Donald Trump har tagit en tredje dos vaccin

PANDEMI. USA:s tidigare president Donald Trump har fått en tredje dos vaccin mot covid-19. När han tillkännagav det inför publik vid ett framträdande i staden Dallas mötte han burop.

Bild från Pixabay

Trump låter sig under en pågående turné intervjuas av den tidigare Fox News-profilen Bill O’Reilly. I Dallas frågade O’Reilly Trump om han hade fått sin tredje spruta, varpå Trump svarade ja.

Publiken svarade med burop och annat häcklande, vilket Trump tillbakavisade – ”don’t, don’t, don’t, don’t…” – medan han viftade med handen.

Efter regeringstiden har Trump motsatt sig all obligatorisk vaccinering, men under den pågående turnén har han uppmanat sina anhängare att vara stolta över att vaccineringen tog fart under hans styre. I Dallas sade han bland annat att det bidrog till att det inte gick mycket värre än det har gjort.

I en intervju med Wall Street Journal i september sade ex-presidenten att han ”förmodligen inte” skulle låta sig vaccineras med en tredje dos.

-Pettersson noterar att Donald Trump inte är sämre än att han kan ändra sig. Först var han kritisk till vaccinering mot covid-19 och ville ha samarbete med vaccinmotståndaren Robert Kennedy Jr som hittat på en hel del om vaccinerna. Sedan fick Trump covid-19 och rekommenterade den så kallade Zelenko-blandningen, blev frisk och hade naturlig immunitet. Nu har han tagit spruta 1, 2 och 3 samt skryter om att läget i USA varit mycket värre om inte Donald Trump fått fart på vaccineringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Donald Trump har tagit en tredje dos vaccin

 1. Vad synd, han som sagt så många roliga saker. Kanske kommer han nu att drabbas av svåra biverkningar.
  Biden är också på gång.
  Nästa val: två åldringar drabbade av handikappande biverkningar.
  Jag hoppas på två något yngre och friskare kandidater dock.

  1
  1
 2. Det kan bara var en tyrann som…
  1. Inte startade nya krig.
  2. Mäklade fred mellan Nord- och Sydkorea.
  3. Mäklade fred mellan Israel och 5 arabländer.
  4. Genomförde operation ”Warp Speed” som gav världen vaccin mot en pandemi.

 3. ”Pettersson noterar att Donald Trump inte är sämre än att han kan ändra sig.”

  Jag ser inget motsatsförhållande mellan att vara emot obligatorisk vaccinering och uppmana folk att vaccinera sig. Det är en risk att vaccinera sig och det är en risk att inte vaccinera sig. Lägg sedan till att detta är en helt ny typ av vaccin med historisk låg skyddsnivå samt att man nu tydligen räknat upp till 13 mutationer.

  Vad jag kan komma ihåg har det aldrig sedan vaccin började användas varit sådan hype och debatt kring ett vaccin. Gränslinjen går som vanligt i vår postkommunistiska värld mellan de kollektivistiska och oss liberala*. Många människor har vant sig vid att någon annan, ofta inkompetent och högljud, fattar beslut åt dem och blir då obekväm med att själv fatta beslut. Det märks inte minst i efterdyningarna av den energipolitiska kollapsen där många som av snöd vinning lockats teckna obundna avtal anklagar allt och alla, inte minst elhandelsbolaget, för lurendrejeri. Sedan tecknar dårarna ett dyrt bundet avtal.

  ”Vi” måste bli bättre på att fatta egna beslut samtidigt som karteller och korruption måste motverkas. Ingen tror väl på att tre norrländska älvar samtidigt behövdes frysas till?

  * Ej folkparistiska.

  15
  4
  • ”Ingen tror väl på att tre norrländska älvar samtidigt behövdes frysas till?” J-la konspirationsdåre. Svensk dumhet har aldrig behövt förklaras med konspirationsteorier. Räcker det inte att Bolund eller Stenevi öppnar munnen för att fatta? Hur blåst är du?

Kommentera