Sandor om bortalaget i Malmö Tingsrätt

INSÄNDARE. Till Evin Ahmad, Du beklagar dig över att svenskar verkar gilla ukrainska flyktingar bättre än s k ”flyktingar” fån MENA – området samt att dina föräldrar inte fick något gratis SL – kort när dom kom till Sverige från Kurdistan. När jag och mina föräldrar kom till Sverige 1956 så fick vi inte ens något gratis busskort varken i Ronneby, Ludvika, Enköping, Norrtälje, Västerås eller Malmö då vi bodde på dessa ställen.

Evin Ahmad Foto: Sveriges Radio

Men inte fan beklagar jag mig över det. I december förra året när jag fyllde 70 år så fick jag ett plastkort som berättigar mig att åka gratis på bussarna i Malmö samt på tåg och bussar inom kommungränsen. Har ännu inte utnyttjat detta en enda gång och kommer troligtvis inte heller att göra det och en av orsakerna till detta är att jag tyvärr inte mer än tvunget vill upplev det s k mångkulturella Sverige på allt för nära håll. Det räcker mer än väl med det man ser och får höra i TV och radio.

Om du klickar på ”bortalaget krossar allt motstånd i Malmö tingsrätt” så skall du få ta del av ett färskt exempel på varför svenskar inte är så förtjusta av att ta emot s k ”flyktingar” från MENA – länderna.

Där kan du läsa om 12 eller 13 stycken varelser som dömts i Malmö tingsrätt och där bara deras advokaters ersättningar uppgår till sammanlagt 19.539.000 kr. Inte en enda av dom har ett svensktklingande namn.

Jo, möjligtvis den längs ner i raden men han är väl antagligen adopterad från något land i MENA – området.

Och detta är bara ett av alla dom tusentals fall av grov kriminalitet där dom inblandade i huvudsak kommer från ett s k MENA – land och som kostar oss svenska skattebetalare miljardbelopp att hålla vid liv.

Så varför skulle vi inte hellre ta emot ukrainska flyktingar istället för dessa mer eller mindre vildar som visar sin ”tacksamhet” genom sina grovt kriminella handlingar gentemot det land och det folket som tagit emot dom när dom sökt sig hit efter sina påstådda ”flykter” undan våld och förtryck.

Denna fråga skulle jag vilja ha svar på från dig!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Sandor Herold.

8 thoughts on “Sandor om bortalaget i Malmö Tingsrätt

 1. En riktig flykting flyr inte själv, och låter kvinnor och barn stanna kvar,
  bara verkligt fega individer gör så, därför är det så mycket lättare att
  välkomna flyktingar från Ukraina, dom sätter sina kvinnor och barn i
  säkerhet och männen stannar kvar och försvarar landet.
  Dessa från Ukraina blir heller inte en belastning, dom kommer att
  återvända ifall landet finns kvar efter kriget, om inte är dom välutbildade
  och kommer att bli en tillgång på arbetmarknaden, dessutom är dom
  tacksamma för den hjälp dom får och kommer inte som vissa andra att
  gå omkring och gnälla som dessa andra där merparten lever av vad andra
  presterar, men ändå inte är nöjda! Detta är skillnaden!

  12
 2. Fast än är Ukrainska flyktingar ett öppet kort! De får visa vad de går för! Och jag hoppas, och tror de är bra mycket bättre, än det slödder vi tagit emot under de senaste decennierna! MEN DE FÅR BEVISA DET!!!

  • De miljoner som flytt undan den bandit regimen sen 2014 har inte legat något land till last, så det är inte troligt att dessa heller gör det
   Dessutom så flyttar de säkert hem igen när banditerna är eliminerde

   6
   1
 3. Det är skillnad på män Långtbortistan som inte har id som ska visas enligt flyktingreglerna och om närmsta land. Och kvinnor och barn som flyr och männen stannar och slåss. Hur gick det så snett,fattar de inte?jag blir så trött. Din blomsterkrans I håret åkte nu på sned. Lämna tangentbordet och gå ut i verkligheten. Packa varor. De behöver barnmedicin,blöjor. Skyddsvästar till sjukvårdspersonal och mat förstås. Jag kan åka till Sverige och köra. Har kört häst till Polen. Har kontakter efter vägen. Jag betalar själv.

  34
 4. Hur var det nu mantrat löd från det socialistiska blocket har du glömt det Evin ? ” Man ska inte ställa grupp mot grupp ”.Eller det klassisa svamlet om allas lika värde ? Man blir så trött på detta gnäll om påstådda orättvisor som påminner om ungars bråk i sandlådan.Väx upp och se dig omkring.Ställ sig sedan frågan varför vi föredrar kvinnor och barn som flyr från ett helvete med i princip det dom står och går i och knappt en slant i fickan…..

  46
 5. Det är våra politiker som tänker fel, tänker inte alls, då de ger nyinflyttade gratis resor.
  Har man inget att göra är det det bra med motion, dessutom gratis.

  Nyinflyttad hösten 2015 till en Småländsk region då alla ”nyinflyttade” fick gratis busskort.

  Eftersom alla inte är lika mycket värda i Sverige så gällde det ej mig och min fru.
  Vi båda var givetvis skattebetalare alltså värdefulla för samhället.

  59

Kommentera