Thomas Jackson om antivaxxare

PANDEMI. Thomas Jackson är en svensk läkare och psykiater som blev aktuell i debatten kring barn de ”apatiska barnen”. Han kom ut med två böcker i ämnet rörande apatiska flyktingbarn som han ansåg var manipulerade av omgivningen.

Thomas Jackson. Foto: Nya Tider

Jackson hängdes ut och fick nästan sin karriär förstörd av SVT och Uppdrag granskning samt journalisten Gellert Tamas. Historien gav Thomas Jackson rätt när det visade sig att uppgivenhetssyndrom bara fanns i Sverige och att de ”apatiska flyktingbarnen” tillfrisknande när de fick uppehållstillstånd.

Man kan inte kalla Thomas Jackson feg när han åter tar debatten, denna gång mot antivaxxare, nedan några av Jacksons inlägg på Twitter…

Thomas GA Jackson hoppas att alla förstår hur farligt SARS-CoV-2 viruset är

Om Thomas Jackson på bloggen…

-Nu kommer Pettersson, som alltid när detta ämne tas upp, att få en massa länkar om att jag ska läsa det och det eller titta på den och den filmen. Jag kan försäkra er om att jag läst och tittat på filmer, jag har följt upp många av dessa länkar och filmer och de visar sig alltid vara klippta, vinklade och fejkade. Så kolla gärna bakgrunden själva innan ni postar ”mumbo jumbo”. Gör som du vill själv, men sluta dra andra i fördärvet som Thomas Jackson säger.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Thomas Jackson om antivaxxare

 1. Följande inlägg i vaccindebatten sändes igår 22.01.08 kl 18, 45 och i all vänlighet utgör fråga vad orsak är till att det inte publicerats trots att av forumägaren ”till annan debattör En nyligen gjord undersökning utan namn, länk eller annan källa. Hur trovärdigt är det?”
  i detta fall medföljer godkända länkar av berörda medicinska instanser i Sverige

  Att i ett åsiktsforum verbalt attackera dem som har annan åsikt tystar debatt, däremot är för rätt uppfattat att Läkemedelsverket och Intensivvårdsregistret i Sverige inte säger att någon dött av vaccinet, tillika nämns att andra stater i övriga världen gör det .
  De staterna har dessutom börjat med att låta i deras länder ”Notaries Pulicus” översätta forskningsresultat också till svenska och 100% fastställt avseende Covidvacciner som inte publiceras i Sverige styrks nedan med länkar, nedan.
  Undertecknad har i yrket över fyrtio år gedigen insikt avseende dödliga gifter i mediciner och vacciner tillika är inte emot enligt beprövad forskning och läkarvetenskap framställda vacciner och personlig åsikt är att dem som väljer Covidvaccin och dem som av olika skäl avstår ska respekteras ty rådande Covidvacciners Särskilda Förvaringsanvisningar innehåller faktiskt en stark varning som endast av mänskliga faktorn vid lilla minsta misstag kan få och har fått förödande konsekvenser.
  Särskilda Förvaringsanvisningar lyder: Förvaras i originalförpackningen i djupfryst tillstånd vid 90 °C till 60 °C.
  * Ska således Kroppstempereras innan vaccination sker.

  Är Ljuskänsligt och ska under förvaring, minimera exponering för rumsbelysning och undvik exponering för direkt solljus och ultraviolett ljus.
  * Alla vaccinationscentraler flödar av ljus.

  Noggrann observation i minst 15 minuter efter vaccinationen rekommenderas.
  * På grund av innehåll i vaccinerna nedan redovisat tillika går att i helhet inhämta från Oslo Tingsrätt.

  De som upplevt en anafylaktisk reaktion efter den första dosen Comirnaty ska inte ges en andra dos av vaccinet.
  * Haka inte upp er på vaccinets namn för samtliga Covidvacciner innehåller samma gift i olika grad,

  Sök omedelbart läkarvård om du utvecklar symtom som tyder på myokardit eller perikardit (akut och ihållande bröstsmärta, andfåddhet eller hjärtklappning) efter vaccination.
  * Vaccinerade med vuxna i bostaden och tiometer från närmaste sjukhus med speciallistvård kan möjligen ha nytta av informationen.

  Enkelt att via internet uppdatera lyder: Comirnaty 30 mikrogram/dos koncentrat till injektionsvätska, dispersion är avsett för aktiv immunisering för att förebygga covid19 orsakad av SARS-CoV-2-viruset hos personer 12 år och äldre och vaccinerna ska användas i enlighet med officiella rekommendationer och samtidigt lyder säkerhetsinformationen som faktiskt redovisas i Fass Sverige
  Vad är viktig säkerhetsinformation? idag 9 januari synes raderat?

  För Svenska folket på svenska språket mörklagd forskningsfakta. 2021-07-19: Viktig säkerhetsinformation
  avslutas citat; Fördelarna med vaccinering fortsätter att överväga riskerna. Dessa läkemedel är föremål för utökad övervakning” det som inte står är att samtidigt är fastställt att Covid-19 mRNA-vaccinerna Comirnaty och Spikevax har varningsföreskrifter innefattande: Allvarligt risk för myokardit och perikardit som utgör att Dr Christian Coucheron och dr Heiko Santelmann Norge kräver omedelbart stopp för alla vacciner då de uppges innehålla toxiska nanosubstanser som är otillåtna att använda på människor.
  Läkarna har i Oslo Tingsrätt begärt omedelbart stopp av användandet i inlagor preciserat, här komprimerat men citerat. Efter att FHI och SLV med Madsen godkänt Pfizers vaccin Corminaty (även för barn från 5-12 år) och ingredienserna publicerats i Felleskatalogen har läkarna undersökt nanopartiklarna, ALC-0159 och ALC-0315 och blev chockade när de på tillverkarens webbplats står att substanserna inte får ges till människor på grund av toxicitet (är dödligt giftigt), slut citerat.

  Hos Biomol finns också varning under var och en av substanserna citat: Endast för forskningsändamål och laboratorietester, får inte användas i forskning på människor eller djur!, slut citat.

  Dödligt giftiga ämnen i Covidvacciner utgör att alla inblandade som inom forskning, tillverkare och i sjukvården som mörklägger ovan nämnda substanser som inte ens får testas på levande varelser på grund av toxicitet (är dödligt giftigt), bryter naturligtvis mot ett antal lagar ty de giftiga ämnena i vaccinerna får – endast – användas i laboratorieforskning men – aldrig – användas på människor eller djur, tillika sker det vilket endast avseende Giltighetsuppsåt (lägre straffskala) är fängelse upp till tio år.
  Mvh.

 2. Jag tror tyvärr inte Jackson når fram med sitt budskap med sin debatteknik av stora bokstäver och pejorativ. Likaså undrar jag lite om vilka alternativmedier han syftar på. Det är väl bara en del som är uttalat antivaccin även om många är lite svävande, av taktiska skäl gissar jag.

 3. Den här duktigpellen till läkare kan kanske då svara på hur vaccinet passar in
  om man som jag tar 8 olika Mediciner per dag? Jag har frågat i vården på Apotek,
  men aldrig lyckats att få något svar, om man i en enda medicin kan finna en massa
  biverkningar, så är det lätt att förstå att en del är tveksamma. När jag frågade min
  läkare blev svaret att fråga dem som vaccinerar, men dom ville inget säga

  Och varför är det då inte ett krav att dom som vill söka sig ett liv i landet Sverige
  är tvungna att ta vaccinet?? Eller har vissa Religioner en helande inverkan även
  på pandemier??? Det borde väl i vart fall vara ett av kraven för att komma in?

  20
  1
  • Representanter för svenska myndigheter är fega och håller upp fingret i luften för att känna vartåt opinionen skriker. Det är för närvarande ytterst känsligt att kräva något av de ”stackars flyktingar” som efter sin ”livsfarliga” resa genom Europas alla länder dimper ner här i Sverige. Söker de bara asyl så slipper de sådant trams som hälsokontroller och vaccin.

 4. Vad som händer i världen är att infektionen sprider sig och sedan ebbar ut. DÅ ingriper myndigheterna och börjar vaccinera. Därvid startar uppenbarligen de vaccinerade en ny omgång infekterade, vars infektioner ebbar ut, och DÅ reagerar myndigheter igen och vaccinerar osv. Lyssna/titta på Tony Hellers video i synnerhet runt 7 min och någon minut framåt.

  https://uploads1.newtube.app/uploads/TonyHeller/4PDsOlQ.mp4?_=1

  29
  1
  • Varken Digerdöden eller Spanska sjukan var något relativt allvarligt. Visst dog massor av människor, men jämfört med de pandemier de vita kolonisatörerna sig ovetande orsakade i Nord-, Mellan- resp Sydamerika är de en fjärt i atmosfären.

   I Amazonas fanns ca 1500 en civilization med ca 20-40 miljoner människor. Indianerna hade ännu inte nått in i Amazonas. De vita spred sådant som förkylning, smittkoppor, mässling etc och människorna dog som flugor (bokstavligen). 100 år senare när kolonisatörer gick väster om kustbergen hittade de bara ruttnande lämningar av byar och enstaka traumaniserade ”förrymda negerslavar”. Ca 99,8% av befolkningen hade dött.

   18
   1
 5. I en nyligen slutförd undersökning framkom bl.a. följande:
  ”Slutsats: Utifrån dom undersökningar som nu har gjorts i tre regioner i Sverige kan det uppskattas att cirka 4 400 personer i Sverige har avlidit som en direkt följd av viruset, medan antalet som avlidit som en direkt följd av covidvaccinen kan vara upp så högt som 13 000 personer”
  Ja, med ett obeprövat vaccin som tagits fram på en allt för kort tid och är behäftat med 10 gånger fler biverkningar än alla dom 25000 läkemedlen i Sverige tillsammans, så blir resultatet katastrofalt!
  Och detta är bara början, vad vet vi vad som händer med dom stackare som tvingats ta vaccinet i framtiden?
  Jag tycker uppriktigt sagt synd om dessa människor som av olika skäl blivit påtvingade/manupulerade att ta sprutan!
  Covidvaccinet är enl. min åsikt inget riktigt vaccin, utan ett gift!

  40
  6
 6. Tegnell sa för över ett år sedan att 20% av svenskar hade haft Corona. Säker 40% idag. På en del ställen i världen likställs man då med vaccinerade, fast man fått ett vaccin som håller hela livet, när man varit sjuk. Dock ej i Sverige. Här håller man på den sämre varianten som ger immunitet 3-6 månader.
  Eftersom jag så godtyckligt får kallas idiot, kan jag göra en liknande generalisering och säga att läkare som tycker man ska vaccinera sig med historiens farligaste vaccin måste vara idioter.

  34
  5
 7. Enligt läkemedelsverkets handlagda rapporter har 358 personer dött av covid-vaccinet.

  https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

  Enligt svenska intesivvårdsregistret har TOTALT ca 135 personer i åldern 0-64 år UTAN underliggande sjukdom dött av Covid.

  Vidare har TOTALT ca 952 personer 0-64 år INKLUSIVE underliggande sjukdom dött enligt intensivvårdsregistret.

  https://portal.icuregswe.org/siri/en/report/corona.vtfstart

  Med tanke på att Vaccinet enbart funnits ca 1 år och covid i 2 år samt att även vaccinerade kan få covid och dö, är det faktiskt anmärkningsvärt att risk/nytta aspekten inte diskuterats närmare med tanke på dessa officiella myndighetssiffror. Dessutom är det enligt en undersökning av John Hopkins institutet att enbart ca 1-10% av läkemedelsbiverkningar rapporteras till myndigheterna.

  En slutsats som inte kräver forskartitel är att nyttan med att vaccinera yngre individer förmodligen inte är lämpligt ur nytta/risk perspektiv för den som genomgår behandligen.

  39
  5
  • Det är sådana som Inge som kommenterar och som sprider felaktigheter.

   Läkemedelsverket och Intensivvårdsregistret säger inte att någon dött av vaccinet.

   Inge, Läs igen och rätta dina felaktigheter.

   11
   25
   • De som dör gör det MED Covid. D v s de har haft Covid, tillfrisknat och sedan dör de senare av annat ändå.

    22
    1
   • @roland o kompani. Vänligen räkna upp det sjukdomar man enbart dör MED och vad man då dör AV. Eller är det bara covid man dör MED? Varför?

 8. Jackson som verkar vara en bildad karl borde veta skillnaden mellan traditionella vacciner och mRNA-vacciner. De första har en mycket lång historia medan de senare är en nymodighet som långt ifrån har gått igenom de tester som vaccin brukar.

  Att man inte på 20 år tagit fram vaccin mot SARS men på 9 månader ”lyckats” med inte bara en utan otaliga vacciner mot COVID-19 borde ringa varningsklockor för de flesta. Nu säger jag inte att mRNA-vaccinerna är skadliga och inte fungerar utan pekar på den rätt oortodoxa gången för dessa.

  Sedan reagerar jag på den massiva propagandan och tvånget runt frågan om vaccinering. Det verkar som om världen helt tappat det och blivit galen. Att sedan vaccinerna tappar i effekt rekordsnabbt och inte skyddar mot varianterna är ett nytt uppträdande. Nu innan någon börjar gapa kan jag meddela att jag är fullvaccinerad med tre doser.

  48
  4
 9. Först skulle det räcka med en dos, sen två nu tre. Från början fick man veta att vaccinet skulle skydda minst ett år men det visade sig vara en lögn. Man skulle ju inte smitta andra men det var också en lögn. Officiellt var vaccinet säkert att ta men det visade sig också inte vara riktigt sant eftersom en del dog efter vaccinering. Jag är 60+ och har haft Covid två ggr. Jag kommer aldrig att vaccinera mig.

  78
  9
 10. Swebbtv har totalt ramlat i kaninhålet i denna fråga där inga idéer och teorier är för tokiga för att tas upp som den absoluta sanningen.
  Lars Bern är en rabiat motståndare till all traditionell skolmedicin och då i synnerhet vacciner.
  Swebbtv har tillomed börjat att sälja C,D vitamin och zink på burk med Lars Berns porträtt på i syfte att skydda sig mot covid i stället för att vaccinera sig.
  Swebbtv har lyckats med att få en hel rad med intressanta och kunniga människor till intervjuer då bla Thomas Jackson.
  Man kan fråga sig vill någon vettig människa bli förknippad med Swebbtv efter det totala haveriet i vaccinfrågan?
  Lars Bern är antroprofos det förklarar kanske en del.

  11
  70
  • Kent 10:44 kanske kan förklara vad ”antroprofos” är för något – det han tydligen anklagar Teknologie doktor Lars Bern för att vara. Lars Bern har visserligen en blogg som heter anthropocene (som syftar på en tidsperiod). Jag anser att Lars Bern är en synnerligen klok person – mycket klokare än de som babblar sin inövade propaganda i svt dag ut och dag in – så trööööttsamt!

   10
   2
 11. Ser Petterssons skillnaden mellan ”antivaxxare” de som avvaktar vaccinationen mot Covid?

  57
  7
  • Nopp, han drar alla över samma kam, tar man inte vaccinet så är man en korkad och dum antivaxxare

   71
   13

Kommentera