Jan Emanuel och Jimmie på pubturné

INRIKES. SD:s partiledare Jimmie Åkesson åker på turné med entreprenören Jan Emanuel Johansson (S). Johansson har en bakgrund som riksdagsledamot i Socialdemokraterna. SD-ledaren beskriver turnékamraten som en ”unik sosse” eftersom han också är ”kapitalist och har det perspektivet”.

Konceptet är politiska samtal i barmiljö. Först blir det 45 minuters diskussion under ledning av en moderator och sedan kan publiken ställa frågor. På tisdag dyker duon upp i Malmö, senare i månaden görs gästspel i Göteborg och Stockholm.

Vi har tänkt skapa lite after work-känsla, så det blir i pub- och restaurangmiljö, lite pilsner kanske för de som vill ha det, säger Åkesson till TT.

Jimmie Åkesson: Mycket kommer nog att handla om hur vi och Jan Emanuel ser på socialdemokratin i dag.

Samtal från 2020: En Sverigedemokrat. En Socialdemokrat. En Libertarian.
Jimmie Åkesson är partiledare för Sveriges nyaste och mest omdiskuterade riksdagsparti. Jan Emanuel är framgångsrik serie-entreprenör och kallar sig själv för konservativ sosse. Henrik är Libertarian och vill ha en liten, effektiv stat med stor individuell frihet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Jan Emanuel och Jimmie på pubturné

  1. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    Jan är en gråsosse, när de var som bäst.Han säger många kloka saker bl. a. det lyssna på din motståndare och jobba för en gemensam bra lösning för vårt land.

    Med sossar som Jan, skulle S och SD kunna bilda en bra regering.

    24
    7
  2. Jan Emanuel fungerar väl ungefär som alla politiker på vänsterkanten, egenintresset kommer alltid först sedan kan man ju propagera hur mycket man vill för S, trovärdigheten för själva ideologin är ju sedan länge förbrukad.
    Vad det handlar om är att slå sig in i det välavlönade S-kollektivet, i vilket alla snedsteg till politiska uttalanden och handlingar ursäktas!

    36
    1

KommenteraAvbryt svar