Flera lägenheter beskjutna i Helsingborg

VÅLDSVÅGEN. Flera lägenheter på Närlundavägen i Helsingborg utsattes för beskjutning tidigt på onsdagsmorgonen. Larmet om skottlossningen kom strax innan klockan 05. Polisen åkte till platsen och kunde där konstatera att ingen hade kommit till skada, men att flera lägenheter träffats. Platsen är avspärrad och flera utredningsåtgärder pågår på platsen, bland annat teknisk undersökning och med specialsökhund.

– Det blir en del av utredningen såklart att försöka ta reda på bakgrunden till skottlossningen. Det är ett flertal lägenheter som har träffats av skott och därav blir rubriceringen försök till mord och även grovt vapenbrott, säger Jimmy Modin, presstalesperson på polisregion Syd.

På tisdagen avled en man efter en skottlossning i Helsingborg. En förundersökning om mord har inletts. Om de två skottlossningarna har ett samband är för tidigt att säga, enligt Jimmy Modin.

Det man kan säga rent generellt när vi har ärenden av den här digniteten så är det naturligt för oss att titta om det finns samband med andra liknande ärenden. Det är någonting som man kommer att titta på men det blir en senare del av utredningen.

Ingen är gripen eller misstänkt i nuläget.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Flera lägenheter beskjutna i Helsingborg

 1. Sundets pärla Helsingborg har blivit nersolkat, skriver Maya längre ned, och det kan man verkligen hålla med om. Igår tidigt sköts en man ihjäl, hans bror sitter häktad för stämpling till mord och grovt vapenbrott. Rättegången mot honom i Helsingborgs tingsrätt skulle för övrigt ha startat samma dag, bara nägra timmar efter mordet. I söndags avlossades automateld mot en villa i norra Helsingborg och idag skjuts det mot lägenheter i den sydöstra delen. Swexit-tv: Skottlossning på Närlundavägen

 2. Detta är tyvärr det nya Sverige!!!

  Stort TACK till allah ni ”godhjärtade” som gjort detta möjligt.

  Ett riktat tack till Morgan Johansson, Stefan Löfven, Magdalena Andersson plus Fredrik Reinfeldt som genom sina lögner och senfärdighet drivit på.

  Det är också viktigt att ge MP+C+V en eloge för deras verklighetsfrånvända arbete med att öka migrationen.

  Stort tack för att ni gjort Sverige otryggt och att ni givit analfabeter och kriminella ett ”hemland”

  14
 3. Ta hem våra soldater från utlandet och postera ut dem i Helsingborg med skarpladdade vapen och skjut ohyran. Det är inbördeskrig nu.

  15
 4. Finns det någon kommun eller by som inte har fått känna på sviterna efter våra politikers tanke vurpor, varav den största var mångkultur?

  21
 5. Det kan inte vara kul att bo i Helsingborg nu.Sundets pärla har blivit nersolkat av alla dessa skjutningar m.m.Polisen och bombteknikerna har nog fullt upp och hinner väl knappast ta en kafferast längre…

  19

Kommentera