Sveriges Radio påverkas av vänsterpolitiker

PUPLIC SERVICE. Tidigare idag meddelade justitie och inrikesminister Morgan Johansson (S) att polisen ska få i uppdrag att aktivt söka upp personer som vistas illegalt i Sverige, bland annat på arbetsplatser, rapporterade Sveriges Radio Ekot.

Sveriges Radio Ekot rapporterade enligt ovan och det några vänsterblivna att agera.

Mattias Irving som är politisk sekreterare i Socialdemokrater för Tro & Solidaritet, enligt mig en av Sveriges farligaste organisationer. S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Daniel Bernmar som är vänsterpartist, oppositionsledare i Göteborgs kommun och doktorand i offentlig förvaltning blev också grinig på SR Ekot.

-Pettersson noterar att det fick resultat. Det “oberoende” Sveriges Radio ändrade sig när de vänsterblivna gav sig på dem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Sveriges Radio påverkas av vänsterpolitiker

 1. Innan förra valet så var det 70 000 som skulle utvisas
  1,2 miljoner som inte försörjer sig själv ska naturligt vis resa hem igen efter en allt för lång betald semester

 2. Det heter att kontrollerna mot utländska besökare ska intensifieras, och då
  tror dom flesta att det gäller Alla, men så är ,icke fallet så kallade kvotflyktingar
  och andra från Mena går under Radarn säger man på Insläppsverket, tydligen
  kan inte dessa bära på covid 19, men jag har aldrig läst att någon människa inte
  kan deabbas av denna farsot??

 3. Hårklyveri, är du här illegat så begriper vi folket vad menas.
  Vad beträffar Publik service att de skulle kunna påverkas av vänsterkrafter är fel, eftersom de är vänsterkrafterna.

  11
 4. Twitter är en ren lekstuga för vänsterblivna. Ingen bryr sig längre om det strunt som skrivs där förutom andra vänsterblivna. typ SR och SVT.

  14
  • Tänk på att allt som publiceras på den här bloggen även publiceras på Twitter som ett kort inlägg, till 2017 låg bloggen även på Facebook men där blev jag portad.

   https://mobile.twitter.com/TEPettersson/

   Hur ofta har du varit där och tittat? AFS, MED, SD, och många kloka privatpersoner gillar twitter för det korta formatet. Max 160 tecken per inlägg tror jag.

 5. Tja, strikt språkligt är ju “illegal person” i sammanhanget något missvisande eftersom det är vistelsen och inte personen som är illegal. Men det är ju inte sämre språk än att använda “hen” även om mesarna på Svenska Akademien menar att hen är ett riktigt ord.

  24
  • Javisst är det ett riktigt ord, det betyder Höna /Höns på Engelska, vad det betyder på Svenska vet väl bara Stofilerna i Svenska Akademin.

 6. Inte så konstigt att sr reagerar. Personalen består ju till 80 % av vänstervridna infantiler……

  37
 7. Spåra upp alla vänsterparasiter som lever på bidrag o allmänna medel, sätt dem i arbete, vill de inte arbeta, fine låt dem svälta o inte belasta andra hederliga skattebetalare

  39
 8. Fånigt att anmärka på uttrycket “illegal person” med att “ingen människa är illegal”. Vad betyder det ens??

  De vet mycket väl vad man menar och att personerna befinner sig i landet illegalt, dvs de har inte sökt asyl den lagliga vägen.

  Oseriöst sätt att försöka spela bort korten med metadebatt.

  38
 9. Man ska alltså söka efter dessa illegala parasiter på ARBETSPLATSER !?! Roligast idag. Trodde dom var humor-befriade.

  57
  • Svartarbetare från europeiska icke EU-länder med arbetsför befolkning (typ Ryssland) råder det nog ingen brist på. Men visst har du rätt i att de som rimligen borde prioriteras hittar man nog hellre kring torg, i tunnelbanan, och i lägenheter i somliga förorter. Stickprovskontroller på dyra bilar kanske också kan ge napp. Jobbar gör i princip ingen.

   23
 10. Härligt att fler än Jimmy Åkesson har fattat att den promille vi svenskar utgör inte kan finansiera alla fattiga människor på jorden.

  62

Kommentera