Skamlöst försök att lura svenskarna, igen

INRIKES. Från Jimmie Åkessons Facebook.

Enligt regeringen får polisen nästa år i uppdrag att intensifiera arbetet med att verkställa av- och utvisningar av illegala migranter från Sverige.
Nästa år, valåret 2022.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

Ingen person som vistas här illegalt har rätt att stanna i Sverige och ska således lämna landet. Det är en självklarhet för varje demokrat som förstår att rättsstaten faller samman om man inte upprätthåller lagar och regler.

Till skillnad från regeringen har vi Sverigedemokrater i många år drivit på för fler åtgärder som effektivt skulle omöjliggöra att människor vistas illegalt i landet. Socialdemokraterna har röstat emot varje förnuftigt och restriktivt förslag på området.

Men nästa år är det val och regeringens utspel på migrationsområdet duggar nu tätt. Räkna med att det fortsätter fram till valdagen.

Förhoppningsvis ses dessa utspel för vad de är, ihåligt prat och desperat valfläsk i syfte att kunna sitta kvar vid makten i ytterligare en mandatperiod. Och, tyvärr, fortsätta med den oansvariga migrationspolitiken.

Om regeringen verkligen hade haft en vilja att åtgärda problemet med illegala migranter, så hade detta redan gjorts under deras hittills drygt sju år vid makten.

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraterna

Varför tar inte regeringen sitt ansvar för 400.000 oidentifierade illegala invandrare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Skamlöst försök att lura svenskarna, igen

 1. Det är något mystiskt med kurvan över brottsligheten och folkökningskurvan, de följer varandra exakt.

  10
 2. Sossarna försöker åter igen att lura svenskarna! Vill då bara påminna om ett tidigare inlägg av Pettersson som beskriver korruptionen inom det Socialdemokratiska partiet. Inlägget ”S – Ett skolexempel i korruption och mygel”, ger en detaljerad beskrivning av den moraliska rötan inom partiet som gör allt för att behålla makten.
  Pettersson, citat: ”Läs inte om du har lätt att bli upprörd…”.
  https://petterssonsblogg.se/2020/09/04/s-ett-skolexempel-i-korruption-och-mygel/

  P.S. Pettersson återger samtidigt en videolänk till Uppdrag Granskning, – om en hemlig pakt mellan S, byggjätten PEAB och Sigtunas syrisk-ortodoxa församling, men den länken fungerar inte längre, programmet är borttaget. Däremot finns en textad version av det som sägs i UG:s två programdelar.
  Makt till varje pris, del 1:
  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ug-referens-makt-till-varje-pris
  Makt till varje pris, del 2:
  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ug-referens-makt-till-varje-pris-del-2

 3. Efter en snart 8-årig utförsbacke av floskler som används för att sopa inkompetensen/förfallet under mattan, väntar förhoppningsvis en politisk galgbacke för landsförrädarna.

  56
 4. Så sant så sant
  Inget kommer att hända. Stenen är för tung för Pratkvarnarna i s
  Låt er inte bli lurade

  60
 5. Valfläsk som vanligt från S !!! Trots ”Politiska beslut” så fick 74 st bita i gräset med andra ord hjälper inte politiska beslut utan endast fysiska handgripligheter !

  21
 6. Undrar hur många de kan lura med sitt utspel, det är komiskt att se ett stort parti så räddhågsna så vilken simpel lögn som helst duger.

  62
  1
  • Förmodligen flertalet eftersom de flesta är i djup dvala
   Det konstaterade redan en partiledare i början på 90 talet

   53
   1
 7. Polisen ska få i uppdrag att genomföra några kontroller och förväntas hitta nästan inget (ett par stycken så Mållgan kan klappa sig på girigbuken). Allt slås upp stort i medierna, 36 snyftreportage för att styra över lite stödröster till MP.

  68
  1

Kommentera