Livstid i spanskt fängelse yrkas för Malmöborna Los Suecos

BROTTSLIGHET & INVANDRING. De “svenska” kontraktsmördarna Los Suecos la över 100.000 kronor på förberedelserna att döda. Nu hotar livstids fängelse i Spanien. Medhjälparna, som fraktade en flyktmotorcykel från Tyskland, kan få tolv år. Rättegången börjar i september 2022.

Gängledaren Amir Mekky är dansk medborgare och den centrala personen i grupperingen. Han är född i Danmark i en palestinsk familj som ursprungligen kommer från Israel. Han växte upp i Malmö dit familjen tidigt flyttade. I Seved skapade han och hans unga vänner ett lokalt skräckvälde på och omkring Rasmusgatan.

De svenska kontraktsmördarna Los Suecos la över 100 000 kronor på förberedelserna att döda. Nu hotar livstids fängelse i Spanien. Medhjälparna, som fraktade en flyktmotorcykel från Tyskland, kan få tolv år. Rättegången börjar i september.

Den danske medborgaren Amir Mekky som pekas ut som huvudman för den gängkriminella grupperingen ”Los Suecos” på Costa del Sol riskerar att dömas till livstidsfängelse tillsammans med tre svenska medborgare. Mekky greps i Dubai den 4 juni 2020 efter att ha varit efterlyst och misstänkt för att ligga bakom flera avrättningar på Costa del Sol 2018.

”Los suecos” är den ökända gängkriminella liga med säte i södra Sverige som agerade torpeder på Solkusten 2018 som bloggen tidigare har berättat om.

Enligt åklagaren låg de bakom mordet på narkotikahandlaren David ”Maradona” Ávila när denne sköts till döds utanför kyrkan Virgen del Rocío i San Pedro Alcántara av en maskerad gärningsman som färdades på motorcykel.

Ligan låg även bakom mordet på Sofian Ahmed ”el Zocato” Barrak från Ceuta när denne sköts till döds i ett bostadsområde i Estepona.

Dagstidningen La Opinión de Málaga hänvisar till åtalet och skriver att rättegången är planerad till 19 september till 21 oktober vid provinsdomstolen i Málaga.

Huvudmannen Amir Mekkys bror Fakhry ingår också i den kriminella organisationen och samtliga ska ha medverkat till de två avrättningarna. Åklagaren kräver 12 års fängelse för samtliga inblandade. De ska även betala skadestånd på 300.000 euro till de båda offrens änkor och arvingar.

”Los Suecos” utförde även flera sprängningar på Solkusten 2018, dels mot en narkotikahandlares bostad i Benahavís och dennes affärsrörelse i ett industriområde i San Pedro Alcántara.

Om Los Suecos på bloggen…

-Pettersson har inget emot livstid i ett spanskt fängelse för herrarna, men ser hellre att de får avtjäna straffet i något Mena-land, givetvis av humanitära skäl…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Livstid i spanskt fängelse yrkas för Malmöborna Los Suecos

 1. Sossarna kommer att hämta hem dem efter dom till svenska fängelser (oavsett medborgerskap eller ej -de skall ju “skyddas”). Sedan är gullungarna snart på gatan igen.

 2. Utmärkt. Bara de nu inte får för sig att de ska sitta av straffet här…

  18
 3. Ska de heta något på spanska, vore “la basura” passa, det betyder avskrädet.
  Normalt hämtas det på morgonen av sopbilen…

  35
 4. Osmart , utföra grova brott utanför Sverige. Näää, gör dem inom Sverige
  så.är du snart ute igen. Arma land.

  31
 5. De kommer stå framför skranket medan domaren läser upp. Sedan får de sitta där till allmänhetens varnagel. Som en svensk stupstock. I sömnen drömmer de att mamma hjälper dem. De svenska marockanerna på Costa del sol utmärkte sig med sin grymhet. Där har man redan sett det mesta.
  I Barcelona var det rättegång med att tvätta pengar. De stora hakarna åkte in på hyfsat långa straff.
  Den kände svensken med influensdotterm fick smäll på fingrarna. Han kunde åka hem och berätta att han skulle förgylla Sverige med en ny krog!inga frågor på det från pressen

  28
  1

Kommentera