Idioter. Ni saknar samvete.

BROTTSLIGHET & HOT. -Pettersson har fått ett mejl från en person som påstår sig vara syster till narkotikalangaren och våldtäktsmannen Fritz Moise Pierre som är dömd för narkotikabrott och våldtäkt av en präst i fängelset.

“Idioter. Ni saknar samvete.

Jag är Fritz syster Delphine. Jag har redan skrivit ut den här berättelsen och jag kommer att vidta rättsliga åtgärder mot denna bloggpublikation och alla andra för förtal av min bror Fritz Moise Pierre. Allt i den här bloggen är falskt och sjukt. Jag vet att ni alla är onda och den här covid-pandemin är till för att rena jorden från individer som ni själva. Vi kommer för er, djävulens barn.”

Bilden från 2015 då herr Fritz Moise Pierre från Haiti var på fri fot.

Läs gärna Sandors insändare om med anledning av herr Fritz Moise Pierre som våldtog en präst i fängelset.

***

TIDIGARE 2019-10-11. Hovrätten sänker straffet för haitier som våldtog präst i fängelset

BROTTSLIGHET. Svea Hovrätt sänker straffet för Fritz Pierre från tre års fängelse till 2 år och åtta månaders fängelse. 

-Pettersson tycker det är lågt straff från början. Med en normalt straffsystem skulle herr Pierre inte suttit i ett svenskt fängelse idag. Han hade kvalificerat sig för att åka hem till Haiti för länge sedan.

Priset avser tur och retur, det är det naturligtvis inte frågan om i det är fallet.

TIDIGARE 2019-08-03. Haitier våldtog präst på fängelse – utvisas

BROTTSLIGHET. Fritz Moise Pierre, medborgare i Haiti, och intagen på anstalten Hall utanför Södertälje döms efter att ha våldtagit en präst som arbetade på anstalten. Herr Pierre döms nu till tre års fängelse och utvisning.

Våldtäkten skedde i ett samtalsrum där fången var utan övervakning. Mannen lyckades låsa dörren och ställde en stol framför dörren för att blockera flyktvägen. Mannen är tidigare dömd för bland annat grov misshandel och grov narkotikabrottslighet.

-Pettersson anser att svenska syltryggar har medverkat till prästens upplevelse. Fritz Pierre hade sedan gammalt samlat på sig en meritlista som borde ha förpassat honom ut ur landet för länge sedan.

TIDIGARE 2010-01-29. Präst våldtagen av haitier på anstalt med högsta säkerhetsklass

BROTTSLIGHET. En 53-årig fånge misstänkts ha våldtagit en kvinnlig präst inne på anstalten där han sitter, rapporterar Aftonbladet. Övergreppet ska ha skett under ett prästbesök den 13 december förra året. Prästen anmälde våldtäkten en vecka senare.

Mannen avtjänar ett över fyra år långt fängelsestraff för bland annat grov narkotikasmuggling. Anstalten har den högsta säkerhetsklassen.

– När en sådan här incident inträffar ser man självklart över sina rutiner. Men det är ofrånkomligt att saker kan hända när man jobbar med människor, även om vi alltid gör riskbedömningar på alla intagna, säger anstaltschefen.

Förra året dömdes 53-åringen tillsammans med en annan intagen för grov misshandel efter att ha slagit och sparkat en medfånge.

“Fritz Pierre förekommer under tio avsnitt i belastningsregistret och dömdes senast 2013 för narkotikabrott och grov narkotikasmuggling till fängelse i fyra år och sex månader. Verkställigheten av det straffet påbörjades dock först i april 2016 och pågår fortfarande” ur Svea Hovrätts dom B8024-18

-Pettersson säger ingenting, men hoppas att herr Fritz Pierre snart får åka hem till Haiti där han är medborgare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Idioter. Ni saknar samvete.

 1. Delfin, du simmar nu i grumligt vatten. Tro inte för en sekund att dina loa är kraftfullare än våra i asatron.
  Vad du än tror dig kunna göra med oss kommer våra gudars jättar göra än värre för dig.

  När du jämför din älskade bror, våldtäktsmannen, med oss som lät er flytta hit förtalar du och hetsar mot oss.

  Folket som byggt ett land som Du och de dina gjort till sitt, utan att sända oss en endaste skymt av tacksamhet gör bäst i att flytta ut igen
  till civilisationens högborg Haiti.

  12
  1
 2. Någon ordning får det väl ändå vara och inte sätta på präster hur som helst.
  Men det kanske är vanligt i hans hemland som det verkar vara över lag bland
  invällarna.

  17
  2
 3. Vad gör dessa värdelösa, avskyvärda individer, överhuvud taget här? Med hänsyn till deras ”kroniska solbränna”, borde något betydligt varmare land passa bättre. Av vilken anledning uttalar sig systern till den värdelöse langaren? Vems fel är det att eländet sitter inne? Ut med bägge två snarast och hittar man något ”liknande” på vägen, så ut med det också!

  36
 4. Syrran är sannolikt BLM:are. Finns hon också i Sverige? Skicka ut henne tillsammans med brorsan!

  49
  1
  • Det skulle vara intressant att veta på vilka grunder de fått uppehållstillstånd? Jag tänker mig att arbetskraftsinvandring från Haiti inte hör till vanligheterna och landet är ju fritt från kolonialismen sedan 1800-talets början. En präst mindre hade behövt vara våldtagen om Sverige lät bli att släppa in folk som inte har i landet att göra.

   37
   1
 5. Apropå våldtäkter….. det har ju blivit full fart på färgglada snorrar under de senaste två seklerna vilket är synnerligen beklagligt då man enligt lag inte har rätt att “avhuva” dessa snorrar.

  30
  2

Kommentera