Är politik viktigt för socialdemokraterna?

MEDIA. Lena Mellin är inrikes kommentator på Aftonbladet och har tidigare varit nyhetschef på samma tidning. Mellin gillar inte vad oppositionens partiledare sysslar med.

-Pettersson undrar varför inte Lena Mellin kritiserar regeringen för att den som har makten inte gör något åt höga elpriser, försvaret, polisen, köer i vården, problem i skolan, skjutningar på öppen gata, massinvandring, bostadsbristen, bristande väg och järnvägsunderhåll, utvisningar som inte fungerar, osv. Det finns alltså oerhört mycket att ta tag i för den som har makten. Den socialdemokratiska regeringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Är politik viktigt för socialdemokraterna?

  1. Dom sk makthavarna sitter där enbart för sina arvoden och förmåner
    inget annat verkar det som,för göra något vettigt duger dom inte till.

    21
  2. Det är väl bra att politikerna gör bort sig iland då har ju tidningarna något ”viktigt” att skriva om.

    17
  3. Att el-priset är högt i södra Sverige beror på två saker. För det första så produceras det för lite och för det andra finns ingen kapacitet att föra över el från Norrland. Enda sättet att på ett snabbts sätt att öka mängden el är att dra igång kärnkraftverk som idag bara står där. Sedan gräva en ny kabel mellan Norrland och Mälardalen. Men det blir så dyrt att ingen vill ta på sig det jobbet. Sedan finns faktiskt ett tredje alternativ, flytta till Norrland

    24
    • M är inget val Med en bedragare som partiledare säger väl allt
      Finns alternativ som ännu inte är lika korrupta AfS, Medborglig Samling, SD

      32
  4. Tänk hur mycket bättre saker varit om MP-ledarna letat stuga de senaste 7 åren istället för att leka politik.

    41
  5. Aftonbladet är bland dom som får mest presstöd, redaktionsstöd mm. 2020 fick dom drygt 17 miljoner i stöd av staten.
    Dags att dra in allt stöd till media. Låt dom klara sig själva. Då försvinner dessa avarter snabbt och enkelt. Aftonbladet skulle vara bland dom första att gå i graven…….

    66
  6. Det är just det som är fel du Mellin, politikerna är inte tillräckligt mänskliga.
    De har blivit robotar programmerade av partipiskans hårda slag.
    De måste få vara en av folket för att förstå vad folket vill ha, men samtidigt välja en gyllene medelväg.
    Inte som nu för mycket vänsterliberalism.

    37
    • Socialdemokrater uttalar sig alltid om andra partiers politiska mål. Alltid med förljugna påhitt. Socialdemokrater har inga andra mål i livet, än makten. Den kan de dessutom inte förvalta på ett vettigt sätt. Socialdemokrater är urusla människor och än värre är deras mediestödköpta journalister.

      49
      • Man kan vända på steken istället.Varför skriver msm media om Ebba Busch fjällstugeletning ? Är det en relevant nyhet att förmedla ? Vem bryr sig om att en partiledares fru snart blir prästvigd ? Skriv istället om vad dom borde ta tag i politiskt = frågasätta idiotiska beslut m.m.Men jag antar att fru Melin inte vill stöta sig med den hand som föder henne…..

        38

Kommentera