Tysklands multikulturella självmord

av Giulio Meotti

 • ”Jag kommer att fortsätta anta en kritisk ställning mot de … som använder den liberala strukturen och tolerans av grundlagen för att införa totalitära åsikter om staten och som underminerar rättsstatsprincipen med hjälp av anti-västerländsk indoktrinering … Jag kommer inte att anpassa min bild av uttrycksfrihet till … ”’Alla har rätt att fritt uttrycka sin åsikt på ett sätt som inte är motstridigt med sharialag'” – Ralph Giordano, FAZ.net.
 • När en dammlucka väl brister finns det bara en tävling för att se vem som ger vika snabbast.
 • Staden byter också namn på sina torg … Det nya namnet på ett torg i Aachen är ”Moscheeplatz” (”Mosképlats”), ett namn som borgmästaren Marcel Philipp önskat, i enighet med turkiska [departementet för religiösa frågor] …
 • Sedan är det frågan om demografin: 70 % av Raunheims befolkning är migranter. ”Här har vi fler muslimer än kristna”. – Borgmästare Thomas Jühe, Socialdemokraterna, Die Welt, 16 november 2021.
 • Trots detta menar de att ”The Great Replacement” (ersättningsteorin) och islamiseringen av Europa bara är konspirationsteorier. Har vi verkligen förstått hur morgondagens Europa kommer att bli?
Moskéerna i Köln, den fjärde största staden i Tyskland, har fått tillstånd att sända ut böneutropet varje fredag via minaretens högtalare. För vissa invånare i Köln representerar det muslimska böneutropet samma erövringsrop som de kristna i Mellanöstern och Afrika hör fem gånger per dag och natt utanför deras kyrkor och hem. Nu är det Tysklands tur. På bilden: Centralmoskén i Köln. (Foto av Andreas Rentz/Getty Images)

”Den västerländska hegemonin är över”, sa den turkiska presidenten Recep Tayyip Erdogan nyligen. ”Den varade i århundraden, men nu är den över.”

Samtidigt har moskéerna i Köln, den fjärde största staden i Tyskland, fått tillstånd att sända ut bönutropet varje fredag via minaretens högtalare.

”Många invånare i Köln är muslimer”, sa borgmästare Henriette Reker”, och enligt min åsikt är det ett tecken på respekt att tillåta böneutropet.”

För andra representerar det muslimska böneutropet samma erövringsrop som de kristna i Mellanöstern och Afrika hör fem gånger per dag och natt utanför deras kyrkor och hem. Nu är det Tysklands tur.

Läs vidare

4 thoughts on “Tysklands multikulturella självmord

 1. Märk väl att Die Grüne (miljötalibaner) är starka i Tyskland. Följden blir, liksom i Sverige
  Massinvandring, avskaffad säker elproduktion (kärnkraft) och avskaffande av nationalstaten till förmån för allehanda dysfunktionella kulturer

  14
 2. Ja i Tyskland har de sträva efter ett Islamskt land,sedan länge. Liksom hos oss är det Socialisterna o Kommunisterna som vurmar för för dessa Beduiner o knäböjare….
  Men OK vi ser själva på nära håll,hur Abzurdien har utvecklats under feministiska styre.
  Instämmer med åtskilliga kommentatorer,rättar det sig inte i September är för alltid f.d. Sverige förlorat !

  18
 3. När Tyskland gör dessa misstag är det inte att undra på att Sverige gör de ännu värre misstagen.
  EU byter snart namn till MU.

  31

Kommentera