Strandhäll tillrättavisar en journalist

DEMOKRATI. Réka Tolnai är förbundsordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund och skriver på Twitter ”Känslan att vakna till till att Orbán får fortsätta att förstöra ens hemland i 4 år till”. Det verkar som Réka, som verkar som politiker i Sverige betraktar Ungern som sitt hemland.

Réka Tolnai CUF

-Pettersson är inte förvånad att klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) lägger sig i vad journalisten Mats Skogkär tycker. Strandhäll verkar aldrig lära sig, tabbe efter tabbe. Att ministrar ger sig på en journalist hör till totalitära stater. Så jobbar sossarna. Det fungerar. Eftersom stora delar av journalistkåren, den så kallade tredje statsmaktens företrädare, äter ur den första statsmaktens hand.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Strandhäll tillrättavisar en journalist

 1. Så länge Reka håller sig till ungdomsarbete utanför rikspolitiken och inte har åsikter om hur vi ska sköta landet har jag inga problem med henne. Vill hon engagera sig politiskt och jobba för sitt hemlands bästa, vilket är något jag skulle vilja att alla vill göra, bör hon nog åka hem och göra det på plats i Ungern. Inte sitta och gnälla på Twitter i Sverige på ett språk som i princip inga ungrare kan.

  22
  1
 2. Vårda REKA TOLNAI! En bättre företrädare för det verklighetsfrämmande CENTERPARTIET får man leta länge efter. Möjligen är JOHNNY CATO en kandidat.

  Dessa båda kommer garanterat att få jordbriukare/bönder och vanligt folk utanför Södermalm och Stureplan att sluta rösta på CENTERPARTIET

  68
  3
 3. Fattar över huvud tag inte, att någon orkar bry sig om vad riksbimbon skriver eller säger. Hennes historia både privat och i partiet, är ju en fars. Med total brist på kunskaper och med oförmåga att sköta det mest grundläggande, visar hon gång efter annan, hur IQ befriad hon är.

  78
  1
 4. Det vore bättre att hon betalar sina räkningar. Iq- nivå som en fiskmås. När man ser henne kommer man osökt att tänka på kronofogden….😄😄😄😄

  85
  1
  • Annika Strandhäll borde erbjudas en god man som kan hjälpa henne med privatekonomin.

   27
  • Sedan folk som Strandhäll visades på TV har jag ingen sådan längre. Bra att veta är att jag inte hade en sådan innan jag flyttade från Nederländerna till Sverige (omkring sekelskiftet) heller, fenomenet med huvudlösa huvudmän verkar vara universellt.

   29
 5. Annika Strandhäll är absolut ingen representant varken för mig eller för Sverige och skall därför hålla käften!
  Hon representerar en ekonomisk katastrofal oordning och oförmåga att ens sköta den mest basala personliga ekonomin.
  Men hon är ju socialist och vi är ju vana vid det här laget vid deras dysfunktionella och märkliga beteenden!
  Sedan tycker jag också att den utländska zigenarkvinnan genast ska packa sin väska och åka hem!
  Var kommer alla extrema dårar ifrån egentligen??

  111
  2
 6. Om nu Gulletussan och RekaTolnai menar att V Orban har förhindrat att Ungern har sluppit att få in en massa islamister i landet så är det bara all heder åt honom.
  Däremot så säger en del av ungrare som jag känner att han står för en omfattande korruption men det gör vårt regeringsparti också.
  Hans pokulerande med krigsförbrytare och folkmördare Vlademir Putin är naturligtvis en vanära för honom.

  40
  9

Kommentera