Den 3:e sprutan

PANDEMI. Idag har Pettersson och den oäkta hustrun varit i Nyköping och fått varsin 3:e spruta vaccin mot covid-19. Det blev Pfizer Comirnaty liksom dom tidigare doserna, men det bestämde vaccinationscentralen.

Hittills känns inga som helst biverkningar, vilket det inte gjordes vid de två andra doserna heller. Inte ens öm i armen efter nålsticket.

Eftersom ingen har lovat att vaccinet ger ett 100-procentigt får vi hoppas att symptomen blir lindriga och vi slipper hamna på sjukhus om någon av oss blir smittade och att vi minskat risken att sprida covid-19 vidare till andra.

Förövrigt hade vi 31 kilometer (62 km tur och retur) till närmaste vaccinationscentral och det finns ingen kollektivtrafik. På vägen dit med dieselbilen såg jag att soppan var uppe på 20:62 vilket troligen är världsrekord.

För övrigt håller jag med nationalisterna Boris Johnson, Vladimir Putin och Donald Trump att all bör ta vaccinet men det ska vara frivilligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

49 thoughts on “Den 3:e sprutan

 1. Förklarade de för vilken typ av Influensa, (eller enl.moderna grekiska bokstäver) denna spruta skulle hjälpa ?

  24
  4
 2. Livet är farligt, tar man vaccin så skadas eller dör man. Tar man inte vaccin så skadas eller dör man.
  Och allt är myndigheter, fabrikörer och medias fel. Och nu även Trump, som antingen tycker att allt är fake eller fantastiskt.
  De är bara vi som är gamla som kan andas ut.
  Vi har levt vårt liv.

  10
  23
  • Du låter uppgiven!? Vi får väl se hur det blir! Men vi måste tro att det blir bra till slut i alla fall, var och en på sitt sätt! Men vi får inte förlora hoppet om att det ska bli bra till sist. Eller hur? 🙂

   17
  • Kan det vara som så att vi har lärt oss genom livet att inte ta det så allvarligt. Det är alldeles för många faktorer som vi ändå inte kan bestämma över. Så lev här och nu. Fånga dagen

 3. Hej Pettersson och alla som läser detta: gå på Youtube och skriv i sökrutan ”Israel adverse reactions”.
  Där finns intervjuer med människor som fick olika svåra, irreparabela biverkningar och sina kroppar förstörda efter ha tagit vaccinet. I Israel uppstod en kommité som samlar tusentals bevis för detta inhumana experiment. Jag undrar vem ska ta ett ansvar för de bestående skadorna och död av tusentals människor?

  66
  6
 4. Jag erhöll en Janssen i baguetten i mitten av augusti. Godkänt och helt ofarligt. Dessutom bara en enda injektion. Hurra! Inga biverkningar överhuvudtaget de första fyra veckorna innan mitt vaccinpass trädde ikraft.
  I slutet av augusti kom myndigheterna dock underfund med att efter fyra veckor behövs nog en injektion till av något av detta säkra medel mot Covid.
  Så lång var deras framförhållning.
  Den sjätte veckan värk i hjärtmuskeln. Som träningsvärk. Men då vaccinet är helt ofarligt och mycket säkert så var det nog bara inbillning.
  Detta pågick sedan i sex veckor från och till och avlöstes sedan av fem till sju dagar vardera med i följande ordning: halsont, snuva, hosta och sista veckan huvudvärk.
  I början av december upphörde vaccinpasset att gälla.
  Kommer jag att kavla upp igen? Litar jag på myndigheterna?
  Vad tror ni?

  57
  5
  • Nej! Lita aldrig på myndigheter och en industri som tjänar multi på att hålla folk sjuka! Lycka till 🙏

   51
   6
 5. Synd att alla dessa idioter fått vaccin mot tex Polio, mässling osv. Håller med P till 100%, då jag är i riskgrupp och gärna vill leva upp min välförtjänt höga pension utan att dö i förtid!

  22
  35
 6. En bekants tonårsdotter blev inlagd på IVA – efter hon tagit vaccinet. En nära släkting, som i princip aldrig varit sjuk, fick kraftiga blödningar i underlivet en vecka efter sin andra spruta och läkarna har nu upptäckt cellförändringar i livmodern. Oavsett inställning till detta ”vaccin” så är det förenat med risker och om något händer så är inte läkemedelsbolagen ersättningsskyldiga och de går ej heller att stämma. Att så många villigt kavlar upp ärmarna utan ett uns av kritiskt tänkande är för mig helt obegripligt.

  55
  6
  • Jobbar på skola och har föräldrar som: fått flygplans-lock för öronen ggr 5 läkaren sa att de var pga vaccet, en miste synen flera dar, och ens släkting dog, min brorsons moster 35år, blev inlagd på IVA 2månader, läkarna tror att de var en medfödd hjärtsjukdom som utlöstes av vaccet. Jag har tagit alla vaccin innan, men de här är ju inget vaccin PUNKT. Vi på skolan var tvungen att jobba innan vi visste hur farlig smittan var och blev således smittade och immuna, nu när de visar sig att de inte var värre än flunsan, då j-lar ska vi dessutom tvingas ta ett värdelöst vaccin🤷‍♂️

   10
   1
 7. Jag undrar om bränslepriserna någonsin kommer att gå ner, annat än marginella 50 – 75 öre. Känns redan nu som att vi kommer att få en rödgröna regering nästa period också och då är det ju bara att glömma några större skatteminskningar. Landet är som en gammal stuga som ägaren inte har underhållit på en massa år. Finns hur många hål som helst att plöja in pengarna i.

  54
 8. Vi som har valt att ej ta detta oprövade och i all hast framtagna ”vaccin” blir ju alltid beskyllda och anklagade för en massa olika saker!
  Bl.a. påstås vi vara EGOISTER!?
  På viket sätt är vi egoister, någon som vet?
  Vi sprider mindre smitta än vad dom vaccinerade gör, men dom påstår motsatsen!
  Vi tar heller inget ”vaccin” för någon annan, men detta till trots så tvingas vi ändå betala för alla Era vaccinationer!
  Och Ni som är vaccinerade blir invaggade i i en falsk tro att Ni varken blir sjuka eller kan sprida smittan vidare, vilket är helt fel!
  Och när Ni trots ”vaccinet” ändå blit sjuka, så betalar vi också solidariskt Er sjukhusvård!
  Med ett vaccinationscertifikat tror Ni att Ni ändå kan leva precis som vanligt, men intyget besvisar bara att Ni har tagit sprutorna, inget annat! Ni kan bli hur sjuk som helst även med intyget i handen!
  Men det här tvånget och förföljelsen av oss som vill bestämma själva vad och vilket vaccin vi skall ta, är osund och orättvis. Det är en häxjakt i modern tappning.
  Och för vad?
  Allt handlar bara om politik och pengar och den som till äventyrs inbillar sig att myndigheterna bryr sig om våran hälsa bör nog tänka om.
  Dom som tjänar storkovan på den här hysteriska cirkus är bl.a. Soros, Bill Gates och Suckerberg!
  En mycket genialisk affärside där dom själva skapar både tillgång och efterfrågan. Precis som med Herr Gates Microsoft:s alla uppdateringar och nya virus, så skall corona också uppdateras när nya varianter uppstår, men med nya sprutor så påstår dom att vi skall hålla oss friska..
  Det här kan dom hålla på med precis så länge dom vill och så länge inte folk protesterar mot vansinnet!

  117
  16
  • Är du vaccinerad är du skyddad mot symtom, inte mot smittbärande/smittspridande. Men då finns ingen orsak att vara orolig för om andra är vaccinerade eller inte. En vaccinerad kan alltså mycket väl vara smittad och sumtomfri och på det sättet sprida smittan vidare. En ovaccinerad person får däremot oftast symtom, blir sjuk och stannar hemma. Som vaccinerad börjar jag faktiskt bli smått orolig för mina kontakter med de som är vaccinerade, och inte med friska ovaccinerade. Vad hjälper då ett vaccinpass? Nada! Dock så kommer både ”regeringen” här hemma och jag själv ta dos 3 när det är dax.

   35
   9
   • Ja, det är ett slags självbedrägeri som vaccinerad, som sprider smittan ännu mer, eftersom ingen, inte ens den vaccinerade själv i många fall, märker av att denne bär på viruset. Och alla tror att denne är frisk och osmickrande, när denne verkar så.

    I andra fall blir denne lika sjuk som en ovaccinerad! Finns många på IVA, även om nu ovaccinerade för tillfället skulle vara fler. Men vaccinerade klarar sig inte utan lVA helt, vilket borde vara fallet, om det skulle ha varit ett fullgott vaccin.

    Att vaccination skyddar en från att bli allvarligt sjuk, är en falsk propagandamyt sådd av det försåtliga PK-etablissemanget!

    33
    6
   • ”Och alla tror att denne är frisk och OSMITTANDE”, ska det vara, inte osmickrande he he, även om man nog kan tycka så också. 🙂

    Ja, ni vet hur det blir med AI i hastigheten som ”rättar”. 🙃

    4
    4
   • Jag är i och för sig inte mycket rädd för allvarliga sjukdomar eller biverkningar, men mer orolig för smittspridningen, du vet den som samhället vill stoppa med vaccineringen. Vaccinen stoppar inte smittan, dom dämpar bara mest symtomen. Har hittills inga biverkningar av mina vaccin. Men, den som lever får se. Att få till 100% vaccinering av befolkningen är orealistiskt, om dom inte vill införa ren vaccindiktatur. Hoppas nu att smittan klingar av och sommaren 2022 blir som sommaren 2019, smittfri och bekymmersfritt kunna röra sig ute i samhället, vaccinerad eller inte.

    17
  • Jag håller med. Det är bevisat sen ett bra tag tillbaka att vaccinet inte stoppar smittsöridningen. Bara det är en bra anledning till att vaccinet ska vara frivilligt och vaccinpass ska slängas på skräphögen!

   40
   4
 9. Var och en är lycklig med sin tro! Men riskerna med vaccinet, är allt för stora.

  Vem vet hur du och din ”fru” mår om några år liksom de tre ledarna. Jag hoppas verkligen, BRA!!! Men tvivlar starkt!!!

  Dessutom, FÖR VAD??? Man har gått på myten, och propagandan om att vaccinet ”skyddar mot allvarlig sjukdom”. Men hur är det egentligen??? Det är som mänskligheten tidigare trodde på alkemin, och den vises sten.

  Jag tror det är vilket som, hur man klarar sig. Mer tur och att man är försiktig av sig, vilket många ”odödliga” vaccinerade inte är.

  61
  9
   • Nä, sant! Det måste var och en ta ställning till själv! Och tillåtas att göra också, utan att andra besserwissrar dömer! FÖR INGEN VET SÄKERT FRAMTIDEN!!!

    Men jag tror det jag tror, och tar de risker jag tar, liksom du tar dina Pettersson! Sen får vi se och hoppas på det bästa, för oss båda, och alla andra, eller hur Pettersson?

    37
    5
   • En självklarhet, man önskar inte livet ur andra Sverigevänner, vaccinerade eller inte, eller i övrigt olika åsikter. Vi ska väl ändå försöka hitta någon minsta gemensam nämnare/tråd och spinna vidare på. Olika åsikter är sunt för demokratin, men livet är mer värt än vilka åsikter folk har, speciellt vi som står upp för vårt fosterland.

    32
 10. Håller med sign.Tony.Vi borde leda dumhets och naivitets och icke framförhållningslistan i världen.Den ”humanitära”stormakten som våra politiker framhåller i tid och otid är inte till gagn för vår befolkning.Vi sitter nu med problem upp över öronen.Sjukvården som inte räcker till.Elpriser som kommer att knäcka mångas ekonomi.Skenande bensin och dieselpriser.Skenande brottslighet som Polisen inte hinner med att utreda för dom räcker inte till.Vill vi ha en regering som inte tar tag i dessa saker utan skyller allt på någon annan ? Det verkar ju så enligt opinionsmätningarna om man nu ska tro på dessa siffror….

  49
  1
 11. Tog min tredje i tisdags, inga biverkningar här heller. Better safe than sorry…

  22
  46
 12. Pettersson, var vänlig och rapportera om du skulle få några sjukdomar eller symptom du inte hade förut.
  Samma gäller din oäkta (vad spelar det för roll, äkta eller oäakta?) hustru. Jag är inte vaccinerad och tänker inte utsätta min kropp för en kontroversiell, medicinsk eksperiment. Väntar på Novavax som förrmodligen inte orsakar handikapp och/eller död.

  58
  8

Kommentera