Fler kvinnliga IS-terrorister landar på Arlanda

ISLAM. En ny grupp med kvinnliga IS-terrorister, samt deras barn, kommer till Sverige i dag, rapporterar SVT Nyheter som hänvisar till källuppgifter.

Kvinnorna har utvisats från nordöstra Syrien och har tidigare suttit fängslade i läger som tillhör de kurdiska styrkorna i området.

Kvinnorna ska komma från Västsverige och Skåne. I nuläget är det oklart om de misstänks för något brott.

Bland annat, polis, socialtjänst och läkare ska ta emot kvinnorna på Arlanda

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Fler kvinnliga IS-terrorister landar på Arlanda

 1. Ja, styret här, är inte ett dugg bättre än i Norge! Såå bra då, att man välkomnar mördarkärringar hit till vårt land, PÅ FÖRINTELSENS DAG! Det bevisar vad denna socialdemokratiska förtryckar -och diskriminerarregim står för: NAZISTISK FÖRINTARTERROR!!!

  • När de för en gångs skull tog hit kvinnor, istället för alla dessa våldtäktsbenägna kreatur av idag, så måste det naturligtvis vara terroristkärringar! NATURLIGTVIS!!! Inte vanliga kvinnor som flyr från dessa vidriga islamistgriller! Oh, nej så får det naturligtvis inte vara! De som ska få komma hit, är de som folk flyr mangrannt ifrån. Men ska de NATURLIGTVIS kallas för flyktingar, de jädrans terrorasen! Fast det enda de flyr ifrån är väl repressalier, från alla dem som de gjort ont och fruktansvärt illa!!!

 2. Visserligen är dessa kanske C.a 100 en piss i Östersjön,när vi betänker hur många IS-islamister som promenerar runt i Abzurdien,och lever på bidrag !
  Landet har ju blivit en uppsamlingsplats för dårar,mördare och vanligt knäböjande pack,från MENA.

  11
 3. Är de inte redan medborgare får de säkerligen snabbehandlas för att säkerställa att de inte kan utvisas.

  11
 4. Vad säga. Snart har vi, om vi nu inte redan har det, fler krigserfarna muslimer än svenska soldater i försvarets tjänst.
  Under andra världskriget tog det flera år, efter att kriget hade brutit ut, innan landets försvarsförmåga började bli något sånär.
  Idag har vi inte den tiden. Muslimerna finns redan här.

  36
 5. Jaaa, släpp dom fria nu när terroristsekten börjar starta upp på nytt igen. Då passar det ytterligt bra om man sprider ut dom överallt så resten av världen får smaka på vad dom kan hitta på. Vi vet hur det brukar se ut med bomber och lastbilar som skenar nedför folktäta gator m.m.

  ”oklart om de misstänks för något brott.”…….. Jävla fint sätt att tala om för svenska folket att nu får ni nog vara beredda på lite mångfald.

  37
 6. Den lägsta sorten av mänsklighetens avskräde måste ju naturligtvis hämtas hem
  till Sverige för att dömas i våra ”hårda” domstolar ?

  39
 7. Islamiseringen tjänar (S) syften i form av valboskap. Det ruttna rättssystemet kommer inte att göra något för att skydda det sekulära Sverige. Snart är det mobben i Tjärna Ängar som styr mer än Borlänge. TACKA (S) +(MP)+(C). Dessa godhjärtade idioter!! Varför lär de sig inte av vad som hände i IRAN

  46
 8. Varför ??? Har inte Sverige nog med elände, ta in terrorister är ju helt sjukt.
  Man blir heligt förbannad på detta daltande med idioter.
  Blir man IS terrorist så har man inget mer i Sverige att göra.
  Fängelse naturligtvis men vad kostar inte det, hört siffran 10,000/ dygn minst.
  Det är inte en terrorist värd.

  50
  • Ja du Karl !
   Du skriver ”Varför ???”
   Många ställer frågor, frågor, frågor . . .

   Gör en analys och ge ditt svar på din fråga. Om du sansar dig lite kommer du kanske fram till ett allvarligare svar än du tycker om.
   Jag läser i kväll och ser vad du kommit fram till.

   Torsdag i dag. Ärtsoppa med pannkakor och kanske punsch.
   Soldaten.

   2
   22
   • Ärligt talat förstår jag inte vad det är du undrar över.
    Det är ju inte så att jag har några sympatier med att tillåta IS terrorister komma
    till Sverige, tvärtom.
    Ta en extra punsch så ska du se att det klarnar för dig med.

    11
 9. Man kan fråga sig hur många fruntimmer ska dom släpa hit , tryter dom aldrig . Eller är det så att om dom kan säga Sverige på sitt språk så är dom Svenskar med automatik S och ska hit till varje pris .

  33
 10. Varför inte använda dem som städtanter hos Maggan statsminister? Hon verkar inte vara så nogräknad och så gör dom lite nytta.

  42
  2
 11. I Danmark blir det raka vägen in i buren medan i Sverige är det snitslad bana till socialkontoret.

  66

Kommentera