Morgan Johansson (S): Polisen i Stockholm har misslyckats

INRIKES. Brottstrenden har vänt i Malmö och Göteborg – men i Stockholm har polisen misslyckats och det beror på att man inte lyckats rekrytera. Det säger justitieminister Morgan Johansson (S) i en intervju med TT.

Morgan Johansson visar hur politiker är när politiker är som sämst.

Antalet poliser har helt enkelt inte ökat särskilt mycket de senaste åren just i Stockholm. För att vara rak på sak: Man har misslyckats att växa på det sätt som jag tycker att man bör kunna förvänta sig.

Johansson (S) menar att polisen måste vidta åtgärder för att locka till sig fler. Exakt vad myndigheten bör göra vill han inte uttala sig om.

-Pettersson noterar att justitie- och inrikesminister Morgan Johansson har varit ansvarig för polisen sedan den 3 oktober 2014 och har haft all tid i världen att tillsätta kompetenta chefer.

Morgan Johanssons ansvarsområden. Justitieministern tjänar 142.000 kronor i månaden plus förmåner och har 400 anställda på justitiedepartementet till sitt förfogande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Morgan Johansson (S): Polisen i Stockholm har misslyckats

 1. Stäng gränserna. Avislamisera vårt fosterland. Islam är samhällsomstörtande verksamhet – Brott mot grundlagen.

  10
 2. Intressant att läsa experten misslyckan Morgan, att brottstrenden har vänt i Malmö och Göteborg. Har du talat med några som bor där? Har du besökt ditt hemlän Skåne utan livvakter?

  21
 3. Jag misstänker sossarna misslyckats med rekryteringen med vilje, att man inte velat höja varken anslag till polisen eller polisernas löner måste ändå varit ett medvetet politiskt val.

  22
 4. En bra artikel finns att läsa på kristiansstadsbladet.se (”Välkomna alla ni kriminella till ert förlovade land”.) betr. den politik som förs mot den växande brottsligheten. Dessutom måste jag påminna om katarinamagasin.se av den 12.08.2019 och rubriken ”Biancas (Bianca Muratagic)hårda svar! Sidan borde uppgraderas för att det har blivit mycket sämre betr. brottsligheten.Kan det vara så illa att de som styr inte har den kompetens som erfordras? Över huvud taget ser omvärlden på Sverige som ett skämt med uselt rättsväsende? Nu innan valet nästa år så är allting SD:s fel och vi har ju en annan som kanske inte har fått sin plats p.g.a. ett meritokratiskt bedömmande – nämligen Peter Hultqvist som tycks ösa ur sig en massa invektiv? Finns det ingen som kan anmäla karlen?

  21
 5. Morgan, då är ni två som har misslyckats, polisen och socialdemokraterna. Men socialdemokraternas misslyckande är det största misslyckandet i historien. Dom skulle rädda våra pensioner. Har ni följt upp hur det gott med pensionsräddarna, eller om dom bara gör jävelskap och skjuter ihjäl varandra. Nej, jag fattar varför. Det var bara fler socialdemokratiska lögner ovanpå alla andra lögner. Dom som röstar på er förstår inte vårt språk och att ni ljuger. Dom som förstår svenska och fungerar bra i huvudet av era väljare, räknas lätt på ena handens fingrar.

  25
 6. Jag anser att det är Morgan som misslyckats. Dessutom är han ansvarig för att ha importerat brottslingarna.

  29
 7. Som Skåning skäms jag över att han kommer från vår del av landet, i 7 år har han stått och Mumlat om hur mycket regeringen har gjort, allt har bara blivit till det sämre, han mumlar om hur många poliser dom anställt, men säger inget om alla dem som slutat på grund av
  hopplösheten i yrket.

  45
 8. Men att som Socialisterna/Gröna importera kriminella från alla delar av klotet,nämner dåren inte ett ord om !
  Att dessa sedan söker sig till Sthlms-området är klart som korvspad,eftersom deras beskyddare sitter här på Sveavägen 68.

  48
 9. Utredningssnigeln Morgan Johansson är totalt avsaknad av värdighet/lämplighet för sitt ämbete. Skulle knäcka gängen, men resultatet är knappt mätbart.

  51
 10. Det första Morgan Johansson borde inse är att han själv är inkompetent och har totalt misslyckats i sitt uppdrag.

  56
 11. 7 år och inte lyckats med någonting som överbetald ansvarig minister. Hur kan partibok gå före kompetens/erfarenhet är för mig en gåta!

  58
   • Det är ett naturligt beteende En obegåvad person vill inte ha någon som visar sig förståndigare än sig själv omkring sig utan bara ja sägare hur tokigt den än är

    35
 12. Det är Putins fel och trumps och klimatet och covid och Jimmie Åkesson. Fyll gärna på och skriv om det i medierna
  Han kan gråta ut i tv4 soffan.
  Få frågor vad han åt till frukost i SVT.

  65
 13. En totalt misslyckad person med mindevärdeskomplex med det är det enda som S kan skaka fram. Dessa finns det folk som ser upptill och tycker de är förträffliga
  Om inte opinionsmätningen om S uppgång är fejk så är det klara bevis på hur korkad en del av befolkningen är

  66

Kommentera