Tre israeler skjutna på Västbanken, en död

TERRORISM. Tre israeler har skjutits i närheten av en bosättning på Västbanken på torsdagen och en av dem har avlidit. De färdades i en bil när de blev beskjutna. Det var en av flera attacker den senaste tiden.

Israels försvarsminister Benny Gantz säger att säkerhetsstyrkor kommer att få tag på ”terroristen” som ligger bakom attacken.

-Pettersson säger att som vanligt kommer araberna att drabbas värst…

Jerusalem Post

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Tre israeler skjutna på Västbanken, en död

 1. Varför har det inte varit extra nyhetssändningar om att tre israeler blivit skjutna. Det brukar ju räcka med att en palestinier blivit dödad av israelisk militär vid ett attentatsförsök för att Israel ska anklagas för aparthied och mord på oskyldiga. Men nu är det tyst. Vad sysslar media med. Är dom inte opartiska och objektiva och rapporterar vad båda sidor gör.

 2. araberna beter sig som dom gör i Sverige är det ju sjutningar varenda natt . problemet israel har är att det är för många araber i israel och man snålar med ammenisonen och det konstiga är att om inte jänkarna försåg judarna med vapen . då blir man väldigt liberal mot jihadister och terrorister. . man hade ju möjligheten att rensa riktikt bra på gasa remsan men man missade det tillfälle och om man inte tar tillfälet i akt då får man väl leva med dessa jihadister som om det vore möjligt

  4
  4
 3. För mer än 50 år sedan reste jag med bil tillsammans med en Israeler på västbanken jag utrustades med en Smith and Wesson revolver med orden om någon kommer nära vägen på din sida så skjut.
  Obehagligt även för en van jägare att skjuta mot en människa, i lumpen var det pappfigurer, mycket obehaglig känsla.
  Som tur var jag behövde aldrig avfyra vapnet.

  Israelerna har haft dessa oberäkneliga grannarna så länge och får alltid skulden då bråk uppstår, jag beundrar deras tålamod.
  Lika mycket som jag gillar Israel tar jag avstånd till deras ociviliserade grannar.

  19
  3
 4. En obetvinglig verklighet. Är antalet nobelpris för världens judiska befolkning respektive muslimska. Skillnaden är en ofattbar avgrund. Förklara det på Sveavägen 68.

  22
  2
 5. Typiskt utslag av avundsjuka !

  Israel fick börja från början att bygga upp ett land.
  Det är nu ett av de mest högteknologiska i världen.

  Araberna lever kvar på 1800- tals nivån !

  26
  4
 6. Jag semestrade ett par veckor i Israel hösten -19 innan hysterin började .
  Boendet sköttes via Airbnb vilket fungerade hyfsat så länge man undvek arabiska uthyrare .

  När vi bodde i en by utanför Tel Aviv var man tvungen att ha släckt om kvällarna i de rum som vette mot den arabiska delen av byn eftersom de regelmässigt besköt hus som hade lyset tänt i hopp om att träffa en jude utan att åka dit för det .

  Dårfinkar

  28
  1

Kommentera