Stanna i Afrika, överge inte ditt land och familj

ÅTERVANDRING. Afrika är oerhört rikt. Afrika är långt ifrån överbefolkad. Afrikaner behöver inte svälta, de behöver inte bistånd, de behöver en spark i arslet för att börja ta vara på de enorma rikedomar som finns över hela kontinenten.

Alternativ för Sverige begav sig till Afrika med ett tydligt budskap: Europa tillhör européerna. Stanna i Afrika istället för att överge ditt land och din familj. Vi har ingen möjlighet att ta emot afrikaner, eller försörja hela Afrika med bistånd. Nu gäller det att afrikanerna själva bygger upp sin egen kontinent.

Afrika är stort och oerhört rikt, det räcker åt afrikanerna med råge.

-Pettersson förstår inte varför Afrikanerna flyr till det oerhört rika Afrika…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Stanna i Afrika, överge inte ditt land och familj

 1. År efter år ser man samma bilder från någon del av Afrika på utmärglade barn med uppsvällda magar.År efter år ska resten av världen skänka pengar via välgörenhetsgalor till dessa länder för att avhjälpa den akuta nöden..Hungersnöd på grund an långvarig torka är ständigt återkommande.Med tanke på alla övriga biståndspengar som mals ner så borde respektive land vid det här laget ha skaffat sig framförhållning för dessa situationer.Matlager med andra ord.Så länge dom flesta länder där styrs av korrumperade ledare som trollar bort bistånd för sitt folk så länge kommer detta att fortgå.Kina investerar och ser möjligheterna i dessa länder så det kanske är Afrikas räddning i det långa loppet även om Kina tenderar att bli en farlig maktfaktor för omvärlden på grund av det.

  11
 2. Troligen kommer Kina att med sina stora investeringar i Afrika att skynda på utvecklingen framåt. I

  • Vi ska anamma samma princip. Den som vi hade fram till runt 1800-talet. Att endast bedriva handel med de lokala företrädarna och köpa de råvaror och material som vi vill samt överlåta åt dem själva att lösa sina problem.
   Idag ska vi göra samma sak. Vi kan teckna avtal om handel, utvinning av råmaterial samt tillhandahålla infrastruktur som är nödvändig. Men resten får de klara av själva. Så länge vi får vad som är avtalat och betalar för.

   Koloniseringen och att försöka civilisera Afrika var väl menad men hopplöst naiv.

 3. Sverige har en jättefin lärobok i hur man bygger upp em välfärdsstat! Exportera den och ge bistånd till DEN uppyggnaden. Ta bort våra fel och lär ut det som blev bra och rätt. Ett folk som bygger upp en egen välfärdsstat blir ett stolt folk som är rädda om det fina som är uppbyggt.
  Får man allt gratis av andra som byggt upp så förstår man inte värdet!

  39
  1
 4. De enda delarna som är framgångsrika, är de som varit koloniserade! För där fick de den spark de behövde, och fick också infrastruktur som fungerar, uppbyggd av oss västerlänningar!

  Så de behöver oss som konsulter, om det ska bli bra!

  51
  3

Kommentera