Sandor om Fredrick Federley

INSÄNDARE. Efter att ha sett serien Bryssel Calling som visade fyra av dom svenska EU – parlamentarikernas vardag i EU – parlamentet för drygt ett år sedan och där Federley var en av dom så kunde jag bara äcklas ännu mer över EU och allt vad där försiggår.

Jytte Guteland (S), Alice Bah Kuhnke (MP), Fredrick Federley (C) och Sara Skyttedal (KD) på SVT Play

Federley och hans s k stab levde verkligen gott och vad vi fick för det dom kostade oss var i princip ingenting av värde.

Vad jag kunde se och misstänka så bestod hans s k stab av mestadels unga killar med troligtvis samma läggning som han själv, d v s bögar, och som handplockats av honom.

Stoppa Pressarna har ju i ett antal reportage redogjort för deras resande runt om i europeiska huvudstäder där ett antal gayklubbar tydligen besöktes. Så Federley och hans bögpolare har troligtvis haft väldigt roligt för våra skattepengar och för dom avgifter vi betalat in till EU.

Federley har ju efter avslöjandet av hans kontakter med pedofiler tidigare aviserat att han skall läsa till präst.

Huruvida han gör det eller ej vet jag inte men om han skall bli präst så tycker jag att han skall bli det i den katolska kyrkan för där vimlar det ju av präster som avslöjats som pedofiler. En passande ”arbetsplats” för Federley kan man tycka.

Federley kan ju precis som Jesus en gång sa säga ”Låten barnen komma till mig”.

Jag är själv döpt i den katolska tron men lämnade allt vad religion heter för många år sedan då jag gick ur katolska kyrkan och är numera ateist. När jag får ett enda bevis på att något är sant av det som står i bibeln så kanske jag blir troende igen. Fram till dess så anser jag att sagor som t ex Rödluvan och vargen är mer sanningsenliga än bibeln.

Religion är den smartaste av alla affärsideer som uppfunnits för inte en enda kund har hittills kommit tillbaka och klagat på att det som prästerna (säljarna) lovat och levererat inte stämde.

Och ingen kommer heller garanterat att komma och klaga i framtiden heller.

Av den anledningen så har kyrkan heller ingen reklamationsavdelning i sin verksamhet.

Till sist en liten rolig historia : ”Det var religionsundervisning i skolan och läraren berättade att när man dör så kommer man till himlen och där blir man en ängel och så får man vita vingar så man kan flyga omkring.

Alla får det utom Olle som alltid är så busig, han kommer att få svarta vingar. Olles kommentar till detta var, jag skiter i färgen på vingarna bara jag får flyga”.

Sandor Herold, en oförbätterlig syndare

Fredrik Federley som Ursula. Bild TV4

7 thoughts on “Sandor om Fredrick Federley

 1. ”Bög, Urusla” osv, är det viktigt för mig? Nej, för mig är matpriser, drivmedel, elpriser och pension viktiga frågor
  Att häckla enskilda personer är inte som jag blev uppfostrad, men det är klart numera är moralen uppluckrad.
  Numera är det okey att vara oförskämd mot andra människor, mina föräldrar skulle inte förstå dessa avarter.

 2. ”Syndare” ja Sandor letar alltid upp nått sig på nått att reta sig på.
  . Federley är passé, och var vald till EU av böndernas parti, det tycker jag att man kan respektera. Bönderna är också svenskar som har rätt att representeras av vem de vill.

  1
  44
 3. Jag har tjänat pengar på federley i alla fall. Kanske den enda. Jag gjorde många svensexor och efter middagen tog de taxi till Nyköping där han uppträdde som Ursula. Ett riktigt dragplåster

  23
  2
 4. Hela Eu-historien är stötande. Allt verkar ha uppkommit för att överflödiga politiker, ska kunna fortsätta att ”glassa runt”, på andra människors ihopslitna pengar. Det sista jag såg var att Disneyklubbens programledare, Alice Bah Kunke,kandiderar till en ordförandepost i parlamentet. Skrämmande och patetiskt. Måtte hon försvinna från politiken när Mp går under.
  Federley borde vid detta laget blivit förpassad till skuggorna, men tyvärr dyker han upp med jämna mellanrum. Ett fungerande rättssystem hade utrett alla märkliga turer, som hållit honom kvar på utsidan av anstalterna. Det verkar som perversiteter är en merit i vissa politiska kretsar.

  61
  • Ja herregud, man blir ju skrämd för evigt. jag tycker att flera av Disneys figurer passar bättre än ABK som EU parlamentets talman, Janne Långben är ju ett exempel med en intellektuell kapacitet som vida överstiger nämnda dam.

   22
  • Dissidenten
   ”Det verkar som” ja så är det nog, bakom datorns skärm kan man beskylla vem som helst för att vara pervers.
   Att diskutera sakfrågor är svårare, då måste man anstränga sig.

Kommentera