Google hotar sparka den som inte följer vaccinationsregler

PANDEMI. Google kan komma att dra in lönen och i ett senare skede till och med sparka de medarbetare som väljer att inte följa företagets vaccinationsregler i USA.

Det framgår av ett internt meddelande från Googles ledning som CNBC uppger att man tagit del av.

De anställda hade fram till den 3 december på sig att deklarera sin vaccinationsstatus och ladda upp intyg på den, alternativt ansöka om att undantas från reglerna av antingen medicinska eller religiösa skäl.

Google uppgav tidigare att man efter den 3 december skulle börja kontakta alla som inte har laddat upp sin status, som är ovaccinerade eller som inte beviljats undantag.

Enligt dokumentet som CNBC tagit del av så har de anställda nu fram till den 18 januari på sig att följa vaccinationsreglerna.
Google har inte kommenterat uppgifterna, skriver CNBC.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Google hotar sparka den som inte följer vaccinationsregler

 1. Fine, ska gå över till Firefox istället för den kommunistiska skräphögen Google. Tänker inte heller använda mitt vaccinbevis på ställen som exkluderar vissa. Sjukvården undantaget.

  14
 2. Nej,det har naturligtvis sin förklaring.
  Dessa folkvalda är ju såååå viktiga,att de inte får utsättas som försökskaniner åt Vaccintillverkarna. Har kanske till del även aktieposter,som nu väntar god utdelning !!

  10
 3. Ja vansinnet har inga gränser längre….
  Vore det enbart inom olika arbetsplatser vore ingen större skada skedd,förutom för industrin själv.
  Det tråkiga är att deras TV/PK-press med sin agitation och dagliga propaganda,i nu snart två år,orsakar splittringar inom familjerna.
  Kan tänka mig,att det finns många fanatiker,som på detta sätt förstör vårt traditionella Jul/Nyårsfirandet !!

  16
 4. Vaccinationerna i USA är intressanta. Medlemmarna i bla posttjänstemannafacket (stor finansiär av D) är undantagna, medlemmarnia UAW är undantagna osv. Samma gäller alla som lyder under DOJ. Tydligen mycket politiskt betingat vaccinationstvång over there. Och domstolarna har dessutom sitt att säga i saken.

  15

Kommentera