Morgan Johansson (S) struntar i grundlagen

INVANDRING. Nio av tio brottslingar går inte att utvisa, de vägrar covid-testa sig, skrev bloggen i maj 2021. I juni 2021 begärde Sveriges Riksdag att regeringen skulle agera men ännu har inget hänt.

Steget Efter

Det är fortfarande som så att polisen inte kan tvinga en utlänning med utvisningsbeslut att genomföra ett covid-test innan utvisning. Något som möjliggjort för dem att stanna.

Tobias Andersson, Rättspolitisk talesperson frågar ansvarige justitie- och inrikesminister samt ställföreträdande statsminister Morgan Johansson (S) varför? Morgan har ett arvode på 142.000 kronor i månaden plus förmåner.

I Sveriges grundlag, regeringsformen står: All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati, och det struntar Morgan Johansson (S) i gång på gång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Morgan Johansson (S) struntar i grundlagen

 1. Testade eller inte så bör inget land tillåtas vägra att ta emot sina medborgare. Om de fruktar att de ska sprida någon smitta sånfår de väl sätta dem i karantän när de kommef hem.

 2. Utlänningskräken har hittat ett kryphål, som gör att vi inte blir av med den allra värsta skiten! På det, alla IS-terrorist-kärringar som väller in. Fy för vårt usla rättssystem! DET FUNKAR INTE KORREKT!!! Jag säger bara: UT MED SKITEN BARA!!! SLUTA ÖMKA OM FÖRRUTTNANDE AVSKUM!!!

 3. Vad säger Morgan månntro? ”Är det nu SD som är ute igen och seglar i grumligt blåbrunt vatten, vi kan inte tvinga dem, integriteten, och absolut inte nu före valet.”

  34
 4. Morgan säger det som PARTIET säger.

  Man kan undra om hur stort inflytande mumien och den förre Sovjet-agenten Pierre Schori fortfarande har i partiet…

  32
  1
 5. Stryp bidragen till de länder som inte vill ta emot sina juveler så blir det nog annat ljud i skällan direkt, och kommer att ta emot dem med glädje, och ett riktigt straff, inget hotell.
  Sverige kan betala en symbolisk summa så länge de är frihetsberövade i hemlandet, räcker med några tjugor om dan till smulorna på tallriken plus riktig uppsträckning.

  59
 6. Som den pösmunk han är så tror han att Sossarna tillsammans med honom själv
  kan göra som dom vill och Regimmedia struntar i att faktagranska dem , det gör
  att dom känner sig säkra och fortsätter i samma spår! Byt ut den i september!

  68
  1
 7. SD är på och jagar Morgan hoppas dom kan KU anmäla honom han är totalt oduglig och sköter inte sitt jobb

  65
  1
 8. Är det Sverige i ett nötskal? Här tas ett beslut att folk inte ska få vara kvar och så faller allt på att de vägrar covidtest och så får de vara kvar i landet på skattebetalarnas bekostnad. Man undrar vem det är som ska bestämma egentligen.

  69

Kommentera