Migranter från Mellanöstern bussas från Belarus till Ukraina

INVANDRING. I höstas fick vi rapporter att Belarus flög in ”flyktingar” från Mellanöstern för att sedan bussa dem till Polens gräns och EU. Efter mycket bråk och lidande blev det stopp på detta, mycket tack vare Polen som skyddade gränsen.

Det verkar som en del av dessa ”flyktingar” är kvar i Belarus och att de med hjälp av Belarus regering bytt taktik.

Chang Frick, journalist på Nyheter Idag, har besökt gränsen mellan Ukraina och Polen.

Enligt Expressen, SVT, SR och andra är det rasism och diskriminering att dessa män inte får går före kvinnor och barn från Ukraina.

Chang Frick intervjuades under dagens Morgongänget. Chang Frick, chefredaktör för Nyheter Idag och Roger Sahlström från Riks befinner sig nu vid den polsk – ukrainska gränsen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Migranter från Mellanöstern bussas från Belarus till Ukraina

 1. Varför ska dessa män få gräddfil att lämna Ukraina… ? Ukrainas män stannar… det är väl inte diskriminering att även dessa gör det

  22
 2. Nu förstår jag varför Ylva Johansson så ivrigt propagerade för att ”studenter” från Afrika som studerar i Kiew också skall få flyktingstatus i EU.
  Här såg hon ytterligare en väg att importera ännu fler massmördare och våldtäktsmän från Afrika och mellersta östern.
  Socialisternas aptit på att förstöra Sverige är bottenlös! Och dom skyr inga som helst medel när det gäller metoder. Dom är hur genomruttna som helst!

  47
 3. Chang Frick tänker agera importör av flyktingar till Sverige, han borde bara rapportera om läget, men det har han dålig koll på verkar det.

  5
  30
  • Jag såg på TV igår filmer från gränsen och det var uppseendeväckande många solbrända personer där för att komma från ett land med vinter.
   Jag tror att Polen kommer att hantera det bra. Bara dom inte skickas till Sverige.

   35
   • Polackerna kan skilja på solbränd och icke solbränd. De solbrända skickas hem utan vaccinering.

    22
 4. Tja, de kan ju tvångsvärvas in i den ukrainska armén eller skickas till Donbass.

  53
  1

Kommentera