Två verkligheter

Som så ofta finns det två verkligheter. De som förstår den och de som inte gör det.

Nyligen publicerade SD sin syn på det tragiska kriget i Ukraina och de flyktingströmmar som väntas in i EU.

”Sverige är idag fullt” står det bl.a. i texten.

En som föga förvånande reagerade med avsky var madonnan från Småland.

Så sent som igår kunde vi i media läsa hur ukrainska flyktingar kan komma att placeras i tält, gymnastiksalar, lagerlokaler m.m.

30 000 platser planeras, men det kan bli långt fler enligt Anders Ygeman.

Om man inte kan ge bostäder åt alla, låter det i mina öron som att Sverige är fullt. Fast min och Annie Lööfs verklighet brukar inte synkronisera, oavsett om det gäller migration, bensinpriser, pensionärernas villkor eller landsbygdens utveckling.

14 thoughts on “Två verkligheter

 1. Annie Lööf. Vem är det ?
  Jaha 5 procentarn från Småland.
  Hon va kul så länge det varade .

 2. Börja med att slänga ut de 9000 unga män som hon ”gullat” med i flera år utan skyddsskäl från Afghanistan, så har vi plats för 18000 ukrainare… (mamma+barn = 1 plats) Jag kan personligen upplåta ett rum

  24
 3. Beträffande Annie Lööfs ”I detta extremt svåra läge väljer SD att säga ”Sverige är fullt” och säger nej till alla flyktingar från Ukraina, …Har SD ingen medmänsklighet i kroppen?
  – Denna tweet? visar med tydlighet att Annie styrs av känslor i detta fall hatet mot SD och visar att hon inte fattat att SD har gjort rätt. Nämligen om SD skriver; Nu måste Sverige öppna sina gränser för europeiska flyktingar då hade vänsterblocket plus centern gjort allt för att stoppa ukrainare att komma till Sverige. (Ukrainare har redan fått ett tre års upphållstillstånd av EU ((Ylva Johansson kunde inte stoppa)), Nu har migrationsverket redan upprättat hinder för ukrainare på flykt som kommit till Sverige. läs mer på Samnytt.

  29
  1
 4. Går bra att bege sig ut till det fashionabla Nacka där Annie tar emot med öppna armar. I det stora huset finns det gott om plats för de som orkar med hennes gallskrikande. Fast hon hade nog helst sett att hennes kära afghan-hannar knackade på, för deras attityd går mer i samklang med rö´skrikans. (Exakt adress finns på ”ratsit”.)

  45
 5. Numera skiter de flesta i vad rödhäxan tycker. Hon älskar att missförstå. Det är det enda hon är verkligt bra på. Misstänker starkt att hon har någon form av diagnos.

  68
 6. Såg på Expressen att de inte vill till maffialandet Sverige. Så är det. Sverige behöver inte oroa sig. De kommer hellre hit där de är välkomna. Hotellen öppnar. De möter katoliker och öppna kyrkor. De vill be och känna lugn. Inte hamna i Akalla. Politiker och media tror tror att Sverige är paradiset. Men inte för arbetande människor som inte vill vara till last. Polen sa att den miljonen de redan har har jobb och lever inte på bidrag. De äldre har lite svårt med språket. Många talar inte engelska. En del talar tyska men de lär sig snabbt.

  61
  1
 7. Annie Lööf har inte fattat att eftersom hon och de andra fyllt upp Sverige med muslimer så finns det ingen plats när det verkligen behövs.

  91
 8. Släng ut >1000 bidragsturister för en Ukrainare, barn inkluderat, basta.
  Siffran av turisterna kan ändras till 100x om det behövs, rödskrikan inkluderad m.fl.
  Nuuuuuuuu, inte om (under utredning, åratal).

  Contan väntar vid hamnen, tag plats innan båten åker?

  57
 9. Det är verkligen två verkligheter. När mellersta Östern och Östafrika begav sig till Sverige förra gången, genom minst 8 ”säkra länder” var det en lika stor överraskning, som nu. Det tog väl då i alla fall minst ett par månader innan Miggverket ”hotade” med tält på Revingehed.
  Nu, drar de fram tältkortet direkt.

  Antar det är fel etnicitet på ukrainarna.

  62
 10. Mycket bra av England att frysa Abramovitz och Chelsea.
  Väntar bara på att NHL kastar ut ryssarna.
  Ovetjkin kan dom kasta ut för evigt, han är tydligen vän med svinet Putin.
  Mera sanktioner mot svinryssland !!!

  37
  24
  • @Karl, du är större i ord och tanke än tolv (i detta nu) vänster troll,
   Om någon engelsk fotboll- eller hockeyfan givit tumme ned så vet ni väl att målen räknas 14 – 12 (nu) matchen är inte slut-

   14
   5

Kommentera