Lorentz Tovatt skjuter igen

INRIKES. Tidigare idag skrev vi ett inlägg Hur länge ska Lorentz Tovatt få hålla på? om riksdagsledamoten Lorentz Tovatt språkbruk på nätet och Sandor följde upp med en insändare ”Käft ditt rassesvin”. En normal människa skulle be om ursäkt och radera sitt inlägg, men Lorentz är inte normal så han laddar om och skjuter igen.

-Pettersson säger att möjligen kan attityden bero på att herr Tovatt tänker sluta med politiken efter valet i höst…

Om Tovatt på bloggen…

88 procent kvinnor inget problem i Miljöpartiet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Lorentz Tovatt skjuter igen

 1. Tovatt är en God socialist så varför blir någon förvånad när han visar sitt rätta jag?
  Det är lika korkat som att bli förvånad över att din snälle muslimske granne slog ihjäl sin dotter för att hon förolämpat islam.

 2. Tyvärr är han inte ensam. På denna blogg läser jag ofta kommentarer som ligger på Towatts nivå. Kommentarer på Samnytt är ofta ett steg värre.

  1
  7
 3. Det är fel någonstans när en typ som TokFnatt överhuvudtaget kan ta sig till befintlig position.
  Förutom att han är extremt vind känslig i stiltje när det gäller Sveriges elnät.
  Så är han i praktiken knappt värd ett gapskratt.
  Men det är svårt att bli riktigt förbannad på barn och idioter . . .

  29
 4. Jag har skrivit tidigare att jag slutat kommentera unge Tovatt, då han inte är värd något av min tankemöda. Men Sandor, Pettersson och alla ni som kommenterar. Om ni delar min åsikt så ignorera snorvalpen. Varför inte diskutera problem i samhället istället för att diskutera en miljöpartists psykiska ohälsa. Jag tycker vi har viktigare ämnen än uppenbart sjuke LT.

  50
 5. När det gäller ”fåntratt” så är löjeväckande en komplimang. Eftersom frånvaron av självkritik är obefintlig så inser han inte ens detta. En doja i rossen i september.

  37
 6. Kommentaren från Tovatt bör falla under ärekrånkning/förtal att kalla någon rasist/rassesvin är nedlåtande hoppas det blir en polisbanmälan mot Tovatt

  53
 7. Eller också beror det på att han använder droger av olika sorter. De sägs ju kunna fördunkla omdömet vid många tillfällen.

  55
 8. Verklighetens människor ”välkomnar” herr fd.riksdagsledamoten ut i verkligheten i höst.

  46
 9. Hade någon svensk pensionär skrivit motsvarande hån mot en invandrare så hade polis och åklagare satsat stort och med lämplig lagman så hade straffet blivit hårt.

  Nu är det tyst på den fronten. Även från statsmedia. Och från partiets språkrör som vill att vi ska ta dem på allvar.

  73
  • Det är värre än jag anade. Enligt Wikipedia är han Miljöpartiets talesperson för klimatpolitik – således betrodd av partiledningen.

   Han också varit politiskt sakkunnig på Miljödepartementet – så går det till i regeringen!

   23
 10. Herr Towatt borde göra en resa utanför Södermalms området och Riksdags huset. Det är nämligen där den verkliga världen finns.

  Och han behöver inte skaffa fram varken pass eller covid certifikat för en sån resa.

  Trevlig tur! Glöm inte snuttefilten!

  63

Kommentera