Björn Gillberg – Skenande energipriser, okunniga politiker, “time out”!

ENERGIPOLITIK. Skenade elpriser och drivmedelspriser slår hårt mot hela samhället. Riksdagen bör besluta om energipolitisk timeout, ja ett moratorium med syfte att ta fram en energipolitik förankrad i den fysiska och tekniska verkligheten. En dubblad elproduktion med vindkraft är en utopi förankrad i en fix idé, att Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsnation. Varför så bråttom? Det gives tid för eftertanke. Sverige är i praktiken nästan koldioxidneutralt tack vare skogens nettobindning av koldioxid.

Björn Gillberg, som är mer väluppfostrad än er fjärranösternredaktör, påpekar att Svenska 7klöver politiker är okunniga idioter som inte har en aning om vad bestämt , och ställt till med och vad de babblar om, på energiområdet!

En mycket bra sammanfattning om läget, samt vad som behöver göras i framtiden!

De Svenska ministrar han har bilder på, i videons början, är väl mest kända för att “grodorna ” allt som oftast, i mängd hoppar ur deras munnar!

5 thoughts on “Björn Gillberg – Skenande energipriser, okunniga politiker, “time out”!

 1. Björn Gillberg är lysande
  “Det är tid för besinning och ett energipolitiskt moratorium, Det är val i höst…” Det är hög tid att byta åsikt. Om du tror att Socialdemokraterna kommer göra Sverige lagom igen tror du fel, Om du tror att Annie Lööf kommer att ingå i högeralliansen tror du fel. Om du tror att Ulf Kristersson, om moderaterna blir största parti, kommer att bjuda in SD att bilda regering tror jag du har fel, Dessvärre tror jag vänstern går bananas om SD blir största riksdagspartiet. Två partier måste ut ur riksdagen och Medborgerlig Samling skall in med erfarna, kloka kvinnor och män som med ett politiskt program skall och kan rädda Sverige.

 2. Varför måste vi ha utländska idiotministrar i Sverige??? Räcker dejtingen med dom svenska?

 3. Problemet med regeringen, så fort de öppnar munnen så visar de sin extrema okunnighet. Björn Gillberg sätter man sig inte på. Han är påläst och vet vad han talar om till skillnad mot dessa som skall styra vårt land. Hjälpe oss för dessa pratare som har noll koll på vetenskap.

  30
 4. Så väldigt dyr är inte elen, jag betalar 3185 kr för januari, bor i en villa,och då får vattenfall cirka 1200 kr.

  2
  24
 5. Om några av de PK politikerna lyssnade på Gillberg, så skulle de ändå hävda att de för rätt politik.
  Vi måste sätta stopp för partier som bara väljer ja-sägare till valbara platser till Riksdagen och myndigheter.

  Det står klart för de flesta av oss som har arbetat och varit tvungna att producera för mer än vad vi får i lön.
  Vi säjer heller aldrig jämt och ständigt ja, till allt vad kontorsnissarna framför utan berättar varför verkligheten säger stopp.

  Minns en ung ingenjör som fått en snilleblixt, det skulle göras en detalj som var revolutionerande.
  Glad i hågen visade han detta för produktionschefen, som såg ritningen och lyssnade, varpå han svarade “glöm det hela vi har inte de rätta maskinerna för att tillverka din fantastiska detalj.”

  20

Kommentera