S-topp i bedrägeriskandal för en miljon

BROTTSLIGHET. Mullsjöpolitikern Martin Svensson, från Socialdemokraterna, åtalas nu för grovt bedrägeri vid Jönköpings tingsrätt och är misstänkt för att ha tömt Svenska dreverklubbens konto på sammanlagt en miljon kronor, det rapporterar Jönköpings-Posten, bakom betalvägg.

Socialdemokraten Martin Svensson

Martin Svensson säger att han är oskyldig, men nu tar en paus från politiken. Han är bland annat ordförande i det kommunala bolaget Mullsjö Energi och Miljö, och ledamot i kommunfullmäktige.

I går under rättegången gav S-politikern Martin Svensson en helt ny förklaring till att Svenska Dreverklubbens konto tömdes på en miljon kronor under hans tid som ordförande. Han hävdade att han fick svart lön efter en hemlig uppgörelse med föreningens styrelse.

Martin Svensson erkände under rättegången i Jönköpings tingsrätt att närmare en miljon kronor – 998 416 kronor för att vara exakt – förts över från Dreverklubbens konto till hans privata. Detta ska enligt Svensson ha skett efter en muntlig överenskommelse mellan honom och delar av föreningens styrelse, tillräckligt många ledamöter för att överenskommelsen skulle vara giltig enligt Svensson.

-Pettersson tror inte en sekund på Martin Svensson, men om han talade sanning, skulle förklaringen vara intressant. En socialdemokrat har en miljon i lön, svart. För att arbeta i en förening.

Om andra socialdemokrater…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “S-topp i bedrägeriskandal för en miljon

 1. Undrar hur många vakna nätter han behövde för att fundera ut den förklaringen? Han somnade väl innan han hann tänka tanken att en miljon i svart lön i en rasklubb för drevrar är än mer horibelt.
  Han får ändå vara lite glad för hade han varit en SD politiker så hade han varit känd i hela riket genom SVT, SR, och förstasidor i rikstäckande press.
  Nu vet bara Mullsjö med omnejd, dreverklubbens medlemmar och Pettersons läsare om det.

 2. Klåfingrigheten finns i en socialdemokrats gener. Den förs ofta vidare i generationer. I den socialdemokratiska läran ingår bland annat, uppfattningen att ”allt ditt är mitt, och mitt ger du fan i”. Därav kommer en socialdemokrats uppfattning att företagare ständigt snor åt sig pengar, vid sidan om.
  ”Som man känner sig själv, känner man andra”. En socialdemokrat är en usel människa!

 3. Rörelsen har väl fullt förtroende för honom, ingen anledning för uteslutning, hycklarnas afton.

  14
 4. Kan vara, oftast?

  Världens största casino har talat, som så många andra har åkt dit på, alla vinner, du kan vinna.
  261 miljoner på ditt postnr. kan vinna, bulls……

  Sky is the limit……..även idiotin.

  14
 5. Se där ja, ytterligare en kriminell Sozzejävel. Ska det aldrig ta slut? Avgå allihop!

  24
 6. Då borde det inte vara några som helst problem att kalla in dessa styrelseledamöter på förhör.

  27

Kommentera