Restriktionerna slutar gälla om en vecka

PANDEMI. Samtliga covidrestriktioner kommer att tas bort den 9 februari. Regeringen kommer enligt uppgifterna att fatta beslutet under torsdagen.

Därefter väntas en pressträff med statsminister Magdalena Andersson och socialminister Lena Hallengren (båda S), enligt uppgifterna.

Beslutet uppges baseras på att läget inom sjukvården anses stabilt trots omfattande smittspridning av omikronvarianten.

Uppmaningen om att ovaccinerade ska vidta särskild försiktighet kommer finnas kvar.

Nyligen tog Danmark och Norge bort de flesta restriktioner kopplade till pandemin. Finland meddelade under onsdagen att begränsningarna ska sluta gälla senast 1 mars.

Sveriges Radio

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Restriktionerna slutar gälla om en vecka

 1. Förvånande är om detta inlägg publiceras tillika kan så ske med insikt i av Pettersson hänvisning till åsikt och yttrandefrihet, saklighet, vårdat språk och sunt förnuft.
  Några av världens svensktalande medicinska och juridiska experter har besökt denna blogg varav några av dem inte gör det längre för att deras kunskaper bemötts med diametralt motsatsen till vårdat språk.

  Oavsett av kunskaper kontra motsatsen åsikter bör respekteras och eftersom vaccinfalsariet nu synes är över bör publicist intresset riktas mot av i Sverige regim massregistrering av svenska befolkningens saliv och blod – DNA.
  I strid mot lagar och konventioner är massregistrering av svenska folkets DNA av juridiska experter krävt svar av vad som sker med de i strid mot lagen olagliga DNA registren, lär sannolikt bemötas av i okunskap regim ständigt återkommande vilseledande förklaring liknande när av socialdemokraterna i dv Nordbanken, nv Nordbanken mörklagda register avslöjades
  och med (falsk rubriksättning) Romregistren, lugnades befolkningen, när faktum är att i desamma finns endast ett fåtal romer och i övrigt tusentals olagligt registrerade är svenska medborgare, målare, snickare, journalister, chefredaktörer, läkare, lärare, poliser, advokater, åklagare, domare i samtliga Sverige domstolar, tjänstepersoner i departement, kommunpolitiker, rikspolitiker, ministrar, statsministrar och tjänstepersoner i myndigheter med dess familjer, vänskapskrets med flera!

  De facto var och är de facto, ingenting annat,

  Sverige medborgare tystades den gången av regimens ekonomiskt sponsrade medier falska rubriceringar och i artiklar och TV nyheter medverkande kommunpolitiker, rikspolitiker, journalister, chefredaktörer, polischefer och åklagare som i skydd av tjänsteställning grovt osant intygade att registrerade är Romer – Romregistren – vilket ostridigt var och är grovt osant intygat.
  När nu dem med kunskaper och civilkurage avslöjat DNA falsariet till fullo, blir intressant att ta del av regimen med ekonomiskt sponsrade medier vilseledande rubriker avseende massregistering av svenska folkets saliv och blod – DNA – med förhoppning att de DNA registrerade inte denna gång också låter sig luras, precis som hela svenska folket blivit avseende Rom registren, som absolut inte är Rom register!

  De facto är så ock de facto, ingenting annat!

 2. Ett skäl också är att man vill mörka förtrycket!!! Genom att säga att man tar bort restriktionerna, tror alla att allt är som förr. SÅ BEHÅLLER MAN VACCINPASSEN, FÖR ATT ÄNDÅ FÖRTRYCKA OCH DISKRIMINERA OVACCINERADE!!!

  Vi får väl se, om dessa ryker samtidigt med att restriktionerna lyfts??? HOPPAS VERKLIGEN DET, MEN TVIVLAR!!!

  36
  1
 3. Ju fler C-19 vaccin-sprutor ju sämre immunförsvar. Ändå så vill FHM korta ner tiden mellan
  sprutorna från 5 månader till 3 månader, hur galet är inte det.

  EMA varnar för att ge för många boosterdoser – kan försvaga immunförsvaret.
  De säger “kan försvaga”, de är milda när de påstår det, fakta är att det försvagar det naturliga immunförsvaret för varje spruta.

  https://www.affarsvarlden.se/artikel/ema-varnar-for-att-ge-for-manga-boosterdoser-kan-forsvaga-immunforsvaret?fbclid=IwAR0-d6v6Zp7cDa0u1W3uQUbuC2ifB1G7Zod98o-vhir5b3f70Nj-xgu1AYQ

  49
  1
 4. De känner nog att det börjar hetta till under fötterna nu när det snart börjar rättegångar om att trycka in fake-vaccin i folk, fake-vaccin som är supergiftigt, vet 2 kvinnor som dött strax efter sprutorna, en för ca 7 månader sedan och en i januari i år.

  55
  3
  • Jag är imponerad över att världens bästa experter samlats på min blogg och alla kan mer än världens alla professionella yrkesutövare på virus och vaccin.

   Dessutom bloggens experter duktiga på att posta länkar till sidor som bevisar att dom har rätt, trots att sidorna ofta vid närmare kontroll inte håller måttet.

   Bloggens experter hittar aldrig till de sidor som visar att dom har fel trots att de sidorna är hundratals fler.

   För övrigt brukar det dö runt 90000 människor varje år i Sverige och eftersom 80 procent av befolkningen är vaccinerade så dör 72000 av vaccinet om jag har förstått världens bästa experter rätt…

   11
   48
   • Ja du Pettersson, misströsta ej, mot dumheten kämpar även Gudarna förgäves.

    7
    29
   • Tror du på all världens klimat -och immigrationsexperter också?

    Det är väl dessa manipulerande PK-riktare man ska misstro om någon!!!

 5. Ja, man kan ju inte påstå annat än att dom följer en konsekvent linje i alla fall.
  För när smittan ökar som allra mest – så släpper man på restriktionerna.
  Man gick på omicron-fällan i tron att det lugnat ner sig och när vaksamheten då blir som sämst kommer femte vågen med full kraft. Så håll i hatten ni som tror att detta är över !
  Nu blir det väl fullt på krogen med närgångna puckon som hostar på varandra.

  28
  6
  • Förhoppningsvis har tillräckligt många antikroppar nu efter att så pass många nu har haft covid.
   De s.k vaccinen ger jag ingenting för, bara en kassako för Pfizer och Moderna.

   48
   4

Kommentera