Sandor om den israeliska flaggan som visades i Göteborg

INSÄNDARE. Titta på den här filmen och se vildarnas syn på demokratiska rättigheter. Denna gång så kommer deras primitiva beteenden fram p g a av en israelisk flagga.

Tyvärr är det så att den tiden inte är långt borta när man kommer att reagera likadant på den svenska flaggan och när svenskar kommer att utsättas för samma behandling eller ännu värre när dom håller upp den svenska flaggan i sitt eget land.

Titta på hela filmen och se särskilt på tjejen som är helt hysterisk i sitt gapande och fäktande med armarna. Ett praktexempel på en av alla dom importerade primitiva MENA – iterna som har förstört Sverige och som kommer att förstöra det ännu mer.

Kan inte annat än tänka på landsförrädaren Reinfeldt och hans uttalande, ”tack för att ni valde oss”!

Själv vill jag tacka dom poliser och ordningsvakter som till slut dök upp och räddade dom båda männen från att bli lynchade av vildarna.

Och till dom svenskar som aldrig vaknar vill jag bara hälsa följande, fortsätt och sov så sött!

Den dagen då ni eventuellt vaknar så har erat en gång civiliserade och normalt fungerande land sjunkit ner till samma medeltid som vildarna i filmen påstår sig ha flytt från. Frågan är bara vart ni då skall fly och hinner ni fly?

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Reaktioner efter att en israelisk flagga visades i Göteborg

15 thoughts on “Sandor om den israeliska flaggan som visades i Göteborg

 1. Tyvärr får det inte pratas om att det är inavel som är orsak till arabernas låga intelligens och deras kontrollerbara aggressivitet.

 2. Att myndigheterna tolererar dessa främlingars totala brist på godhet och förståelse för någon annan en sig själv är mer än häpnadsväckande.

  Det är ett förräderi mot vår nation och den inhemska befolkningen.
  Syltryggarna förstår inte att de sopar manegen för ett inbördeskrig.

  Så körde vi Jutar i Brunnbäcks älv,
  så vattnet dem porlade om.
  Vi sörjde blott över att
  Kristian själv ej tillika omkom.

  Detta kan med små ändringar användas
  av svennarna, lite senare som punktsvetsaren sa.

  12
 3. såg en film där palestinier målat en vit åsna med israels flagg och eldar upp djuret levande Finns inte orde för min vrede och avsky mycket lågbegåvat betende

  23
 4. Vilken avskyvärd film!
  Inte undra på att deras egna länder fortfarande befinner sig på apstadiet.
  Men vad gör dom här, i Sverige?
  Vad tillför dom? Ingenting vettigt!
  Vad kommer dom att tillföra? Noll och intet annat än kaos bråk och elände!
  Två armar och två ben men annars absolut inget som ens påminner om en normal människa!

  46
  1
 5. Stefan Löven skulle ta krafttag mot antisemitismen, hur går det ihop när agerandet stödjer densamma med den invandring som pågår?

  32
  2
 6. Förfärliga bilder! Tyvärr kommer importen av individer som vägrar integreras att fortsätta och öka då det är valboskap som tryggar maktinnehavet för S. Märkligt att ingen omkring ingrep till försvar för Sverige/Israel -manifestationen. Minns att ”Soffan” inte fick ett uns av hjälp av sitt parti,S, när hon stämdes av ett gäng muslimextremister eftersom S absolut inte vill stöta sig med muslimerna.

  42
  1
 7. Sverige denna stolta nation som mer eller mindre har utplånat sig själv genom import av dysfunktionella människor som aldrig lärt sig hur man uppför sig i möblerade rum.

  Det parti som är berett att på allvar ta tag i frågan om återvandring av människor som varken vill eller kan integreras i ett civiliserat samhället kommer att få min röst och jag kommer frivilligt att personligen betala för en enkel biljett tillbaka till ursprungslandet

  49
  1
 8. Detta kan omöjligen vara Göteborg? Jag ser bara kacklande araber på filmen? En svart dåre och ett hysteriskt fruntimmer. Är filmen från Gaza?

  69
  1
  • Tyvärr är det Göteborg. Gå i Nordstan en vardag, när alla riktiga svenskar jobbar, eller Angereds torg.
   Det är ta mej fan alldeles kolsvart och låter värre än apberget på Skansen.

   58
   1
  • Invandring är planerad för att satanistglobalisterna ska kunna arbeta ostört!
   Sätta folk mot varandra, som föder osämja och hat! Den nya världsordningen vill dessutom minska den ariska ”rasen”!

 9. Det spottas och trampas redan på den svenska flaggan men det verkar vara ok när det är vissa invandrargrupper som bär sig illa åt.

  68
  • Någon som är förvånad över det ständiga kaos som råder i arabländerna? De kan uppenbart inte hantera demokrati och löser helst allt med våld.
   Sverige, stackars Sverige.

   41
   1
 10. Tack Sandor. Ja, visst kommer svenskarna i sin iver att utplåna sig själva fortsätta mot undergången. Tjejens gestikulerande påminner verkligen om en viss vansinnig despot. Den otäcke Reinfeldt vill jag inte se, absolut inte höra eftersom jag blir illamående då.

  79
  1

Kommentera