Våra miljardärer är inte bättre än ryska oligarker

KORRUPTION & SKATTER. Skatter och skattetryck går alltid att diskutera men att som Anders Lindberg och Aftonbladet hitta nya lågvattenmärken nästan dagligen är duktigt. Att svenska miljardärer oftast blivit rika på att skapa företag, jobb, välstånd och välfärd jämför Lindberg & Co med de ryska oligarkerna som stulit sina tillgångar från staten.

Lindberg och AB kanske tror att välståndet kommer från korrupta socialdemokratiska politiker och inte från företagande som skapar arbetstillfällen. Anders kanske tycker det var bättre när miljardärerna flyttade från Sverige. Familjerna Kamprad, Persson, Rausing, Lundberg och många fler drog från Sverige på grund av skattetrycket…

Åsa Westlund (S), riksdagsledamot och gift med Anders Lindberg på Aftonbladet och känd från bloggen, bland annat för sin 85-procentiga frånvaro under de tio år hon var EU-parlamentariker. Det är rekord i EU och ett sätt att bli rik utan att arbeta. Minns du Anders, 85-procent frånvaro på tio år!!!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Våra miljardärer är inte bättre än ryska oligarker

 1. Fast ”staten” oligarkerna i så fall stulit från är diktaturen Putin.
  Det borde väl vara bra att stjäla från den banditen, eller?
  Särskilt om pengarna hamnar i Väst och vi konfiskerar dem.

 2. Socialister är per definition idioter.
  Om någon inte tror på detta, läs Aftonbladet så har ni beviset.

 3. I princip har hon rätt, vi är alla lika goda kålsupare.
  Utom vissa religiösa extrema, men de har nog också en vinst.

  2
  6
 4. För att bli uppskattad i dagens Sverige så ska man för det första inte vara arbetsam, kreativ eller företagsam på något som helst sätt!
  Man ska inte heller ta några som helst egna initiativ och för Guds skull undvik att säga sanningen vad det än må vara!
  Du ska heller inte vara sparsam eller ärlig,
  Vill Du nå uppskattning så ljug och bluffa tills Du är blå i ansiktet (eller mest troligt röd)
  Din förmögenhet ska vara skapad antingen som korrupt politiker, tjänsteman eller att Du tillhör toppen i maffian, d.v.s. fackföreningen!
  Du är också accepterad om Du har vunnit på det statliga lotteriet, eller gjort en förmögenhet genom att hyra ut bostäder till invandrarverket!
  Eller Du utländska inavlade bastard som våldtagit någon av våra svenska barn och erhållit millionbelopp i skadestånd för Ditt besvär, då erhåller Du per automatik myndigheternas gillande och uppskattning!
  Är Du man så uppskattas det om Du klär Dig i korta läderbyxor med hägslen, blus och rödmålade läppar och naglar.
  Är Du kvinna så ska Du naturligtvis vara tatuerad, ha nosringar och annat skrot hängande överallt, kunna svära så grovt det bara går och med en rinnande mullbänk under överläppen stor som en mindre skogaholmslimpa!

  Sverige har förändrats!
  Jag känner inte igen mitt land längre och jag tror att det är många som håller med och tyvärr lider i tysthet mot korruptionen, bluffandet, lögnerna, dekadensen och dom dagliga trakasserierna mot oss svenskar!

  Så här framställdes Sverige i Rysk media år 2019:
  ”– Sverige och Danmark framställs nästan uteslutande negativt med stort fokus på invandring, brottslighet, moraliskt förfall, dekadens, konflikt, splittring, dåligt ledarskap, naivitet och ryssfobi. Sverige karaktäriseras som ett land i förfall.
  Orsakerna till det påstådda förfallet sägs vara inkompetens bland politiker, invandring och en utbredd feminism. ”

  En bild som inte stämmer -det är tyvärr långt mycket värre än så!

  39
 5. Vi tar det igen. Ab hade en artikelserie. De beskrev hur Ikea högg skog i Ukraina. Och nu är det ju slut på det. Ab applåderar. Helt logisk slutsats. Gruvdrift också fel. Skogsbruk fel.

  16
 6. Fjanten lindberg har noll koll. Han har väl aldrig haft ett riktigt arbete. Han borde hålla käften istället

  32
 7. Vilka krösusar är det den infantila A.L. syftar på ? Kan det vara Reinfeldt, Kalle Bildt eller Göran Persson ? Kanske Löfvén eller Greta ? Eller såsse-kompisen Jan-Emanuel ?

  42
 8. En bunt rika sossar från Sveriges socialdemokratiska arbetareparti: Björn Rosengren, Göran Persson & Anitra Steen, Pär Nuder, Thomas Östros, Anders Sundström, Jan Emanuel Johansson, Åsa Westlund, fd EU-parlamentariker, gift med nollan Anders Lindberg på Aftonbladet, Margot Wallström, Ylva Johansson, Veronica Palm m.fl. Och så har vi en Dan Eliasson som sitter på regeringskansliets ”elefantkyrkogård”, får lön och rullar med stor säkerhet tummarna för 162.000 kr/månaden. Finns säkert flera feta sosserövar sittande i vårt land som anser att de är arbetare:)

  55
   • Bra pisstidning för hundvalpen vars iq överstiger den genomsnittlige ab journalisten med typ 1000 procent

    24
   • Hundvalpen har ju förstått den enda nyttan man har av Aftonbladet.

    16
    1
 9. Att palla äpplen är precis samma sak som att plantera och vårda äppelträd och sedan ta hand om frukten av sitt arbete.
  (Jag försöker sätta mig in i Anders Lindbergs sätt att tänka. Det är svårt.)

  43
 10. Jag har sagt det tidigare. Man måste beundra Anders Lindberg, för det är en prestation att kunna vräka ur sig så mycket skit varje dag!

  48
 11. Sossar Aftonslasken och Lindberg är per definition korkade idioter och
  kommer aldrig att bli bättre pga hjärndödhet.Usch och fy och tvi vale.

  43
 12. Anders Lindberg en som håller den svenska kungliga avundsjukan levande.
  De finns de som ärvt förmögenheter och slösat bort dem, med de finns folk som Kamprad, Ahl och Person vilka byggt företag som ger jobb och hårdvaluta till oss.
  Anders Lindberg har inte gjort ett dyft för att föra vårt land framåt, snarare har han bromsat och backat.

  63
  1

Kommentera