Björn Gillberg: Hål i huvudet att beskatta dessa drivmedel

SKATTER & POLITIK. Christopher Jarnvall intervjuar forskaren, författaren och debattören Björn Gillberg om klimatet, vindkraft och politiker som inte förstår vad de håller på med. Följ Björn Gillbergs arbete här: @VärmlandsMetanol AB.

Om Björn Gillberg på bloggen…

Gänget som inte styr Sverige och kallas Regering. Bild: Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Björn Gillberg: Hål i huvudet att beskatta dessa drivmedel

 1. Regeringens beskattningen av biobränsle är väl för att man inte vill ha en förlängning av nyttjandet av fosila bränslen, oavsett om det förbättrar utsläppen till det bättre. Beskatta allt hårt som inte följer den dolda agendan.

  • Inte klokt va de suger ud alla skatte slavar, var tar lovorna vägen? Är invandringen så dyr så bränse och el priser måste skena i väg. De drabbar ju inte ytisarna heller po samma sätt, de lever väll po de sociala mest. De kommer alltid undan, slipper jubba, betala skatt, slipper rejäla straff, slipper udvisning, ja de är satta po undantag hela bunten.

   48
   3
 2. Underbar bild, och lille dvärgen “hålla handen” så klockren.

  Alla med rätt “bias” och PK-åsikter så man finns kvar runt köttgrytan och extra stor slev(arvode).

  48
  2

Kommentera