Åtta år efter Sandvikenrapporten

INVANDRING & KOSTNADER. För åtta år sedan rapporterade Dagens Nyheter att Sandviken, en kommun med 40.000 invånare tjänade en halv miljard på invandringen per år! Den stora revisionsfirman PWC hade gjort rapporten och landets största morgontidning, DN, förstörde sitt redan skamfilade rykte genom att sprida rapporten som sanning trots att det mycket enkelt kunde bevisas att rapporten var grovt felaktig.

Nåväl, bloggen skrev en hel del om Sandvikenrapporten, men konstigt nog hördes aldrig Dagens Nyheters chefredaktör och ansvarige utgivare Peter Wolodarski be om ursäkt för den felaktiga och vilseledande journalistiken. Steget Efter har dock hittat Peter Wolodarski…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Åtta år efter Sandvikenrapporten

 1. Vad är det för fel på folk?

  Det här kunde ju en femåring räknat ut redan när rapporten kom. Är det något i vattnet? Ett virus, PK-virus som sprider sig? Hur kan annars i övrigt intelligenta människor producera och tro på sån här sörja?

 2. Längre fram, kära läsare, vinsten kommer längre fram. Svenska folket kommer att bli miljardärer. Ni måste vara lite tålmodiga. Det har bara gått åtta år!

  53
 3. Ha-ha-ha. Sandvikens invånare skrattar sig nog till söms i ytterligare ett antal år….eller till valet i höst.

  52

Kommentera