Muf-studenter: Avsätt Anne Ramberg

INRIKES. Moderaternas studentförbund vill avsätta ordförande för Uppsala universitet, Anne Ramberg, efter flera kritiserade uttalanden om Nato och Putin. ”Avsätt Anne Ramberg som ordförande för Uppsala universitet!”, skriver Douglas Thor riksordförande för Mufs studentförening Moderata studenterna, på Twitter under söndagen, rapporterar Expressen.

I tweeten anklagar han Anne Ramberg för att ha ”spridit Putins världsbild”. Uppsala universitets anseende ska inte bli nästa offer för Anne Rambergs dåliga omdöme, vi anser att hon borde avsättas, säger Douglas Thor till Expressen. 

-Pettersson säger att Anne Ramberg borde avsättas från allt. Hon har i många år visat dåligt omdöme…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Muf-studenter: Avsätt Anne Ramberg

  1. Mer besvärande är den styrelse som valt in Anne Ramberg, det lönar sig uppenbarligen att vara som Anne Ramberg. Det är huvudproblemet. Stollar finns det gott om men att en hel universitetsstyrelse tycker att dessa stollar passar som ledare, det är riktigt otäckt.

  2. Att Anne Ramberg har kunskapsluckor är lätt att konstatera eller så spelar hon dum,
    Ryssland är inte omringat av Nato, det är samtliga länder som lydit under den stora
    förtryckarnationen Ryssland som begärt att få bli medlemmar i Nato, men fungerar
    för övrigt som fria nationer, dom vill således inte tillhöra Ryssland igen, det är
    bara i västra kanten som dom spärrar av fronten för Ryssen, i söder och öster finns
    inga Natoländer!

    5
    1
  3. ja detta är en konstig konstruktion här ligger ju en jurist skola och med tanke på den linje hon driver då har hon ett ansvar för dom mord som begåts på bland annat Ebba Åkerlund och Willma ! det är ju ett dolklart fall av skyddande av brottslig. och hennes instälning till Ebba Busch beror ju utan tvekan på att hon skvallra på en pedofil i grannskapet i en hus affär . och det strider i mot den allmäna rätts upp fatt ningen brottlingar skall inte skyddas då får man bara dessa medborgare garden.. om det nu inte är det idioten vill ha välbeväpnade gänng som rensar gettona i förorten ..
    ungefär som i Mexico massor av lik hittas på mogonen !!

  4. Klart hon vill ha alla kriminella från Mellanöstern kvar i Sverige. Det är bara en tidsfråga innan alla stjänadvokater är miljardärer pga av muslimernas våld och kriminalitet i Sverige.

    16
    • I just Natofrågan har hon faktiskt en bra klarsyn.
      Däremot är hon i övrigt oftast ute och snedseglar.
      Det som är värst här är att MUF ondgör sig över en av få vettiga ståndpunkter kvinnan visar på, inte de ande frågorna.

      4
      2
  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    grebom5 skriver:

    Hon har för länge sedan passerat sin inkompetensnivå.

    18
    2
  6. Jag är ingen anhängare till AR och är starkt kritisk till sådär 4 av 5 av hennes yttringar eller agerande. Och ja, hon är en tung vänster faktor som har stor skuld till Sveriges allt värre slagsida till en förtryckande odemokratisk socialism. Men, sorry, här har hon inte fel. Läs yttrandet och säg varför skall vi inte försöka förstå Rysslands syn i saken.
    Exakt samma ståndpunkt hittas hos tunga europeiska diplomater och politologer som inte kan anklagas att vara Rysslands lakejer 🙂

    12
    2
  7. Uppsala universitet tävlar väl med Södertörns högskola om topplaceringen om Sveriges mest PK/Woke universitet, samtidigt som kunskapsresultaten dalar.

    För övrigt är Anne Ramberg en vedervärdig varelse.

    29

KommenteraAvbryt svar