S vill inte lära av misstagen

KORRUPTION. Utbrottet av det virus som orsakar sjukdomen covid-19 har ställt det svenska samhället inför svåra prövningar. För att det svenska samhället ska kunna dra lärdomar av det inträffade bör hanteringen av virusutbrottet och utbrottets effekter utvärderas. Den 30 juni 2020 tillsatte regeringen en kommission för utvärdering av de åtgärder som vidtagits för att begränsa spridningen av covid-19.

Kommissionen har fått i uppdrag att utvärdera regeringens, berörda förvaltningsmyndigheters, regionernas och kommunernas åtgärder för att begränsa spridningen av det virus som orsakar sjukdomen covid-19 och spridningens effekter.

Kommissionen ska också göra en internationell jämförelse med relevanta länder av de olika åtgärder som vidtagits och åtgärdernas effekter. Uppdraget kommer att slutredovisas den 25 februari 2022.

Coronakommissionens ledamöter

Coronakommissionen har hittills kommit med två delbetänkanden som innehållit en svidande kritik mot regeringen.

Om coronakommissionen på bloggen…

Inför slutbetänkandet som ska redovisas den 25 februari 2022 så nekar Regeringen Coronakommissionen viktigt underlag: ”Vi är störda och pressade” av det faktum att Regeringskansliets agerande har gjort att vi har fått än mindre tid för att fullfölja den uppgift som regeringen har gett kommissionen, skriver kommissionens huvudsekreterare Joakim Sunnegård.

– Pettersson noterar att regeringens desinformatör, socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör gör allt för att försvara regeringen…

Herrarna Lindberg och Swedin (som varit talskrivare åt Stefan Löfven) verkar besvikna på att coronakommissionen försöker få fram sanningen…

I december lät det annorlunda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “S vill inte lära av misstagen

 1. Vad är den gemensamma nämnaren för en sosse och en troende?
  De tror båda på något övernaturligt väsen som predikar om
  Elysia pedia = Ηλύσια Πεδία

  12
 2. Media har inte belyst kommisionens arbete utan tycks dölja att det finns kritiska uttalanden från densamma. Det är tyst om överdödligheten bland gamlingar ,och att vissa regioner har beslutat att syrgas ej ska ingå i det så kallade medicinska basförrådet. Doch tycks morfin ingå och numera har ”Ättestupan” fått ett nytt namn – nämligen ”Ättesprutan”?

  45
  1
  • Det här är nog en lögnhärva som ALDRIG får sina korrekta svar!!! Sossemakten vet, hur de ska tysta och tränga undan sanningen! Och speciellt i ett fall som detta, när man har en dold plan, för att förstöra vårt land, och eliminera bort ”höger-förstockade” äldre från livet, så snabbt som möjligt.

   Man tog chansen med Corona helt enkelt, att snabbare avliva äldre än piller, och brist på rehabilitering, som tidigare varit sossarnas dödsstöten! Då för att de äldre så snart som möjligt, skulle kollapsa och dö. Deras inre organ av tablettförgiftning. Och deras kropp av försvagning, i bris på träning. Och deras hjärnor i brist på stimulans överhuvudtaget. DETTA ÄR VÅRDSYFTET MED ÄLDRE!!! OCH VAR DET REDAN INNAN CORONA!!!

 3. För att travestera en gammal sliten klyscha.
  Regel nummer ett.
  Socialdemokraterna gör alltid rätt saker.
  Regel nummer två.
  Om Socialdemokraterna gör fel så gäller regel nummer ett.

  60
  • Du har helt rätt att sossar gör aldrig fel. Löfven går omkring är så nöjd över att han inte gjorde inte ett misstag under sina sju år. Hm, våldtäkterna har ökat lavinartat liksom skjutningar och sprängningar. Vi har fått förnedringsrån, bedrägerier mot gamlingar osv. Löfven bevisar ju bara hur otroligt dum han är.

   52
 4. När första tanken är – Hur kan vi bli av med inproduktiva gamlingar ? Och svaret blir – Sprid Corona och ge dom morfin !

  56
  • Corona? Finns det? Inget lab i världen har lyckats isolera det
   Det spåras med ett test som inte kan ställa diagnos, detta borde säga allt.
   Ca 1500 färre på IVA avdelningarna än tidigare år

 5. Svårt för lågt begåvade personer att lära något alls
  Dräller av sådana i S leden

  52
  2
  • Ja man till och med importerar fler lågbegåvade för att kompensera dom som förstått
   det hela och flyttat över till SD?

   19

Kommentera