samma destruktiva väg i förstörelsen.
  I dag ser vi åter en flyktingström till Sverige, men den här gången av riktiga flyktingar, vanliga människor, mest kvinnor och barn som flyr för sina liv.
  Dessa stackars människor som nu kommer ska vi naturligtvis hjälpa på alla sätt vi kan och vill dom arbeta så ska vi hjälpa dom att finna ett arbete också.
  Finansieringen skall inte behöva vara ett problem, utvisa en kostsam neger, muslim eller chilenare, så har vi råd med minst 10 ukrainska flyktingar!

  63
  1
 9. Ygeman vet att Ukrainare inte kommer att agera valboskap… Därför helt andra regler. (Dessutom tror jag inte dom vill stanna i Absurdistan)

  58
  1
 10. Jag kallar det för de låga förväntningarnas rasism. Hasse och Tages revy om smålänningarna äro ur skolboken.
  Ukrainarna äro arbetssamma,dugliga till arbete och vilja att lära sig språket
  Afrikanerna äro, araberna äro .. fyll i själva
  Det är klapp på huvet politik som förts. Fakturan ska svenskarna stå för.
  De urskuldrar, det är kultur,våldet är socioekonomiskt osv.
  Det började med jugoslaver som inte åkte hem. Kosovoalbanerna är kvar trots att det fick ett eget land. Det är mest avslöjande. Ska svenskarna dit och sätta upp hus och skicka pengar?hur länge? Fö dem och mata dem. Det är rasism på riktigt.
  Hade en släng själv. När det blev invasion av Ryssland i Europa.
  Tänkte inte här inte nu,vi har kommit längre i vår civilisation.
  Afrika var det mat på bordet under kolonisationen. Araberna har religionskrig vilket vi européer passerat
  Där var jag naiv.
  Joseph Conrad heart of darkness,grunden för filmen apokalypsen now.

  21
 11. Jag tror att visa makthavare har kvar sin tro i Nazismen..
  Ett tipps till er här titta på Youtube..
  SHA70 svensk historia.

  26
 12. Diskriminering från regeringen i ord och handling. Diskriminering mot Svenska skattebetalare och Ukrainska flyktingar. Det måste till en annan regering med full förståelse för humanism. De utomeuropeiska bidragsturister, som har längst arbetslöshet i Sverige ska vara de första att avkrävas egen försörjning annars utvisning! Jag fattar inte hur regeringen och dess myndigheter tänker.

  43
 13. Ukrainska flyktingar gillar inte Ryssland, regeringen gillar inte ukrainska flyktingar… man bör nog fundera över vilket svenskt, politiskt parti som står närmast Ryssland.

  67
 14. S-patent: Lögner, undanhållanden och vilseledanden för att kunna klamra sig fast vid makten. Skatteslaven betalar.

  56
 15. Usch, fy fan !
  Jag finner inga ord !
  Och inte nog med det, de vinner mark i opinionsmätningarna.
  NÄR ska svenska folket VAKNA ?

  70
 16. En annan sak som sossarna skryter om just nu är att dom vill ge pensionärer
  som jobbat ett helt liv 1000 kr mer i pension! Men är det bara dom som jobbat
  som får ta del av denna tusenlapp, det gäller alla med garantipension med,
  alltså dom som kommit hit noch aldrig betalat något till det sociala, ??
  Så var det med den omtanken om dem som jobbat hela livet??

  69
 17. Det är nog ett helt onödigt påpekande, den tid dom stannar här vill dom
  inget annat än få något och göra, dom har heller ingen avsikt att stanna kvar
  här sen kriget tagit slut. Där skiljer dom sig från andra så kallade flyktingar
  som bara är ute efter ett betalt liv. Hur förklarar annars dessa två regerings-
  företrädare att här går omkring folk som flytt genom 10 länder för att ta sig
  till just Sverige, som efter 10 års tid inte blivit anmodat jobb av samma regim,
  som nu anmodar krigsflyktingar att göra rätt för sig?? Ja sanningen är väl
  att dom inte vågar att stöta sig med Mena folkets religion, därför kan stora
  delar av dessa gå kvar med försörjning livet ut. Inte ens dom som inte har
  rätt att befinna sig i landet orkar man kasta ut? Skrämmande ynkedom!

  71
  • Tony:
   Nej de känner väl till,och ser det förfall som råder i såväl f,d, Sverige som i f.d. Merkels stat.
   Från Berlin har nu tågtrafiken till deras hemlands gräns åter börjat rulla…. Ett bevis för att dessa stackare vill tillbaka hem så fort som möjligt.
   Kommer man från ett land där inga kannibaler och beduiner vankar runt,har jag full förståelse för dessa Ukrainare.

   34
   2
  • Det är nog mer än menafolkens religion som styr våra politikers agerande. T.ex dom globalister som lockar med fina uppdrag efter fullgjort uppdrag.

   37
   • Religionen/kulturen är dock en viktig kugge eftersom den mer eller mindre garanterar att individen inte kommer att kunna integreras och förblir därmed ett lättmutat valboskap.

Kommentera