Imam: Barn säljs av socialtjänsten till pedofiler

ISLAM. Imamen Abo Raad fortsätter att predika i al-Rashideen moskén i Gävle – trots att han anses vara ett hot mot rikets säkerhet och dömts till utvisning. Från predikstolen har han spridit konspirationsteorier rakt in i desinformationskampanjen mot socialtjänsten och LVU-lagen – som fortfarande trummas i sociala medier och på demonstrationer runt om i landet, rapporterar SVT.

Abo Raad Bild: SVT

Den massiva hatkampanjen mot svenska myndigheter pågår fortfarande. Både genom demonstrationer, facebookgrupper och genom utländska medier.

Oroliga föräldrar matas med felaktiga uppgifter om att svenska socialtjänsten kidnappar i synnerhet muslimska barn.

Skärmdump SVT

Gävleimamen: Barn säljs till rika pedofiler. För att stoppa både att falska uppgifter sprids, och motverka en ökad polarisering gick Sveriges Imamråd för några veckor sedan ut, och uppmanade imamer att ta avstånd från kampanjen.

Det gjorde även den terrorutpekade Abo Raad när SVT Gävleborg besökte moskén under en fredagsbön.

Men bara veckor tidigare gick samma imam ut och spred uppgifter om att barn kidnappas och säljs av socialen.

Abo Raad, som egentligen heter Riyad Abdulkarim Jassim anses vara en ledargestalt inom den radikala salafismen i Sverige. SVT har under flera veckor pratat med många – både namnkunniga forskare och imamer, som inte vågar prata öppet om honom eller hans inflytande i Sverige.

Förutom Mohammed Fazlhashemi som är professor inom muslimsk teologi och filosofi.

De borde vara rädda, för han har ju trots allt en viss form utav makt, säger han om den terrorutpekade imamen och menar att han sprider propaganda.

Syftet är att sprida det som man alltid gått ut med, nämligen att muslimer aldrig är att betrakta som jämlika eller likvärdiga medborgare, utan som andra klassens medborgare. Ett budskap som spridits av al-Qaida och IS och många andra våldsbejakande islamistiska grupperingar.

Om Abo Raad på bloggen…

-Pettersson undrar varför Abo Raad är kvar i Sverige? Han är dömd till utvisning och en fara för rikets säkerhet ich vi har lagar som tillåter att han utvisas oavsett vad han kan råka ut för hemma. Varför används inte dom lagarna och vem tar ansvar när ett socialkontor sprängs i luften?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Imam: Barn säljs av socialtjänsten till pedofiler

 1. Som ni vet avråder socialstyrelsen från kusingifte. En av anledningarna är att personer blir lika inavlade som Imamen Abo Raad. Det är inte lätt att vara inavlad muslim. Ingen i värden vill ha dessa idioter. Hur mycket under 50har han i IQ, som säger att han är flykting, får bo i Sverige och beter sig på det sättet?
  Släng ut idioten från Sverige, fast han är kognitivt funktionsvarierad.

 2. Men om dom nu skulle säljas till pedofiler ; Har han då alla barnen gömda i sin egen källare ? För när det handlar pedofili så är ju mussarna de verkliga experterna. Alla kamel-fösare tillbeder ju ärke-pedofilen flera gånger dagligen.

 3. Var det eller är det inte i moskerna som det går att gå in och gifta
  sig med en flicka och sedan lämna tillbaka henne när man är färdig.

  29
  1
 4. ja nu ärdet ju då stt Sverige har rn lång historia med just kidnappad barn det är sosdialtjänsen dom sköter detta med orosanmäln. med mera. det finns en lång rad med orgenisatioer som skapats just för att stoppa denna verksamheten som stulen barndom samhälets styvbarn eller maskrosbarn. men så fort det detta fyter upp på ytan så kommer den sossialdemokraterna med centern och stoppa all typ av granskning och tar kontrollen över verksamheten och ser till att pedofilerna styr .. och lägger ned det man inte kan styra ..
  och det är ju självklart att som den svagaste i samhället så siktar man naturligtvis in sig på flyktingar..

  5
  23
 5. Pedofiler är bland det lägst stående varelser om Ni frågar mig,
  Dom står även längst ner på skalan på landets fängelser med 0 värde!
  Men, jag tror inte att ens en pedofil vill ha en arabunge!

  31
  1
 6. Jag förmodar att han har belägg för att barnen säljs till pedofiler eller också talar han av sin egen erfarenhet som köpare av barnen, och har den insikten.

  40
  1
  • Han är imam och förutsätts av muslimer således vara trovärdig. Detta blir således en ”sanning” som socialtjänsten måste förhålla sig till och att blåneka kommer inte att hjälpa.

   22
   1
 7. Imamen kan ha rätt . Med den okontrollerade skötseln av invandring och integration kan vad som helst hända. Läs Hanif Balis bok om hur batikhäxorna bara vill vara till lags . Inte kollar de var barnen hamnar och vad de utsätts för .
  Det har bara mörkats med allt sådant och många som försökt säga något om det har kallats både det ena och det andra .
  Men efter valet I september kanske man får kalla en spade för en spade.
  Men sannolikt får de stenarna inte vändas i första taget . De flesta Partier är för insyltade i rutan.

  24
  3
  • En stor del av svenskarna är oförmögna att ta in verkligheten, därför kommer man att fylla på med overkligheten.

   17
   1
 8. Hörde att socialtjänsten har som förr auktioner på barn till salu, och att 99% säljs till arabvärldens miljardärer.
  Vi kallar dem pedofiler!

  28
  1
 9. Svaret på varför det inte går att verkställa beslut i Sverige finns på tronen som bemannas av justitieministern. Det är inte längre en tron, det är en långbänk.

  44
  1
 10. Det är ju otroligt att det inte går att återkalla ett svenskt medborgarskap utan att lagen måste ändras. Flera länder i Europa har infört nya regler som innebär möjlighet att återkalla medborgarskap som beviljats på felaktiga grunder. Men här i Sverige är det noll koll på vilka som kommer hit, inga pass, ingen legimation vid ankomst, åker till ”hemlandet” trots att de kommit och sökt asyl.

  54
  2
 11. Vi försörjer dem, bostad, bidrag,sjukvård. Alltid för lite, aldrig tillräckligt. De passerar en handfull länder för att komma till detta helvete!
  Varför. Vårt fina klimat, de låga skatterna? Arma land.

  52
  1
 12. Dömd till utvisning, men finns kvar i Sverige?
  Varför har vi domstolar men igen myndighet som effektivt kan verkställa utmätt straff.
  Absurdistan numera i kvadrat, på väg mot kubik.

  58
  2
 13. Han har helt rätt. Därför ska alla muslimer som älskar sina barn med en gång lämna landet, åk hem, och säga upp sina svenska medborgarskap. Annars kommer socialen att ta era barn ifrån er. Säger ni inte upp era svenska medborgarskap kan socialen ta era barn ifrån i era hemländer med era egna myndigheters hjälp eftersom barnen då är svenska medborgare!

  61
  1

Kommentera