Kärnkraftskuppen – Hur politiker förstörde det svenska energisystemet

INRIKES. Avvecklades kärnkraften för att marknaden inte ville ha den, eller gjordes kärnkraften marknadsmässigt omöjlig för att vissa POLITIKER inte ville ha den?

Hur avvecklas egentligen svensk kärnkraft? Vem bär ansvaret? Och vad händer med ett samhälle där storskaliga politiska ingrepp paketeras om och kommuniceras på det sätt som för ögonblicket är mest opportunt?

Dessa frågor Henrik Jönsson tar upp i veckans video DEN STORA KÄRNKRAFTS-KUPPEN!

Vattenfalls analys om kärnkraften i Ringhals visar att verken stängdes i onödan. Troligen efter politiska påtryckningar.

7 thoughts on “Kärnkraftskuppen – Hur politiker förstörde det svenska energisystemet

 1. Är inte detta så typiskt dagens politiker (som framstår som mindre vetande) som inte ser orsak och verkan?

 2. Jag börjar se ett mönster i kommentarerna. Man kastar paj på partierna och deras ledare, som om dom skulle vara korkade, dårar etc. Det är en diskussion som i slutändan inte leder någon vart. Makten sitter uppenbart någon annanstans. Denna korta video med Ulf Kristersson, Moderaternas partiledare & Sara Mazur, Ordförande, Investor AB på väg till Bilderbergmöte 2019, säger antagligen mer om hur världen fungerar, än ett evigt babblande om hur irrationella våra politiker är.

  https://www.bitchute.com/video/0fiv-yFMpqc/

  3
  1
 3. Att viljan att sitta på taburetterna i regeringen var större än önskan att säkerställa energibehovet i vårt land är ställt utom allt tvivel.
  Jag lägger härmed hela ansvaret på sossarna och deras ledare då dessa horribla beslut togs.

  De är valda att styra vårt land på säker kurs som de själva en gång sa ”mot nya djärva mål” och inte ”mot nya fördärvande hål.”

  19
 4. Den absolut största skulden, har socialdemokraterna, med rikspuckot Löfven i spetsen. Han gjorde det möjligt för fanatiska ”miljödårar”, att diktera villkoren för maktinnehavet. Den dj-a idioten sålde sin själ till ”hin håle”, allt för att få regeringsmakten. Om dåren haft minsta tillstymmelse till moral eller hjärnkapacitet, hade han sagt nej till vansinnet.
  I min värld är det otänkbart att det inte kommer massiva rättsliga konsekvenser, av detta enorma svek, mot landets invånare.
  De människor som varit/är inblandade i dessa lögner, maktmissbruk och samhällsförstörelse, måste förr eller senare få sitt straff.

  77
 5. Ett av demokratins stora problem är att ett litet skitparti som MP kan nästla sig in och ställa till så stora problem för ett land. Men det hade inte kunnat ske utan sossarnas aktiva bistånd.
  Om detta må vi berätta ända fram till september .
  If you snoosing you loosing.

  67
  • Håller med dig i allt men glöm inte att miljötalibanerna haft ett avgörande inflytande som stödparti även under den tid vi hade högerregeringar, speciellt med Reinfeldt

   15
 6. Miljöpartiet bär den stora skulden till el och bränsleprisernas vansinneshöjningar.
  Socialdemokraterna är också högst med skyldiga.
  Så tänk på det i höst när ni röstar.
  Det kommer bli värre om dom får sitta kvar.

  73

Kommentera