Svenska folket kan inte värma sina hus med pratkvarnar

VALET 2022. ”Svenska folket kan inte värma sina hus med pratkvarnar” sa statsminister Magdalena Andersson (S) i dagens partiledardebatt. Det visar i varje fall på en politiker med en stor stor självinsikt för sin egen politik och den regering som hon suttit i sedan 3 oktober 2014.

-Pettersson vill inte tro att att hon menar oppositionen, vars uppgift är att prata, ifrågasätta, utmana och presentera alternativ. Regeringens roll är utöva verkställande makt, motivera sina beslut och ta ansvar för den politik som förs. Regeringen ska se till att Svenska folkets har möjlighet att värma sina hus, vården och skolan fungerar med mera. Men Magdalena Andersson (S) verkar ha gått i opposition mot sig själv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Svenska folket kan inte värma sina hus med pratkvarnar

 1. Alla partier i Sjuklövern går väl i opposition mot sin regering med jämna mellanrum? Det verkar vara en princip. M och KD kanske övergivit den. L röstade nyligen fram Löfvén och Lööf gör väl inte annat än att rösta på sossarna ena dagen och säga att hon går i opposition nästa. Gång på gång. Så nu går Magdalena i oppostion mot sig själv alltså, rekordartat!

 2. Ordna snabbt fler debatter om frågor som drabbar vanliga människor så faller glorian från Magdalena. Hon inser nog inte att det är en sak att snäsa av den som vill ha mera bidrag i Finansdepartementets sluta konferensrum.

  En annan sak att snäsa av den som drabbats av ohemul elräkning och att då i riksdagen snäsa av den man röstat på som pratkvarn.

  De Flesta Svensson är ordentliga och planerande för sin egen ekonomi. Men Svensson kunde inte i sin långsiktskalkyl för familjen fram till döden veta att idiotiska politiker i Sverige och Tyskland skulle lägga ner kärnkraftverken och skapa kaos på elmarknaden.

  Samma politiker som vräker ut miljarder i stöd till vindkraftverk, solpaneler, elbilar m m är inte beredda att hjälpa Svensson när deras vision visar sig vara ett önsketänkande.

  14
  • Blir ju en utmärkt kombinations maskin som en del politiker pratar mycket skit.
   The ultimate schajtsprajder(gödselspidare) som gör vår gröna natur och åkrar
   ännu grönare !

 3. Jag skulle vilja rätta Maggan. Sverigedemokraterna är enda parti som kan rädda Sverige. Vi har sett vad som hänt när Moderaterna och Socialdemokraterna haft makten. Det är så mycket människor från Mellanöstern och Afrika här så det känns som Bagdad eller Mogadishu. De ger regelbundet bort 100-tals miljarder till utlandet och kostnader för utlänningar i Sverige.

  23
 4. Sosseriet och Mp är ju indirekt ansvariga för situationen med höga elpriser och höga bränslepriser i Sverige idag. Dels att inte förstå att Sveriges eldrift inte kan fungera med vindkraft, utan Ringhals 1, 2 med Karlshams verkets diesel drift 70 ton/t som säkert berör dieselpriset eftersom det är samma drivmedel som vi använder i dieselbilarna samt beslutet att tvinga oljebolagen att blanda i andra ämnen i drivmedel som gör dessa dyrare/mindre effektiva men då får väl regeringen ta bort miljöskatten tycker man men ladorna är väl tomma pga invandringen och laglösheten i detta arma land. 🙁 Rösta SD i höst.

  33
 5. Men går det bättre att värma husen med surkärringarna i regeringen då.
  Magdalena Anderssons skulle vara oslagbar i arga leken.
  Och småföretagare får ingen elprisreduktion av snålregeringen.
  Alla småföretag borde skattestrejka ett tag.
  Socialdemokraterna ska verka så generösa och snälla, tacka för det när dom
  alltid handlar med andras plånböcker.
  Sen gnäller dom när dom själva ska betala,det är sossarna i ett nötskal det.

  49
 6. Men hon blir omsprungen med hästlängder när det gäller att förstå hur deras politik uppfattas .
  Politikens riktiga virrpanna , Annie Lööf, uppmanar sina kollegor att satsa på lösningar inte på låsningar.
  Smaka på den . Och det kommer från en människa som låst hela sin politiska gärning de senaste åren .
  Jag hade tidigare en svärmor som diagnostiserades bipolär i 35 – 40 års åldern .
  Jag tyckte jag kände igen blicken .

  46

Kommentera