Två araber dömda för grov bögvåldtäkt, bara en utvisas

BROTTSLIGHET. För drygt två år sedan blev en man boende i Helsingborg våldtagen upprepade gånger i sitt eget hem. Två gärningsmän har nu dömts till fleråriga fängelsestraff. Brottsoffret hade bestämt träff med en man via sociala medier på kvällen den 25 augusti 2020. Några timmar senare meddelade mannen att han var framme och brottsoffret kastade då ned sin tagg till porten från balkongen, utan aning om vad som senare skulle ske.

Kort därefter stod tre män i offrets hall och och situationen blev snabbt våldsam. Den man som brottsoffret ursprungligen hade bestämt träff med och två okända män befann sig nu i brottoffrets lägenhet.

De två okända männen förde, med våld, brottsoffret till sovrummet för att sedan vid separata tillfällen våldta brottsoffret upprepade gånger.

Det var inte förrän vid halv sju på morgonen, det vill säga två och en halv timme senare som gärningsmännen lämnade lägenheten.

Under tiden som brottsoffret blev våldtagen i sovrummet blev han också bestulen på sina värdesaker i resten av lägenheten.

 • Sinan Al-Dabbas, född 1988 och medborgare i Irak döms till två år och sex månaders fängelse för våldtäkt. Han utvisas och förbjuds att återvända till Sverige till 2032.
 • Motasam Alsemari, född 1991, skriven i Skara och medborgare i Syrien döms till fem år och två månaders fängelse (tidigare villkorlig frigivning förverkad) för grov våldtäkt, grov stöld, missbruk av urkund, olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott. Motasam Alsemari passade också på att urinera på sitt offer, men slipper utvisning.
 • Den tredje mannen som brottsoffret från början hade bestämt träff med åtalades aldrig vid Helsingborgs tingsrätt eftersom han hade lämnat lägenheten när våldtäkterna inträffade.

Helsingborgs Tingsrätt Dom B 5680-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Två araber dömda för grov bögvåldtäkt, bara en utvisas

 1. Skilda världar

  https://www.dn.se/sverige/janne-josefsson-81-arige-gert-larsson-grater-och-sverige-har-forlorat-sin-heder/

  Våldtäktsmän får stanna och fortsätta bete sig illa. En svensk som gjort sitt i livet och nu är beroende av hjälp kan inte ens förvänta sig att få hjälp på sitt eget modersmål!!!! FÖR DJÄVLIGT!!!!

  Snart måste vi väll allah lära oss arabiska, dari, turkiska, ……. eller något annat språk. För migranterna lär inte lära sig en begriplig svenska

 2. Men (S) med pratkvarnen Magda i spetsen har ju lovat att fler skall utvisas. Varför får då en utlänning stanna kvar efter ett 5årigt straff för våldtäkt??? För mig är det obegripligt och djupt stötande!!!!

  Kanske hade han partibok (S)???

  32
 3. Det är fred i Syrien och en god socialistisk regim som styr där så det går alldeles utmärkt att returnera medborgare dit.

  33
 4. Ännu ett nytt rättshaveri!!!

  Vad hände med löftet om utvisning av kriminella migranter??? Magdalena ”Pratkvarnen” Andersson (S) kanske redan har glömt löftet om fler utvisningar. Vi kanske skulle påminna henne?

  Eller var det bara ännu en lögn från (S)? Ni har väl inte glömt Anders Ygeman (S) och löftet om de 80.000 som skulle utvisas efter ”migrationsfesten” som vi kommer att få betala dyrt för?

  42
  • Sala!
   Politiker kan ej annat än med lagar påverka vad straffen blir, det är tur för oss, om vissa politiker skulle döma då blev de flesta frikända.

   20
   1

Kommentera