Imam Ali Islamic center får 3.7 miljoner i bidrag per år

ISLAM. Det statliga bidraget till våldsbejakande islamister i Sverige har ökat markant. Bland andra har bidraget för iranska regimens terrornätverk, Islamiska shiasamfunden i Sverige ökat från ca 2,7 miljoner till ca 3,7 miljoner, skriver Förenade Föreningar för ett fritt Iran.

Imam Ali moskéns program för hjärntvättningar av småbarn och barn i Sverige är ett tydligt brott mot barnrättigheter!
Iranska regimens moské i Stockholm får ca. 3.7 miljoner kr statliga bidrag per år!!!
För ca. tre månader sedan har jag avslöjades via en dokumentärfilm, iranska regimens terroristiska ingripande i Sverige, från Facebook.

-Pettersson undrar varför en enda muslimsk organisation i Sverige får en enda krona i bidrag?

Myndigheten för stöd till Trossamfund skriver: ”Trossamfundet/Församlingen skall bidra till att upprätthålla och stärka samhällets grundläggande värderingar”.

Det finns inte en enda muslimsk församling eller organisation som bidrar till att upprätthålla eller stärka samhällets värderingar. I varje fall inte om myndigheten menar det svenska samhället.

Islam är inte kompatibelt med demokratiska jämlika värderingar.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Imam Ali Islamic center får 3.7 miljoner i bidrag per år

 1. Inga statliga bidrag till föreningar, religiösa eller inte.

  All förkunnelse eller utrop till en grupp skall ske på svenska.
  Vid demonstrationer får inga andra nationella symboler visas utöver svenska.

  Överträdelse bestraffas med landsförvisning inom en månad.

  11
 2. Så fina foton på barn som alldeles på egen hand valt sina kläder! Pojken i tuff bandana och vanlig T-shirt, flickan i svarta tygsjok som döljer hår och hals. Så klart att de valt utstyrslarna alldeles själva, särskilt flickan. På porträttfotot syns, av förklarliga skäl, inte hennes kortkorta kjol.

  Skulle man kunna få bidrag av staten eller Svenska Kyrkan för ”program” för barn med rubrikerna ”Jesu korsfästelse”, ”Erik den heliges martyrdöd” eller ”Blodshämnden på Elin av Skövde”?

  11
  1
 3. Läs i Det Goda Samhället, där Gunnar Sandelin skriver två artiklar om invandringen, om hur demografin förändrar landet i grunden och om kopplingen till brottslighet:

  Sett till vilken religion som dominerar i ursprungslandet från de 15 mest frekventa länderna, så har kristendom ersatts av islam. Idag kommer nästan häften av alla invandrarmän 15 – 44 år från muslimska länder, något som under 1970-talets början knappt var mätbart. Syrien och Irak ligger idag högst på listan i detta åldersspann. Från Somalia finns det tusentals fler män än vad som finns tillsammans från Danmark, Finland, Norge och Island. Frågan är om något annat europeiskt land än Sverige har en så dominant utomeuropeisk invandring.

  Läs mer och se hur dramatiskt Sveriges demografi har förändrats sedan 1970, – visas i rörligt diagram:
  https://detgodasamhallet.com/2022/01/22/gunnar-sandelin-rorliga-diagram-del-1-sveriges-demografiska-forandring-under-50-60-ar

  På 50 år har Sverige gått från att ha nordisk och europeisk invandring som till absolut största del medförde låg brottslighet, till att numera ha övervägande icke-västlig invandring, där brottsaktivitet förekommer hos män i betydligt större utsträckning.

  Läs om brottsaktiviteten i Sverige 1970 -2020 hos utrikesfödda män15-44 år, från 20 olika länder. Rörligt diagram visar deras inbördes brottsaktivitet som växlar under åren, samt graden av brottslighet, hög, medelhög, låg:
  https://detgodasamhallet.com/2022/01/23/gunnar-sandelin-rorliga-diagram-del-2-ursprungslander-brottslighet-och-religion-1970-2020/#more-54887

  15
 4. Islamisterna har infiltrerat hela statsapparaten med (S) +(MP) + (C) god minne.

  Nu finns de representerade även i regeringen.

  Den stenen kommer aldrig att lyftas.

  32

Kommentera