Man skottskadad i Malmö

VÅLDSVÅGEN. Vid 18.43 fick polisen larm om en skottlossning på Lindängen i Malmö. En person har hittats skadad.

Det har hänt i en trappuppgång till ett flerfamiljshus. Vi har en väldigt stort resurs på platsen och har satt upp en avspärrning, både i trappuppgången och delar av innergården, säger Evelina Olsson, presstalesperson på polisen i region Syd.

Det är oklart hur skadad personen är. Det är också oklart om det varit en eller flera gärningspersoner.

Tekniker är på väg till platsen. Polisen kommer snart att börja knacka dörr och kontrollera kameror i området.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Man skottskadad i Malmö

  1. Nu känns det genast mycket tryggare att leva med kriget som ständig följeslagare. Utopin har blivit normaliserad. Ytterligare en liten notering på marginalen. Den sista lilla spillran av polisens resurser beger sig till ytterligare en av alla de platser där skjutningar blivit en del av vardagen. Men de svenska konstaplarna lägger minsann inte fingrarna emellan. Dom tar i med allt dom har — Nämligen DÖRRKNACKNING !!!!!! Muhammed darrar av skräck inför samhällets kraftfulla vedergällning när Kling o Klang pressar ringklocke-knappen — Pling o Plong !!!!!!

    25
    3
  2. Vardagsmat i det nya sköna (S)verige.

    Detsamma gäller allah nedbrända kulturbyggnader och förskolor. Någon/några vill ta ifrån oss vårt kulturella arv samt möjlighet till kunskap.

    35
  3. Ja, ja. Orkar snart inte att kommentera alla dessa importerade socialistiska, globalistiska liberala problem. Vad är det för fel på de som röstar? Alla kan väl ändå inte vara bidragsberoende bokstavsbarn? Suck!

    40
    1

Kommentera