”Tysk” afghan våldtog och högg ned kvinnor i Tjeckien

BROTTSLIGHET & INVANDRING. De tjeckiska myndigheterna har gripit en afghansk asylsökande från Tyskland misstänkt för attacker mot två kvinnor. Den 20-åriga afghanen ska ha knivhuggit en 37-åring på nyårsafton i Karlovy Vary (Karlsbad) och våldtagit en 19-årig flicka, som rapporterats av den tjeckiska nyhetsportalen Novinky, skriver Jungefreiheit.

Karlovy Vary (Karlsbad) i Tjeckien. Tittar man på kartan är det svårt att förstå att Tjeckien med flera länder tidigare kallades Östeuropa.

Afghanen är skriven och bor egentligen i Tyskland , men reste till Karlsbad för ett nyårsfirande. Där träffade han en 37-årig tjeckisk kvinna den natten. Han ska ha knivhuggit henne plötsligt i ett skogsområde nära en restaurang.

”Angriparen som troligen ville döda kvinnan tillfogade allvarliga knivhugg i bröstet och flydde sedan från platsen”, citerade nyhetsportalen en polistalesman. Efter attacken släpade kvinnan sig till restaurangen och svimmade där. Hennes liv är för närvarande fortfarande i fara.

Kort efter brottet ska den asylsökande ha våldtagit en 19-årig kvinna några gator bort. När hon försökte göra motstånd hotade han henne med en kniv.

Enligt polisens presstalesman grep säkerhetsstyrkorna den misstänkte kort efter det andra brottet. Han sitter nu häktad. Om migranten döms riskerar han ett fängelsestraff på 10 till 18 år. 

-Pettersson säger att det borde finnas två alternativ, enkel hemresa eller en träff med Anders Gustaf Dalmans kollega i Tjeckien…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “”Tysk” afghan våldtog och högg ned kvinnor i Tjeckien

 1. Du verkligen gillar den där killen Gustaf, Pettersson. 😉 Men har han en nutida kollega i Tjeckien menar du?

  Man skulle aldrig ta hit såna där kulturdysfunktionella individer från andra länder.

  Det är i princip alla som kommer från helt väsensskild kulturmiljö.

  DE HAR INTE HÄR ATT GÖRA!!! FÖR DE KLARAR DET INTE!!!

  Vi här i väst är för komplexa för deras enkelspårighet. De har ju inte levt något annat liv, än ett RAMBO-LIV!

  Hur ska de kunna leva ett helt annorlunda, mer civiliserat liv. Det går ju bara inte. DET ÄR HELT OMÖJLIGT!!! Och då blir det som det blir i vår miljö, när de fortsätter att leva sitt råa liv här hos oss. Det går ju bara inte ihop.

  Därför ska man heller inte ta hit dessa kulturdisparata individer. De blir bara galna och desperata i vår miljö, just för att den är för svår för deras enkla direkta liv.

  De måste bara tillbaks, eller till något kulturellt närliggande land. För deras skull! För vår skull! För allas bästa! FÖR VI GÅR BARA INTE IHOP!!!

 2. Vilka fruktansvärda upplevelser denna stackars 20-åriga afgan måtte ha haft i sitt unga liv eftersom han tvingats våldta den 19-åriga flickan, Fruktansvärt är bara förnamnet!
  Vilka helvetes kval han fått lida!
  Och man förstår hans tragiska frustration när han senare också tvingades knivhugga två andra flickor.
  Denna unge man sökte kärleken, men fick kalla handen. Han sökte umgänge och genmanskap, men blev missförstådd, hånad, utstött och utsatt..
  Alla som har en liten hjärna att tänka med förstår ju att han är ett offer för cynism, rasism, egoism, och förmodligen led han även av reumatism och missförstådd turism!
  Total avsaknad av förståelse och humanism, tvingade in denna unga och lovande man in i mörkret.
  Han valde själv kärleken och ljuset men erhöll ondskan, något fel i både legalism och mekanism som kan orsaka både sexism och även kanibalism
  Så måste det väl vara…

  21
 3. Snart finns han i Sverige och söker asyl. Då kommer allah dessa ”godhjärtade” att ställa sig upp som en och stödja honom. Svamlet om Allah människors lika värde och andra ursäkter kommer att flöda.

  Vart tog det gamla hederliga och strävsamma Sverige vägen? Nu fylls det på med lågutbildade, analfabeter, ociviliserade och religiösa mörkermän.

  Vem tror på fullt allvar att dessa kan ge Sverige tillbaka sitt goda rykte som nation?

  INTE JAG I ALLA FALL!!

  56
 4. I fängelset i Pankrac, Prag, finns ett rum som var flitigt i användning under 3:e Riket samt kommunisterna. Detta vore lämplig adress för dylika.

  47
  2
 5. Våldtäktsmäns möte med skarprättare är för lindrigt,
  Nej kemisk kastrering, och biljett till sitt kära hemland är bättre, och mera tidsenligt.

  42

Kommentera