Klimatkämpen DiCaprio…

DUBBELMORAL. Leonardo DiCaprio är en superstjärna känd från filmer som Titanic, The Aviator, Blood Diamond och många fler. Han har fått utmärkelser som Oscars och Golden Globes med flera och tjänat enorma pengar. DiCaprio har under senare år gjort sig känd för att vara en klimatkämpe och har gått ihop med flera organisationer för att rädda vildlivet på Galápagosöarna. ”Över en miljon arter är på randen till utrotning”, säger han i ett uttalande.

”Runt hela jorden är vildlivet på tillbakagång. Vi har försämrat tre fjärdedelar av de vilda områdena och gjort att över en miljon arter är på randen till utrotning. Drygt hälften av planetens vildområden kan försvinna inom några decennier om vi inte agerar beslutsamt”, säger DiCaprio.

Leonardo DiCaprio har länge engagerat sig för det växande globala hoten mot klimatet och miljön. Han har donerat närmare en miljard kronor till olika projekt och han har kallat klimataktivisten Greta Thunberg ”En ledare för vår tid”.

-Pettersson säger att man kan inte spotta på donationer för en miljard men, men, bara för att man är en rik klimatkämpe behöver man inte leva som ett svin, samtidigt som man uppmanar andra att tänka på miljön…

Leonardo DiCaprios, äger inte den här ”Jollen”. Han hyr den av Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan och flyger massor med privatjet, han är en äkta klimataktivist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Klimatkämpen DiCaprio…

 1. Evolutionen innebär att arter dör ut så att nya kan uppstå i dom nya ekologiska nischer som då skapas. Så har det alltid varit.

  Så kommer det självklart alltid att vara.

 2. På 1600-talet och 1700-talet och början av 1800-talet hade skådespelare låg status och dålig betalning. Det har tydligen ändrat sig sedan dess.

  23
 3. När frälset får dåligt samvete får de ofrälse betala?

  Bara för att någon är bra på att föreställa sig betyder inte det att de har något vettigt att framföra. Kom ihåg att de vanligtvis agerar efter manus.

  31
 4. I USA donerar man gärna. Donationer är avdragsgilla. Skulle man inte donera så får man betala skatt istället. Därför inte så konstigt att extremt rika personer donerar. Då landar ju pengarna där man vill. Händer att donationerna är början på en ny affärsidé. I vissa afrikanska länder donerade Bill Gates mycket pengar för att afrikanska barn skulle få utbildning. Numera har detta blivit privata skolor som han dessutom tjänar pengar på genom att kommunägda skolor konkurrerats ut.
  Donationer låter bra, men det kan finnas en twist.

  45
 5. Hycklare är vad dom är. Precis som pk-folket här i Sverige som vill ha så mycket invandring som möjligt. Dock ej in till deras bostadsområden förståss.Det är vi andra som ska drabbas och offras på mångkulturens altare. Det är våra söner som skall förnedringsrånas och det är våra döttrar som skall gruppvåldtas.

  78

Kommentera