Skolklass rånad i klassrum i Västerås

BROTTSLIGHET. Polis har larmats till Rudbeckianska gymnasiet i Västerås med anledning av ett rån. Flera gärningspersoner ska ha tvingat till sig elektronik från skolan och sedan lämnat platsen.

Polisen söker efter gärningspersonerna och håller på att skapa sig en bild av vad som hänt. – Vi utreder ärendet för fullt och har en pågående sökinsats efter personerna. Mer än så kan jag inte gå in på i nuläget, säger Tobias Ahlén, presstalesperson hos polisen. Enligt uppgifter på plats blir eleverna just nu hörda av polisen.

Polisen

-Pettersson säger att i det nya landet går rånare in i klassrum på skolor med kniv och rånar elever på datorer mitt på dagen! Det är dom socioekonomiska effekterna av för få ungdomsgårdar…

Jag fick ett mejl från en förälder i Västerås, där står det att rånarna var från MENA…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Skolklass rånad i klassrum i Västerås

  1. Det är så j… sjukt så man orkar snart inte bry sig
    skitsamhället kryper längre och längre in i skinnet
    utan det händer ett skit
    från det styrande samhället
    va öh varför öh utredning blandad till en tun jävla soppa utan innehåll.
    Och sjuhundra nya högt betalda tjänstemän till ingen nytta.

    13
  2. Ujujuj! Stackars rånare som förbjudits all skolgång och som nu, med entreprenöriell tåga, skaffar verktyg för självstudier.
    (Obs: ironi)

    17
  3. När Magdalena kliver ner från sina höga hästar och nedlåter sig till att trampa samma gatstenar som sina slavar, så har hon ett helt koppel med vakter, poliser och säpo-folk. Finns även skyddsväst vid behov. Men varför tycker såssarna att det är av stor vikt att göra skillnad på folk och folk ? Vare sig skolbarn eller vi andra av dina undersåtar kommer ju i närheten av det skydd du besitter. Så varför bygger du ett land där vissa är mer värda än andra ? Varför innebär floskeln om ”allas lika värde” att somliga ska ha allt på bekostnad av de som blir helt utan ? …Är du rent av FASCIST – Magda ?

    39
  4. Riksdagen och regeringen vill ha hit all världens problem, orsaken till det är att det är först när vi har problemen inpå knuten som vi vill göra något åt det!
    Försök nu med det i minnet tänka dig in i vad som väntar…
    Tänk också att alla riksdagspartier har verkat för att nå dit, samtidigt som de säger att de ska arbeta mot problemen dvs mot sin strävan. Hur sjukt är inte det och vad eller villa är det som ligger bakom?

    28
  5. Hoppas innerligt det bara gick PKs ungar i klassen, så Ni har samma värdegrund som rånarna och framför allt älskar mångfald!

    47
    1
  6. Men valboskapen, svenska som nysvenskar är trogna sossarna. De som röstar fram dessa odugliga politiker kan ha det här samhället. Man får hoppas att det är valboskapens barnbarn eller barn som drabbas. Väl bekomme.

    42
    1
  7. Det här är kanske en sten som pratkvarnen Magdalena Andersson (S) borde vända på. Men det händer nog inte då det kanske finns (S) valboskap under den.

    49
  8. Gamla f.d. Sverige har blivit ett spännande land sedan halva MENA´s kriminella pack,flyttat in till oss !
    Våra skolor får utrustas med pansardörrar och skottsäkra fönster….

    58
    2

Kommentera