Varför följer Oxelösunds kommun inte myndighetsbeslut?

INRIKES. I fredagens lokaltidning, Södermanlands Nyheter, tyvärr bakom betalvägg, fick fastighetsägaren Åke Holmström återigen rejält med utrymme. Drygt halva förstasidan samt ett helt uppslag inne i tidningen. Buffel eller välgörare? Fastighetskung rör upp känslor, lyder rubriken.

Säkerhetsrisk eller välgörare? Åsikterna om fastighetskungen Åke Holmström är vitt skilda. ”Jag har mått skitdåligt”, säger han enligt Södermanlands Nyheter.

Åke Holmström är en väldigt energisk person som vill få det han anser är rätt. Det gör att han inte alltid accepterar myndighetsbeslut, säger Johan Persson, kommunchef.

-Pettersson som är släkt med Holmström undrar vad kommunchef Johan Persson menar med ”Det gör att han inte alltid accepterar myndighetsbeslut”?

Vad jag vet så följer Åke Holmström och hans bolag ALLTID myndighetsbeslut. Däremot har Holmström som alla andra rätt att överklaga beslut som kommunen fattat och han anser vara felaktiga. Och det är inte bara han som anser besluten är felaktiga, olika domstolar har gett Holmström rätt i allt från cykelvägar till balkonger, vilket visar att det är Oxelösunds kommun som fattat felaktiga beslut!

Det ser kommunchefen Johan Persson som ett problem ”Det gör att han inte alltid accepterar myndighetsbeslut”.

Det kanske vore bättre att kommunchef Persson såg till att det fattas färre felaktiga beslut i stället för att förtala de skattebetalare som drabbas av felaktigheterna. Dessa felaktiga beslut har dessutom kostat kommunens skattebetalare flera miljoner.

Menar Johan Persson att Åke Holmström inte ska överklaga det som han anser felaktigt? Varför håller kommunen då på att överklaga domstolsbeslut som de oftast förlorar? Är Johan Persson och Oxelösund kommun rättshaverister som inte accepterar myndighetsbeslut?

Om Johan Persson på bloggen…

Om Åke Holmström på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Varför följer Oxelösunds kommun inte myndighetsbeslut?

 1. Det är som en karbonkopia på sossarnas maktfullkomlighet i Kalmar .
  Tillochmed namnet är lika.
  Så ser det ut i massor av sossestyrda kommuner , där media lierat sig med makten .
  Å så skäller vi ett tag på Polen .
  Propaganda kallas beteendet när det sker utanför Sverige.
  I Sverige tiger media , annars blir de av med presstödet.

Kommentera