3 thoughts on “Tony Heller skiter i Youtube

  1. Kul att “icke dator tech experter” börjar agera. Har själv varit med på ett hörn och lagt grunden till en mängd rättsprocesser mot de så kallade Techbolagen, som i huvudsak exploaterar andras teknik.
    Apple BSD unix, Google Linux, Amazon BSD unix, Microsoft Linux på Azure och vad jag vet idag alla deras data trålare, eeeh, molntjänster/servrar. Deras gräns snitt, det gemene man ser på skärmarna är designat av grupper av psykologer, jurister, och ekonomer med extremt monetärt tunnel seende, oftast i syfte att göra användarna beroende, samt se till att teknologin i sig döljs på ett så effektivt sätt som möjligt, och sist men inte minst skapa så mycket onödig konsumtion som möjligt. Har själv uppmärksammats av ett mät institut för superdatorer, sedan snart tio år tillbaka. top500 supercomputers twitter konto följer 120 institutioner och privat personer via kontot. De stora tech bolagen har aldrig synts till där bland utvecklare som får saker att gå i rock’n roll fart. Många av dem nobbar “toychnology” bolagen totalt, ställer inte upp även om erbjudna totala bolagsvärdet på dem. Teknisk överlägsenhet skall aldrig användas till fjärrstyrning och manipulation av gemene man. Supertech ska vara tillgänglig för alla under deras egna utvecklande av omdömen, om de överhuvudtaget vill så.

  2. Ja, när dom stjäl annonsintäkterna(greed), trixar med siffrorna för uppladdare och censurerar de som säger sanningen, då har de förlorat sitt existensberättigande.

    F-U…..youtube.

  3. Men han fortsätter sitt arbete och publucerar på flera andra platttormar. Youtube blir all mindre relevant för var dag. Att censurera sina användare är ett självskadebeteende.

    31

Kommentera